Дъщерята на Уитни Хюстън си отиде на 22

В САЩ почина 22-годишната единствена дъщеря на известната поппевица и актриса Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Уитни Хюстън си отиде на 22 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби Браун и съсипа живота, както и този на дъщеря си. Направи Уитни наркоманка и алкохоличка заради системен семеен тормоз, биеше я, а детето мислиш ли, че не е виждало всичко това? Естествено че това дава отражение на по-късен етап в живота. И резултата е налице. Как пък не можа да скъса веднъж завинаги с това леке не знам

Компромисите с гордостта са цената на всеки опит за летене...и оцеляване !

Господ да я прости...прекомерно многото пари, понякога водят и до смърт!

Алкохолът и наркотиците не прощават на никого.

Ей, навсякъде "дъщерята на Уитни"! Боби Браун също не е кой да е, момичето даже е кръстено на него, а го споменавате в един ред накрая.

Боби Браун е една гнусна измет,който унищожи и съсипа Уитни Хюстън с постоянните побоища,които и е нанасял и нанадолнището,накъдето я повлече и тя не издържа....Тази гад не заслужава да се нарича нити съпруг,а най-малко баща!!!

Който уби майката Уитни,уби и дъщерята-явно момичето е знаело нещо по случая с майка си!!!

чичко хероинчо ги оправи и двете,стига сте блеяли,и двете са били на терапия в клиники.

Секс, наркотици и рокендрол.

Жалко, че така млади завършват живота си. Още нищо не е видяла от него, освен лошата дрога. Майката беше велика, красива и талантлива. Тя също не даде добър пример на детето. Дано да са щастливи там горе.

Надали са горе! те са грешници!

Изглежда,че стана модерно да умират във ваната.

Дано душата на младото момиче намери покой. В досегашния си живот явно не е намерила правилния път.

Наркотиците не прощават на никого.

Огромна любов от близките ще да е било, за да си отиде едно 22 г. момиче. Пирувайте хиени. Можете да поделите наследството.

На мен ми е много съмнителна цялата работа от намирането и до смъртта. Цялата работа е заради наследството. С нужната подкрепа след огромната загуба на майка си можеше да изправиглава и дапродължи напред. Наистина много съжалявам за случилото се.Дано и двете сега са заедно и много щастливи.

правила се е на интересна ... така става ....

Изтрихте пост със съболезнования, с нищо не нарушаващ правилата ви!Много сте долни!

Eee, наистина много съжалявам за това момиче, макар да съзнавам, че сами си причиниха такъ в край цялото семейство. Бог да прости момичето, и ако има друга форма на живот след смъртта, много се надявам тя и майка и да са щастливи, но по-отговорни и осъзнати за това как граници не трябва да се прекрачват.

Стана ми тъжно за това момиче и цялото семейство което отхвърли Бог и се отдаде на порок и страсти. Със сигурност няма друга форма на живот след смъртта. Но светиите ще бъдат възкресени при завръщането на Спасителят и ще го посрещнат във въздуха. Над тях втората окончателна смърт няма да има сила. Непокаялите се грешници ще бъдат събудени 1000 години по късно за да бъдат съдени от Бог и светиите и погубени заради граха и отхвърляне на Божията милост в името на гордостта и суетата.

Според казаното от Хъм - къде е тогава Божията добрина? Бог толкова ли е дребнав и не прощава? Напротив ако има Бог - той е светлина, великодушен, добър, всеопрощаващ!

От къде пък си сигурен, че няма живот след смъртта. Това никой не го знае, или пък ти си бил там?

Право казваш,чакам ви долу

Майка и си я прибра при себе си...да почиват в мир и двете!

там редовно убиват тези които надигнат глави

Е по-тъп коментар скоро не бях чел. И за какво е "надигнала" глава Боби Кристина, че са и я натиснали под водата? :)))

Мир на душата и!

Имала е парите и възможностите да завърши престижен университет,да стане майка, да живее прекрасно-с хубав дом,пътешествия,приятели...Жалко за този млад живот.Парите не са всичко и понякога са пагубни.

Лошите родители и те са пгубни, да знаете.

за живота. Чак пък университет да завърши с това наследство от милиони! И да стане майка! Ами тя от малка е пусната по "друга крива". Родителите й да не би да са с университетско образование? Жалко за детето, но не може да си избира родителите.

Бог да я прости!

На наркотиците и пиячката така ли му викат вече?

Имай малко уважение! Все пак, говорим за човешки живот тук. Нека почива в мир.