Дъщерята на Ума Търман шашна фотографите

Мая, дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук, привлече всеобщото внимание като се появи в красива рокля на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ума Търман шашна фотографите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ума Търман е много хубава жена и дъщеря й е много хубава жена, но прилича на баща си

Покрай всички таланти ще бутат дъщерята на ума, дущерята на ванеса, на ким бейсинджър, на уил смит.....кафа от дъщерята или сина на

Такива момичета у нас има хиляди. Но...има нещо, което ги различава, излъчването, самочувствието, добронамереността в погледа...Ние сме подписнати, комплексирани, леко злобнички и завистливички и всичко това избива през визията ни.

Ами и тях да ги "реформират" и да им правят "преходи" през 20-30 г., демек да ги връщат в първи клас, и те ще станат леко злобнички и завистливички. И погледа им ще се промени.

Вземи им парите и гледай излъчване. И децата у нас на "бизнесмени" и хайлайф, не им отстъпват по излъчване, когато не им отстъпват по имане. Битието определя съзнанието.

тия които непрекъснато се оплакват колко завистливи и злобни били другите, обикновено самите те са завистливи и злобни

Хубава е! Да й се порадваме, че до 2-3 години - макс, ще е неузнаваема! Ще й изпилят зъбите, за да ги подменят с порцеланови фасети. Hollywood standard - изкуствени зъби, изкуствени гърди, ботокс, липосукция, присаждане на коси и смяна на цвета им, изкуствени мигли, изкуствени скули, изкуствен тен и ''designer vagina'' ... Да изброявам ли още?! Това са последните и снимки в естествен вид : )

хехе това да не е планета пайнер дето описваш?

Ето, още едно БГ зомби. Ти да не мислиш, че пластичната хирургия е измислена от ''Пайнер''?! ''Пайнер'' копира, каквото може ''отвън'' и излъчва в ''Планета''. Чак, забравят, че могат да ги съдят за авторски права. Откъде толкова акъл у ''Пайнер'', ти пък много кредит им даде, хехе : )

Категорично залагам на Ума Търман.

Аз на нейно място бих залягал над уроците... С външен вид никой няма да "шашне".

По зъбките има доста да се поработи.

ше и ги оправят, не се притесняваи

Мога ли да попитам кой изобщо е казал че зъбите трябва да са прави? Всички мислят така и е всеизвестна истина но никой не знае защо. Това момичетата да са високи, слаби и намазани с грим ни е чисто втълпено от въпросния Холивуд. Не казвам че е лошо да си такъв (може би с изключение на грима) но не трябва да се движим само в тази релса. Хората трябва да бъдат харесвани такива каквито са си. Много си е красиво момичето и естествено и всичко.

Хубаво е момичето, сигурно е и доста височко - родителите й са едри. Впрочем и майка й не е красавица, обективно погледнато е доста странна, но е жена със самочувствие и харизма и в този смисъл - доста по-атрактивна от много "класически" красавици.

Нещо не се е получила работата. Не е грозно момичето, но... Какво да се прави... При децата на гениите гените си почиват. И това момченце с черният смокинг е доста по-грацилно от нея.

щом не я щете - аз ше я взема. на мен ми харесва. и роклята е хубава, не някакво облекло на мажоретка или костюм за 'пилон'.

Я не пререждай - сега дойде и - АЗ! Я на опашката!

Ми той дойде преди тебе. Видно от времето на постовете. Нещо ти се губи хронологията. Така че ти си за опашката. А ако опитваш да си забавен бих ти цитирал Ерих-Мария Ремарк: "Няма нищо по-жалко от мъж, който се опитва да е прави смях - да е забавен."

Прилича повече на баща си!Майчето е несравнимо по-красива!:-)

Да, на баща си прилича май повечко. Обаче майка й е по-интересна, не по-красива.

Ума има много интересно излъчване, макар да не е типична красавица, има специфични черти които слава богу не е преправяла драстично за да се обезличи. При дъщеря и го няма това излъчване. Иначе бащата Итън си е голям красавец. Не мисля че прилича на него. Май смесено на двамата но нищо отличително като черти на някой от двамата. Само не разбрах с какво толкова е шашнала девойката горките фотографи.

Мисля, че фотографите и целия останал обслужващ персонал се шашкат най-вече от известността, влиятелността и финансовите възможности на родителите. Регулярно ни се представят нечии деца, и ни се казва, че трябва да занемеем в захлас. Деца, като деца. В квартала такива колкото искаш. Е, родителите работници , интелектуалци, ама децата са умни, красиви, учат, радват родителите си и незнайно защо извикват по-голямо възхищение, у мен.

Ми бива момето. Сега само да попитам, да няма някаква мода мацуранките все до п*далчета да се снимат?!

Ох немога , ки га плясна по челото !

Тия почнаха като тука изпълненията."Дъщерята на лелята на вуйната на свакото брат му" Хуу и кво щерката на неква дето играеше в Батман...

С такива зъби? В Америка? Дете на звезди?

Айде, разбирачите налазиха!

Не ми прилича на 16-годишна, а на поне 26 години. Гримът ѝ толкова я състарява и чак неземна красавица не е. Лично мнение.

Тоя е по-гримиран от момичето...

Жалко, че прилича повече на баща си, отколкото на майка си.

И на него не прилича!

На нищо не прилича.