Николета Лозанова: Молба за развод няма

Една година след окончателната раздяла на водещата с Валери Божинов, тя уточни, че двамата не са подавали молба за развод.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова: Молба за развод няма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали има на света друга държава, в която едно такова продажно, грозновато, късокрако, претъпкано със силикон създание да се счита за ВИП-персона? Или падението в нашата държавица е вече без аналог?!

Не няма!!Вчера убили бебе,цигани клали кон безмилостно 2часа,възрастен човек пребит,когато защитил внучето си,а ние сме занимавани нон стоп с ..това....аморално никому известно,паразитиращо същество.Това се набутва,като пример на младите!Жалкоо...грозно и погнусяващо набутване на човек без морал,принципи и образование!Без достойнство!

Не само грозновато, а направо грозно!

Но пък има един напредък,който ме радва много!Преди "новина" за това падение събираше по хиляди коментара.Сега...нъц!!Залязва..залязва...и дано да е стремглаво и болезнено!

Еййй, много сте зли, бре хора.И завистливиии, завистливиииии. Оставете на мира жената.

колко вълнуващо преместих си го два пъти!

"в нашият бранш", какъв точно ти е бранша бе Николетке, взели интелигентно решение... абе хора

Те нямат граждански брак, затова няма и развод. ;)

Ей това лятото ... скучна работа Няма теми и за да "върви бизнеса" само за температурни рекорди си говорим или за колко лъщи лака на старите чанти. Ей това лятото ... скучна работа

Семеен скандал, следва "интелигентна раздяла" с думите на мъжа: - Стига! Ти си като последния чифт обувки на витрината! - Моля?! - Толкова народ ги е пробвал, само аз, идиотът, ги купих.

Валери още не се е усетил, но когато разбере ще видим.

Николетке, Николетке. Късички са ти крачката, мойто момиче. Не вървиш.

Къси ама удобни.

... те не са важни остават в страни (питай нац.отбор)

Хубаво, че има такива "умни" хора като валерката, че да може николетка да съществува. Явно не е бил скоро в бг-то валерката да види колко струват истинските красавици на парче. Цените мнооого паднаха последните години, безпаричието ги удари и куклетата. Ма нищо, нека си плаща десеторно повече за една, когато може да има много такива на нейно място - такива хора трябват!

кой е твоя бранш, мила - околовръстното ли - ти за друго не си учила - хайде стига с тези превземки - на мъжа ти, макар и футболист, трябва да му издигнат паметник преживе, затова защото те взе и продължкава да ти бере срама

на колко маже трябва да издигнат паметник преживе, защото вземат красиви и умни добри момичета а след това какви номера им извъртат че да берат срам за нещо дето не са го направили. А Николета, каквото направи всички го знаете, а най - хубавото е че не обвинява други дори на прави щуротии.

и при мен така се получи, да бера срам от една бивша интелигентна, красива и добре възпитана. такива ги надроби че на Николета лайфа ми се струва безобидна закачка. Но, как да живеем без да има някой който да е по-лош, най -лош от нас? В някои отношения Нило е много по въздържана от средно-интелигентната умна и красива жена.

DIR- уважавайте читателите си, кому са интересни подобни пикантерии като тези за Николета, или Сашо Кадиев-ако нямате теми, по добре нищо не пишете ,или изровете нещо наистина интересно от световните медии...И този т.н. модератор-защо само разлайва кучетата като допуска подобни публикации като на тази на т.н. Делиурмутлийска(пълно куку, ако изобщо съществува). И смешно, и тъжно...

Колкото и да злобеете по г-жа Лозанова, няма да омърсите ни най-малко имиджа й на умна и хубава жена. Завиждате жестоко на младостта и на качествата й, нали? Красотата й ви кара да се чувствате грозни, нищожни и нежелани. Успехите й ви довеждат до сърцебиене и дива ярост. Ама гледате маниашки нейните предавания и се интересувате до детайли от личния й живот. Сигурно, защото нямате свой... Съжалявам ви, но сами трябва да си помогнете. А на г-жа Лозанова един голям поклон за стоицизма и добротата й, за изключителната й хуманност и човеколюбие, с които посреща злостните нападки по нейната чиста като планински ручей душа. Бейби, обичаме те!!!

Това е елитЪ ,на Бг.

По минусите разбирам че сарказма Ви е неразбран .

И аз мисля, че коментара е саркастичен, т.е.-надявам се:) Всеки народ си заслужава героите, така че за да е толкова коментирана, явно си ги има съответните хора, та жената си е ок, прав/а сте :)

Нито е умна нито е красива. Съвсем обикновена женица. Иска й се да е умна? Ами да направи нещо с ума си!

Например да си направи лоботомия!

Г-жо,прегледайте се!Боклукът Николета умна и красива?!Не мога да повярвам,че има хора,които наистина мислят така.Или самата Николетка си пише тези суперлативи?

Надявам се, че се шегуваш ...ако ли не - бързо на доктор....хахах....Лозанова била умна....хахаха...

на какво да и завиждаме на николета - на красотата, интелекта, образованието, произхода, на семейството - ценности, до които николета никога няма да има в този си живот - нахалството и простотията и са повече от отблъскващи - има и други бедни и неуки момичета, но не се ижвърлят и се простират според чергата си, а тя е все на "гребена на вълната"милата и потъва все по-дълбоко в.......ония там кафявите ....

аз гледам всякакви предавания и всякакви простотии, включително сапунки, защото човек трябва да е информиран, също гледам и английса и американска телевизии и се оказа, че николетиното е единственото предаване, което не мога да изгледам докрай.

Вие не сте добре ,Госпожа!

четеики коментара на г-жа. делюрмутлииска за малко да не се разплача а имам чуство че маика тереза се възкръсти отново в николета

Госпожо, Вие къде живеете?

Ох, Уважаема Г-жа! Виждате ли до какво води ранното запиване в още по-ранния съботен следобед? Да се стигне дотам, че да наричате Николета (тя е позната и под много други имена, доста живописни - да не цапам клавиатурата) г-жа.... Олеле ... но то нямало само лошо в лошия пример, а винаги мислещите могат да си направят извода какво да НЕ правят!

Какво стаА ,със Сашо Кадиев? Изпускаме някое движение,на крайник .

се пише за тази к---а. Защо я пускат в това предаване Папараци? Нейната работа е само да търси богати мъже, на които да дава нещо срещу заплащане. Сигурно е вярно това, че има нещо циганско в тази "красавица"1

Все още ,се котира.

Думата "интелигентен" в едно изречение с Николета Лозанова и Валери Божинов не може да се използва. Това е основно правило в българската граматика, гласувано на заседание на БАН от 05.10.2013 г.

Хаха, маймуна е тая! Пак ще изпързаля Валерко... Ако вземе, че пак се изкатери футбалерко в кариерара и получава повече мангизи, пак шъ му съ обеси на шията...

Тая ако си мисли , че някой нормален в тази държава го интересува имало ли молба за развод или не , дълбоко се лъже.

Красиви и успели млади хора. Младостта е дар от природата, сега им е времето да черпят с пълни шепи от живота, но въпреки това да я живеят разумно. На някои от снимките изглеждат много влюбени и щастливи заедно. Пожелавам им да съумеят да изгладят противоречията си в името на семейството и детето си и да съхранят любовта си. Харесвам ги като двойка.

Надявам се, че коментарът ти е ироничен. Ако не е, очевидно ти липсват базови когнитивни умения или казано по-нашенски си "расла в саксия", наивна си. Жени като Николета са имали тежко и бедно детство, не разполагат с талант или интелект, нямат и добро образование. Единственото, с което разполагат и с което се препитават е да правят компания на мъже. Фобията от липса на пари, формирана в детството ги карат да гледат на мъжете само като на източник на средства. Такива жени не се влюбват и не обичат мъжете, с които са. Част от тях изпитват и прекомерно полово влечение, което ги тласка към промискуитет - водят много и безразборни сексуални контакти едновременно.

"по много интелигентен начин "... напиках се по подобно интелигентен начин :D

И кой е твоят "бранш"? Дали може с думи прости, моля?

много е "ерOдиран" за тебе ;)

lu4ka

Ще я цензурират.

Ако се четат вестниците или клюките в сайтовете в интернет всеки е женен, развеждан и има поне няколко извънбрачни деца!