Играят документален спектакъл за убитата Янa

Трагедията на убитата Яна Кръстева в Борисова градина се превърна в спектакъл. Базиран изцяло върху документи, той е разказ за заобикалящото ни насилие.

Обратно в новината

Коментари - Играят документален спектакъл за убитата Янa | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурна съм, че нито един от коментиращите не е гледал представлението. Спектакъла е разтърсващ, няма секс сцени- за съжаление на пишещите хейтъри. Напротив идеята на спектакъла е: НЕ НА НАСИЛИЕТО, СТИГА с МЕДИЙНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ С ЦЕЛ РЕЙТИНГ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА ПОПАДНЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ НА НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНИЕ. Правят се хиляди филми по истински истории и печелят милиони от това. Тук печалба не може да има, всеки поне малко запознат с мениджмънта на театрални представления е наясно, че от това пари не се правят. ГЛЕДАЙТЕ ГО И ПОСЛЕ КОМЕНТИРАЙТЕ И ДАНО НИКОГА НЕ ВИ ДОКОСВА СЪДБАТА НА ЯНА, ПЛАМЕН И ЧЕЦИ. ТОВА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НЕ РАЗДАВА ПРИСЪДИ КАТО ПОВЕЧЕТО ВСЕЗНАЙКОВЦИ ТУК!

Пълна идиотщина. Оставете момичето да почива в мир. Само като видя идиотската снимка и ме втриса.

Безкрупулната простотия, бездарие и творческа немощ нямат граници!

Що за глупост ... Да правят "спектакъл" от убийство? И да искат пари за това? Наистина ли някой го прави и някой го гледа? Баси.

Защо му обръщат кокалите на момичето?! Някой пак търси да прави пари от човешката драма.

Още от снимката можете да видите олигофренската физиономия на Стойка Стефанова - Пеперудата от Биг Брадър и да си направите заключение за олигофренското начинание.

Стойка пеперудата кога стана Театрална актриса?????

Пишете глупости

дя-до

Не че такъв спектакъл има какво д акаже с такъв сюжет, н озащо пък да н есе експлоатира злободневието и инстинктивното влечение на простолюдието към жълтинките. Предполагам в добрите традици на театъра от последните години изнасилването ще бъде показано в цялата си реалистичност.

Трябва да се направи за всички, които са загубили живота си последните години -не е само това момиче, има още толкова нелепи случки, които почерняват семейства. Съжалявам, но въпросното заведение не ме кефи, не ми харесва и идеята да се прави секс по пейките с непознат, а в какво състояние един Господ знае. Нека почива в мир!

Първо, спорно е дали секса е бил добровилен, или е ставало въпрос за изнасилване. Второ, дори и да се е съгласила да прави секс със него, това не значи че е заслужила смъртта си. Една жена има право да иска секс и никой няма право да я съди заради това! Това, че е правила секс не оправдава убиеца. А факта, че обществото съди жертвата задето е правила секс е повече от показателно за турския ни манталитет! Нека почива в мир момичето, искрено съжалявам и за другите нелепи убийства

Има една приказка: Пази се сам, да те пази и Господ! Не че не е възможно на всеки да се случи, но ако с поведението си създаваш предпоставки... тогава рискът да ти се случи става многократно по-висок.

Жалко за жената, но това е като документалния филм за момчето, което се самозапали. Тогава видях толкова обществено лицемерие - чак ,,президента" обяви ден на траур, а медиите не смееха да кажат нищо за да не загубят гледаемост.

Един безсмислен спектакъл!На кой ли идиот му е хрумнала подобна идея и ми е интересно какви поуки може да си извади човек от него,ако има излишни 10 лв.

как не разбра - ама ще се оплюва вътрешния министър, съобщил или осъдил невинен човек, медии и прочие. Жалко за младия живот, но може би понеже съм на години си мисля - добре, била до късно в градината, защо си тръгва с непознат? За мен това е адекватно на това да скочиш от 5 етаж. Да правят спектакъл за пометените и убити 5 младежи точно на Великден.

така е... с непознат все едно скачаш от 5-ти етаж! с двама непознати все едно от 10-ти..... е*аси болните мозъци пишат тук... ужас!

разбрах защо толкова впечатлява Яна - жалко за девойката. Повече ми е жал за студентката - работещо момиче,убита от някакъв прошляк, без вина. А тук Яна - бог да я прости - ходила да се забавлява до среднощ, с непознат минала през тъмната градина - то и светло да беше - нали убиха ученика по бял ден. Ама и спектакл, а може и посмъртно орден.

И двата случая са достатъчно втрещяващи. Не мисля, че Яна е заслужавала смъртта си само защото е била независима млада жена и е решила да излезе да се весели с приятели на концерт! И двете убийства заслужават общественото внимание за мен.