Как се поддържа Радина Червенова

Днес „По света и у нас” празнува 55 години в ефир. В последните 23 от тях неизменна част от новините на БНТ е водещата Радина Червенова.

Обратно в новината

Коментари - Как се поддържа Радина Червенова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

57 годишна !!!????

Тази внучката на Червенков ли е? Има нещо отблъскващо в нея.

Като гледам коментарите, тук определено има платени тролове, които да славословят Радина. А тя е просто една прилично изглеждаща говорителка и нищо повече. Дори в интервюта не може да се изразява добре и на моменти простее като изказ.

NAI DOBRATA

Не знам какво е това прехласване по запазените и поддържани жени на около 50-60 години. Това би трябвало да е нормалният начин, по който (почти) всички да изглеждат. И не е толкова скъпо, и недостижимо, дори без пластични операции и с някоя бръчка, нищо не пречи на една жена да не затлъстява, да се обича добре- в крайна сметка всички си купуваме дрехи, вместо бабешки парцалки може да се избере нещо по-подходящо.

И след това режим и начин на живот. Баб ми почина на 72 год. , а лицето и беше почти без бръчки. Освен това е много важна вътрешната емоционална нагласа и мислите и желанията на човек. Не случайно е казано, че лицето е огледало на душата! ПС. "Вечният живот не се постига като бъдеш безсмъртен, а акто останеш вечно млад."

Тази, ми стои надменна малко, възможно е да има основание...Аз харесвам една друга, пак от К1 - Надя обретенова - много естествена

Всички поддържани жени изглеждаме по този начин на тези години. Но да обяснява как не прибягва до хилаурона, е малко смешно. Не разбирам защо се отричат очевидни неща и срамно ли е да се използва подходящо третиране на кожата на определена възраст. Значи всички пред кабинета на дерматолог с инжекциите сме равни, но като стане въпрос всичко ни е от "спорт и хранене "

Говорителите бяха най-популярните и обичани хора в държавата, почти като божества, ходещи по улицата, уточнява сега тя пред Труд. ха-ха

Радина е най-добрата новинарка,изключителен професионалист.

Много добър професионалист . Красива и изискана жена.Удоволствие е да я гледаш на екрана.

Какво разбира Радина под диета. Много добре си спомням, че тя разказва преди 2 или 3 години за режима си на хранене. Сутрин и на обяд била на кафе и някакви течности и чак вечер сядала да вечеря със семейството си. Нека добре си спомни какво е говорила, за да не става смешна. Иначе наистина изглежда много добре за възрастта си, да е жива и здрава. Имам забележка, говори доста нервно, когато води новините, даже някога отмята косите си и това е доста натоварващо за зрителите.

Да ядеш веднъж на ден не е диета, много хора го правят.

Може да не е диета, но си е сериозно ограничение. Просто няма нужда да твърди, че не се ограничава.

Желая много здраве на Радина. Освен нея всички останали така наречени водещи са за кабеларки или от кабеларки.Истинското ,можещо не се цени и няма достъп.Антиселекция в БНТ.

Много от колежките й имат огромно самочувствие, без покритие за жалост.

Абе хубава си е жената. И ми харесва как води новините. Абсолютен професионалист.

Не вярвам да не сте забелязали ехидното изражение по лицето на тази ... когато съощава за неприятни неща.Тази ... направо е извратена.На нея и доставя удоволствие да трови съзнанието на хората.Бнт-това комунистическо котило...Каква "случайност",шеф на телевизията "вярчето анкова" жена на томчето лаффффчисчето.От избегалите гръцки комунистчета.Така е комунистчетата са наследствени... Те са на кланове.И каква е връзката между извратената ... червенова и комунистическата бнт.Ми пряка.С промиването на мозъците на хората с наблягането на неприятните неща от живота, бнт отклонява вниманието назрителите от истинските проблеми.Ами за бойчето василев-"обективния" промивач на мозъци.

За теб е статията за Ашли Греъм,ценителю,нарцисе мой. Не се мъчи да коментираш Радина- доста над нивото ти е: интелектуално,социално и най-вече човешко.

И после кажете "ама какъв комунизъм бе.В БГ вече 25 г няма комунизъм".Разбира се членовете на комунистическите кланове дето "вече ги няма" трабва да се защитават.А най добре да не се коментират.за да могат те необезпокоявани да ... майката на българите.И да живеят вместо тех.Задник,мнооого малко са хората в БГ които са На нивото ми...Хаха.А за таа както и за теб и дума не може да става.Бех те помолил да ми спестиш тъпите си коментари но ти,не та не...

Пич,стой на сянка. Слънцето не ти понася. И пий повече течности....

Прекрасна!!! Да е жива и здрава!!!

Радина е прекрасна е, както и повечето от водещите напоследък. Аз съм връстник на БНТ и ѝ желая успехи и в следващите 55!

Тези, които са я гримирали и снимали на снимка 1, трябва да си сменят професиите - изглежда така, сякаш е кривогледа!

Природно красива и елегантна жена! Модел за нас - 40-годишните, да не се запускаме заради възрастта :-)

Да и за 50-годишните, тази година Радина трябва да е на 57.

Защо диетите винаги са свързани с гладуване ????????????? Диетата може да е не ядене на вид храни .

С пари всеки може да се поддържа!

си го бива.

дръж здраво!

и гледам и слушам новини само когато тя чете.Има харизма и тембър.Другите екипи ме изнервят и направо превключвам.Искате други четци,но онова младото момче направо е неслушаем също и партньорката му,златомир ли злазар ли ??

Хубава жена, но с много неприятен метален глас.

А пробвал ли си да си смениш телевизора... или да го дадеш на ремонт?

Притежава много добър тембър на гласа, което е подходящо за говорител, но въпреки това, вече е време да се оттегли, т.к. в някои случаи макиажът й я прави изкуствена.....

Много чаровна.

Стига вече с тази Радина. Два дни ни занимавате с нея. Пишете нещо друго.

Тя е хубава и интелигентна!

Хубава е да, но за интелигентна не мога да се съглася. Когато съм гледал нейни интервюта винаги съм се учудвал, че като интелект изобщо не блести. Едно е да се научиш да четеш добре чужди думи, друго е сам да мислиш и да се изразяваш.

Честито на Канал 1. Най-добрата телевизия към момента и най-добрия новинарски блок. Благодаря Ви!

Радина винаги е изглеждала перфектно, било то разведена или омъжена. Хубавото е второто, че е попаднала на чаровник като Коко Каменаров.

подържа се с лека и доходоносна работа.дай боже всекиму.

Ако не лъхаше толкова на политика и на държавна сигурност откъм Коко може би щеше да е интересно да изкоментираме "лицето" на Канала... Сега просто ще пожелая здраве и безсмъртие на госпожата и на цялото й семейство!

Завистта не ходи по гората, а по хората, нали така? Няма никакво значение към каква Държавна Сигурност принадлежи Коко Каменаров по важно е, че съпругата му е прекрасна!

Нещо си се обАркАл! Не завиждам на никого! А Радина е страхотна и си носи и красотата и годините и ъкъла с достойнство.

Извън темата за прекрасната Радина - принадлежността към ДС би трябвало всички ни да интересува, но очевидно повечето са на това мнение, поради което Бг е на това дередже...

Така и не разбрах, на 55 ли е жената или е по-дърта?? Като пишете нещо, задоволете любопитството на хората до край !!

57

няма ли несто по-састествено, засто но занимавате ?а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти не забелязваш ли, че са подкарали водещите и вече четвърти ден те са в центъра на вниманието? В което няма нищо лошо, де!

Ти няма ли да остарееш,или ще бъдеш вечно млад!Защо да е баба!Може би изглежда по-добре от теб!