Младоликият Том представи ”Мисията невъзможна 5”

На бляскаво събитие във Виена снощи своя световен дебют отбеляза дългоочакваното продължение "Мисията невъзможна: Престъпна нация".

Обратно в новината

Коментари - Младоликият Том представи ”Мисията невъзможна 5” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе сигурни ли сте че това е наистина Том Круз, много странен ми изглежда?

Започва да прилича на восъчна фигура. Така в стремежа си да изглежда по-млад се обезобрази Бърд Рейнолдс.

Младолик, младолик, колко да е младолик?? Да, докара ли са да няма много бръчки, ама са го променили доста. По-добре да си старее естествено, отколкото да се чудиш той ли е, не е ли той...

Когато се захили Томчо Круз прилича много на Жорж Ганчев!На млади години Жоро е бил голям плейбой!Нищо не намеквам!Просто прилика!

Дориан Круз... Сега разбирам защо китайците имат дръпнати очи. Било от опъване...

Предполагам болки в крайниците ?

Между другото постояното чупене на едната ръка в китката постояното баране уж интелигентно за носа 60-70 процента може да е признак на Пакинсон. А това е страшна болест. В един момент започваш да трепериш целия и няма спиране.

Направо не прилича на себе си от операции и ботокс. Едва го познах.

Браво том крус е много хубава. Няма нито една бръчка на главата и май че изглежда много млад за 65 години. Няма нито един бял косам в тиквата. Това хубаво лие или не е хубаво>Много ми хареза на снимката кадето е заобиколен от руси виенчанки кадето изкат да спат с него. обаче се чудя ще ги угрее ли или няма да ги угрее? Браво. Ама тои имал 23 деоптра на окото си и може да не ги забележи. Това е много тъжно. Също имал дислекция и не можел да приказва правилно думичките. това може ли да се управи или не може/./ нека да обаче да не го сажеляваме. Има и по тешки случаи от него като канцрелката Мекрел която е по дебела от него....Но с нейните габарити том крус може да я забележи и да я опъни....ама ципрас е по млад и по голям циркажия и от двамата. Ама става ли или не става за бългърския цирк, в който всички сме забутани и замотани от десетки години. Браво. Много хубави теми.

ти е простено да пишеш глупости

Знаеш, че съм ти фен. Но откакто стана злобен и остави самокритичността, хората спряха да те разбират правилно. Дали не е време да си препрочетеш по-старите коментари и да си припомниш как ставаше? Респект!

Много трудно детство.Дислексия,трудно училище.Диоптър на очите-9.Това е наполовина сляп-диоптрите са до 18.Страхотен актьор--човек от дъното станал нещо.Браковете-с Мими Роджърс -изгубения младеж-търсещ майка си,закрилата,отзвука от младостта му трудна.Никол Кидман--особено млада --рядко красива жена.Успял жребец намерил страхотна кобилка.Но поради ред причини едното от което е теглото и структурата и тя не го дарява с дете.Той е зодя Рак-осиновяват 2 ,но за Рака не е същото.После Кейтито-млада,за разплод.Роди му Сури.Тая новата е по - скоро реклама и да не е сам.Защо харесва сциентологията-там казват,че може да станеш полубог-от нищо да станеш човек.Малко като съдбата му-той сам успява.Очите му са излекувани.Така че всяко нещо ,има своята причина и следствие.ФАкт е ,че той е професионалист и работяга.А как е под чаршафите,знаят малцина.

Да , ама Ники Илиев е много по-як от него ;)))) И не е зомбиран психар !

мнооого си умна!Засрами се.

НЕ ме интересуват годините.ФАКТ е ,че видът му е ПЕРФЕКТЕН!Актьори от такъв ранг не се раждат всеки ден.Много силни роли направи този мъж.

ина 70 пак ще си е готин...а като акиор е велик...само си спомнете роден на 4 юли....

+ това актьорите не са модели за подражание дроги и всякакви такива те са актьори влизат в роли ролите им имат изисквания актьорите се моделират спрямо ролята

мисията е 2 нива над 007 според мен особено 1 и 4 част том круз има 1000 велики филма може да го плюете се тая

и млад като бик, като се е заврел под полата на едно младо 22-годишно гадже?! Дай бог всекиму такива дертове. На ви на вас сега Q-10 !!!

Добре са го шпакловали.

Изглежда подут в лицето от опъване

Очаквам "Пенсията невъзможна 63" с участието на Том Круз.Ало продуцентите в Европа живеят мислещи хора!

Томи, вземи една стара мома с ремарке и от България, тук са много грамоТни и високо-интелигентни много ;)

тя ли ще си плаща или Том ще я издържа? защото има и успели жени с класа в България

много ясно Том ще е брашнения чувал, умните и красивите сме свикнали наготово, Томи ще го търсим да си плаща

Аз пък с нетърпение чакам да видя Мисията 5. Том Круз ми е влязъл под кожата още с Топ гън. Ама сектант бил, ама 10 хилки на ден за младост давал, ама кофти живот водел... Дреме ми на шмайзера! Филмите му ме кефят и ме държат пред екрана, без да мърморя, да се прозявам, че дори и да псувам, както с някои други филмчета, които гледах напоследък. Баста!

Да бе дей*а :) Дреме ми на фара! Прави си готини екшъни, които не те натоварват, а пък Мисията 3 и 4 са си доста добри!

един познат от Сиатъл ми каза че Том Круз средно около 10 000 долара на ден харчел за да си поддържа младежкия вид... ами има си пари човека и си инвестира в това от което пак изкарва пари - външен вид.. оня ръб Шон Пен като е с една година само по-голям от Том Круз и не е*ава да харчи пари за такива процедури - в колко филма сте го виждали напоследък? ..поне успя да боцне Шарлиз Терон ако не друго :))

на мен един друг от Сиатъл ми каза, че не е така.

на мен един приятел на познат от Каспичан ми каза че не може да е така...

Десет хиляди на ден, няма какво да купиш с толкова пари. Нещо си се объркал.

С изключение на първия филм, всички следващи са пълна боза - отврат за олигофрени, един кратък откъс е достатъчен да ги хвърлиш на боклука!

"Младоликият..." Нали знаете на кои хора не им личат годините?... Не го казвам от завист, няма за какво да му завиждам на този!

Аз не знам. На кои хора не им личат годините??? Благодаря за отговора.

За кво да му завиждаш? Че е мултимилионер, може да има почти всяка жена, световно известен е живее интересен живот ли?? Остави го тоя лузър...

явно не се чувства добре, щом трябва да прибягва до хирургия.

Явно не си наясно с битието на дядо Том. Попрочети относно сектата, в която членува и защо всички жени, които е привлякъл с богатството си после бягат от него. После му завиждай. Като актьор явно е добър професионалист, но живота му не си го пожелавам.

Рече и отсече, анонимния лузър. Ако Том Круз е лузър, не знам ти какъв требве да си!?! Сигурно лузър на Н-та степен.

Чувството за хумор или го имаш или го нямаш. Не можеш да го създадеш впоследствие.