Арни вся паника по улиците на Холивуд

Арнолд Шварценегер влезе отново в ролята на Терминатор, за да направи скрита камера на жителите на Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Арни вся паника по улиците на Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големите винаги остават големи - независимо от всичко, което им се случва!!! Браво Арни!!!

Май ще снима терминатор с бастунче. :)

Вече не са толкова интересни филмите които прави. Вече, на почти 70 години, само го цапат с боя. Съвсем друго беше преди, в първата част когато, гол, биеше по 3-ма наркомани... Няма ли смислени актьори вече ??!! В филма "Непобедимите", ги събират само разни 70- 80 годишни.

Ми Непобедимите е направен точно с цел събиране на екшън звездите от 80-те и 90-те. И кво - малко ли други екшъни излизат бе? Холивуд бълва ли бълва, ти тука си се запритеснил, че бат Арни вземал хляба на по-младите. Има си нови и млади екшън звезди - участват в известни филми и като им погледнеш страниците в imdb и ще видиш, че имат доста работа. Но пък и екшъните никога (или поне в близкото бъдеще) няма да се върнат към образите от 80-те и 90-те.

Няма смислени герои вече, малди холивудски звезди са все едни меки китки и мамини синчета.

Кое е това момиче? :))) Право в целта...

Голям актьор и политик!Беше сенатор на Калифорния!Отказа се от големите джипове и рекламира хибридите и ел колите!Намерил е забавен начин да събере пари за деца в нужда!Как ли ще реагира ако разбере че в България две фирми за ваксини не са се явили на конкурс и реимунизацията на българските деца е била спряна!???

И там ги има тези неща, за съжаление- Само че разликата е, че там хората правят нещо - дали известни личности правят благотворителност, или обикновените хора - няма значение. Но 90% от американците извършват доброволен труд и/или благотворителна дейност. А ние знаем само да говорим, да се тюфкаме и вайкаме. Но нищо не правим. Малък процент от българите извършват някакъв доброволен труд. Другите само си проветрят устата. Но ние сме си кофти племе. Мразим ближния, плюем всичко красиво и издигаме в култ простотията. Ние сме поне 50 години назад. Бием животните, трепем се взаимно по един или друг начин, плюем се, не приемаме различните /за които, ако се заинтересуваме малко ще разберем, че се раждат такива и по никакъв начин не се различават от нас/, не приемаме инвалидите /считаме ги за хора - второ качество/, не приемаме болните /уволняват раково болни, бягат от хора с ХИВ/ и прочие...и прочие. Така че ние сме си виновни за всичко и докато не се променим ще сме си на това дередже. Ето Ви един пример - имам приятел, който е гей и един ден го заварих насинен, пребит, защото някой му се издразнил затова, че "правил чупки". Това е станало пред дискотека, никой не му е помогнал, няма подсъдими, никой не излъчи репортаж...на никой не му дреме. Години минаха от тогава и нищо не се е променило. Все още бият различните по училищата и никой не го отразява. Не се борим с омразата. Е как да се оправим, драги сънародници?! И с риск да ме оплюете, че съм продажник и прочие, това Ви го казва момче на 24г., което смята възможно най-скоро да се махне от тази скапана страна. И преди да сте ме атакували с "ами остани и ни оправи де, като си толкова отворен" - всеки трябва сам да намери вътрешна хармония и да избие редицата комплекси, които гонят всеки втори българин. За съжаление, всеки се спасява, както може. Като не виждам промяната у това стадо черни овце, за какво да си губя времето тук?!

P.S. И не политиците са ни виновни, а ние сме си виновни за всичко. Както е казал поетът - Прост народ, слаба държава. Ние си ги избираме, понеже са "много хубави" според някои пикли или "той бая направи - построи магистрали" според някои псевдо разбирачи на тема политика. Ами, яжте магистрали тогава, докато ония вътре в нашия "Бял дом" си крадат, барат си да не казвам кое по цял ден и то във вилите и именията, тъй като ги мързи и не виждат смисъл да си довлачат дебелите задници до работното си място. Само веднъж го правят - в края на месеца. Пари в тая държава има, ама ги гушкат политиците ни. И всички милиони, които ЕС ни отпусна...ей така си изчезнаха. Оправдаха се с магистралите или 2-те фонтанчета в Пловдив. Говорим за стотици милиони, които безследно изчезнаха. И така, другари, матРиал има - ама посткомунистите си го присвоиха.

И все пак - в Разрушителят, със Силвестър Сталоун имаше шега, че Арнолд Шварценегeр, "актьор от времето на Слай, отпреди да го замразят" бил станал президент на САЩ :) Е, президент не стана, но все пак наистина стана губернатор. Познаха за големия скок с политическата кариера. п.п. И Джеси Вентура беше губернатор, и двамата играеха в Хищникът. И в Бягащия човек :) И Разрушителят.

Един нов Терминатор. С ишис. Недовиждащ. Недочуващ. С Паркинсон!

Арни си е ... Арни!

Как не го е застрелял някой с по-слаби нерви???? Там нали се разхождат масово въоръжени!

Там масово притежават оръжие, но не се разкарват масово с пистолет в ръка по улиците.

Ти обърни внимание какви хора се снимаха с него и после погледни новините за масовите убийци в САЩ и сравни двата типа образи. Е, оня ден пак имаше масово убийство. Виж как изглежда извършителя и го сравни с хората дето се забавляваха в Холивуд.

Един от най-големите! Страхотен!

Ако не изневеряваше с прислужницата си, сега нямаше да се прави на палячо на стари години. В биографията си пише,че връщането му към актьорството е резервен вариант.

Той и на резервно захранване преби Т-1000, ти си тръгнал сега да го мислиш... Смешник бананов!

Велик!

Готина идея :)))!!!

Това го направи Ози преди две години. В музея на восъчните фигури плашеше тези, дето се снимаха с него :) А клипчето от музея после вървеше с Let Me Hear You Scream.

Ох, извинете. Ози го направи това през 2010 година.

американските олигофрени отдавна не различават действителността от болните си фантазии

руските олигофрени са много по по най

Не съм за американците или руснаците а за българите. Но е факт, че Холивуд бълва доста пропагандни филми. Повече от всички европейски филми взети заедно.