Дует Ритон събра 2000 лв. за първата педиатрична линейка

2000 лева за първата педиатрична линейка в България събра дует Ритон на промоцията на новия си албум „Пътят към твоето сърце“.

Обратно в новината

Коментари - Дует Ритон събра 2000 лв. за първата педиатрична линейка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дует Ритон сами могат да закупят педиатрична линейка.

Може и да могат. Но не са длъжни. Това е задължение на държавата, не е въпрос на благотворителност. За нескопосано направени магистрали и за какво ли още не има пари. За животоспасяващи неща - линейки, лекарства - няма.

но от тези 16 милиарда няма ли някоя хилядарка за тази линейка, а какво да кажем за нова модерна детска болница. Денди прешъс ще ги излапа и тях...

"За да уважат дует Ритон, на промоцията се събраха Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Мими Иванова и Развигор Попов, Кристина и Михаил Белчеви,..." Те кога се разведоха, че се събраха пак? Ей, нашите пишман-журналисти няма да се научат да пишат!

Браво ! едно добро начало :))) А Доброто е заразно ... Каквото е наречено , ще стане ! Със здраве :)

Толкова много приятели, /Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Мими Иванова и Развигор Попов, Кристина и Михаил Белчеви, Тони Димитрова, Нели Рангелова, Искра Радева, Тончо Русев, Найден Вълчев, Невена Цонева, Стефан Илчев, Костадин Филипов и др./, а толкова с СКРОМНА сума .... поне си попяха Дует Ритон!

Много са стиснати приятелите им - само 2 хиляди? Да не закупят линейка 3-та употреба?

Само 2 хил.??? Е, остатъка да дадат дует Ритон!

Ти даде ли?