Анистън: Джъстин е най-хубавото нещо в живота ми

"Джъстин Теру ще остане най-хубавото нещо, което ми се е случило в 40-те ми години", споделя 46-годишната актриса Дженифър Анистън.

Обратно в новината

Коментари - Анистън: Джъстин е най-хубавото нещо в живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kакво нещо е, здравият и корав "любовен мускул",....прави... очите на жената да светят?!;)

вечно търси кой мъжки член да и запълни празното съществуване, поне да не обявяваше на всеослушание за поредния, а да си се радва на търсенията сама

ѝ се случва такова хубаво нещо за 40-те години . Интервюто да не е взето преди 6 години! Много късно живеете ДИР-а. Или тя се мъчи да си смали годинките?

не бих написала или изрекла такова нещо. С много, ама мно-о-ого малки изключения остават заедно завинаги. И в повечето случаи със забежки встрани. Щом така се кълне - сама не си вярва.

освен с резките си жестове, некадърна "игра" и с поредната напъната история за поредната и единствена лИбоФ с какво друго е известна??? Да, забравих ... и че почти половин век вече само е яла и с....а...

Втренчила се в черният му костюм , а и годежният пръстен си го бива. И това ли са само причините, Джъстин да стане най хубавото нещо в живота и през последните 10 год. Тая е тръгнала по пътеката на Деми Мур. А тя не води към добро.

Чуеш ли някой така да се хвали и да се превъзнася, знай, че иска сам себе си да убеди, че са такива нещата. След няколко години ще са разделени.

Най-накрая да видим американка на снимка без да си показва зъбите. Чудо. Иначе по темата - до 1-2 години ще го оплюе сигурно, няма смисъл от хвалбите.

а гъркиня, ако случайно не и знаеш произхода, то поне сляп ли си

"Дженифър Анистън е американска филмова актриса... Дженифър Анистън е родена на 11 февруари 1969 г. в Шърман Оукс, район на Лос Анджелис." За усмихването и зъбенето значение има местната култура, която е американска. Това, че има гръцки корени и баща й е грък няма НИКАКВО значение. Загряваш ли? Или се правиш на много информиран(а).

Разбира от мода, но е адски нахална гъркиня. И факта, че толкова дълго отказва да говори с майка си показва колко е студена.А с Джъстин живеят в различни градове, какво се хвали толкова??

Звучиш сякаш познаваш лично и отлично Анистън! Ако е така браво на теб, приятелите ти си ги бива!:)