Бен Афлек и Дженифър Гарнър: Развеждаме се

Актьорите обявиха края на връзката си, след като на 29 юни отбелязаха 10 години от сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Бен Афлек и Дженифър Гарнър: Развеждаме се | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа малко като ги разменя.

и тоа е един набеден актъор... Прилича ми на Стойчо-автомонтъора от наща махала.

Какво ли харесват мъжете на грозница като Лопес?Задник, колкото Бразилия, късокрака, свлечена и префърцунена.Една трътла и нищо повече!

друго си е, да си имаш повече от една жена?! ;) арабите не са прости, по 2-3-4-5 и.т.н ;)) винаги резерва за черни дни! ;))

Тъпанар, тя си жертва кариерата и му направи дом мечта, а на него акъла в хазарта.Ще съжалява за нея, когато остарява, но ще е кънсо.Дано Дженифър намери любовта отново.

Още отпреди десетина години. Страхотно излъчване на едно вечно момиче, което гледа наплашено, сладко и с надежда като малко зверче. Явно господинът е пораспасал пак колана за нещо по-свежо и малолетно. Честно казано, пред нея прилича най-много на градинар, келнер или шофьор.

От всякъде си личи, че той не я обича ..по погледа де. Так че той си тръгва от семейството, а тя остава с децата. И май е замесена другата Дженифър Лопес.

На неговата физиономия едва ли някога ще се изобрази любов към някого. Освен към себе с може би.

Жалко, такава хубава двойка.

Айде стига сте говорили за себе си. Сега става дума за Бен и Дженифър. Всеки си мисли, че неговият житейски опит обяснява живота изцяло. Това не е истина. Животът е многолик.

Дженифър много се е сбабила, а Афлек е още свежа ряпа! КО да прай човека.

Свежа свежа... колко да е свежа... А да е свежа е тъпа ряпа :)

поредната боза

ниво на интелекта, обсти принципи, интерсе и цел- това е причина за далго савместно жителство. семеиството не е остаряла структура ! както знаем на раководни постове не се избират личности без, или с разбито семеиство ! транслитераця 1

Пример-президентът на Франция Франсоа Оланд?

Никола Саркози, Путин

Медиите непрекъснато ни натрапват лошите примери от света и у нас. После защо поколенията така се изменят от лошо към по-лошо.

Много жалко, толкова им се радвах.Мислех си,че са пример за сплотено семейство и как може и в Холивуд да има дълги бракове, но явно не е било така.Там явно няма такова нещо, да седят заедно заради децата.Много лесно се развеждат тези хора там бе, много лесно.Не уважават брака.Защо тогава се женят изобщо?Винаги съм се чудила колко бързо след един развод се женят втори, трети, четвърти път?И как изобщо се решават, като се знае какви са разправии после, при развода?

Две години са опитвали с помощ от специалисти. Това не е бързо!! Пускаш латерната и няма значение какво пише в статията!

Може би има ергенски данък. ;)

Дядо ми беше доста мъдър човек. Много пътувал, живял трудно... Та две от нещата, които казваше са: "Пълно щастие няма!" и "Човек, ако спре да иска нещо, значи е умрял!"

Зависи какво иска човекът и какво може да си позволи.. В случая нищо не липсва на Бен Афлек, но той все иска нещо още и още. Погледът му го доказва- той никога не гледа в жената до него, а винаги е зареян някъде встрани.Лошото е,че иска само и единствено за себе си,а ве че има семейство,създал е деца... Жалко за красивата опаковка...

Красива двойка! Сладури са и двамата. Жалко наистина, че се разделят, но Холивуд не е простил на никого в тази индустрия. Не знам нито една семейна двойка там, която да не се е разделила или поне да не е имала сериозни семейни сътресения. Изкушенията са прекалено много, а начинът им на живот /пари, слава, блясък, млади и красиви актриси и актьори, живот на показ и т.н./ предразполага към тях. Трудно се устоява на такива изкушения, за да успееш да съхраниш любовта към партньора и здравата семейна връзка и отношения.

Пол Нюман и Джоан имаха най-дългият брак в Холивуд над 40г. Това показва, че може, но днес някак си изкушенията са повече и дори бройката на децата не ги спира. Жалко, харесвах ги, но ми се струва, че Афлек е виновен.

Съгласих се, Лора! :) Да, може би има, просто не се сещах в момента. Но те са много малки изключения от "общото правило" в Холивуд и може би се броят на пръстите на едната ръка, за съжаление разбира се!

Е, явно някои имат по-различно мнение от моето, след като са ми сложили минуси на коментара, но няма лошо. В различията и спора се ражда истината, както знаем! :)

от вас не го очаквах, но тази професия не прощава на никого!!

Жалко, наистина бяха страхотна двойка! Вярно е твърдението, че няма нищо вечно на този свят!

Така е. Няма нищо вечно. Много стабилно семейство изглеждаха. Чаровна двойка, създадоха семейство на зрели години, след 30, уж улегнали.... 10 години брак в днешно време не е малко не само за звездите, но и за обикновените хора. Голяма част от семействата издържат толкова, дори по-малко. Малко хора вече остаряват заедно. Тъжно, но факт!

Бракът е измислен, за да се създаде потомство. Дълги години да си с един и същи партньор не е здравословно. Остарели щастливи заедно го има само в приказките. Дори и тези, които остават заедно в повечето случаи не могат да се понасят и живеят като съквартиранти. Няма вечно щастие, а само моменти на щастие! Затова им се наслаждавайте, защото те не са толкова много в живота.

родителите ми са на ш5 и все още се забавляват и отнасят един с друг като току що влюбили се. не искам да ти пукам балончето , но не си прав

Toni

А бяха идеална двойка...