В името на секс рекорда

Някои правят секс по любов, други – за удоволствие, а някои - единствено и само, за да попаднат в Книгата с рекордите на Гинес, пише БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - В името на секс рекорда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаема госпожище или госпожо!Никой не в Ви кара насила да четете тези неща. Като не Ви харесват,КАКВО ТЪРСИТЕ в този сайт. Явно нещо търсите,затова сте тук. И пак Запада е виновен. Гледайте си тогава - руска телевизия,сложете си да вас портрет на Путин,четете съчиненията на Ленин, пуснете си "Как се каляваше стоманата" или"Неуловимите отмъстители" или"Войник и слон"/ да,да има и такъв съветски филм,който разказва за войник от средноазиатските републики,който участвува в превземането на Берлин заедно със ... семейния слон?-защо слон,никой не знае,но в СССР трябваше да има всичко./ Та това което Ви изброих са не по-малки гнусотии от написаните,но Вие предпочитате да зе занимавате с тях.

ПО-ПОТРЕСАВАЩИ ГНУСОТИИ !!! НА КАКВО ДРУГО ДА НИ НАУЧАТ ЗАПАДНЯРИТЕ, АКО НЕ НА ПРОСТОТИИ !? ОТ ТАМ ДОЙДОХА ГЕЙПАРАДИТЕ, ТРАНССЕКСУАЛНИТЕ, СЕГА ПЪК ОЛИМПИАДИ ПО МАСТУРБАЦИЯ... ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ !!!

Jeni

А на първо място - с най-много жакузи, макузи, кифтета и 5555 бр. ваг*ни - Митьо Пищова от Бг!

Ей, велика Русия с такива жени!

Боже, лез на земята и си прибери верисиите!!!

24 и 34 добре.Третия показател нещо е сбъркан. Това не ще да е диаметър а обиколка.

Световна мастурбиада - те тва е!

Божееееее..... 620 мъже на ден? По 58 секунди на всеки? Това явно са рекорди, а не удоволствие? Коя жена ще е доволна от 58 секунди? На мен банята и събличането ми отнемат повече време и за толкова секунди не бих го правила. Но забележете - ЖЕНАТА има 6 пъти повече мъже, отколкото мъжът - жени? И в това сме по-добри от мъжете. Що се отнася до оргазмите - достигала съм до 12, при това с един партньор /след това спрях да ги броя/, но това става с можещ мъж. Секса трябва да е взаимно удоволствие, а не рекордьорство. Не дължината на пениса и на акта го прави хубав, а много други неща.

Тия рекорди са простотия :) А тая с 600те мъже сигурно отдолу е като кофа - не ми я фали

и яз тека на мойта й ги броех, ма поне сам прост и ги обръкам, та почнем отначало.... и го откараме до ка не вуезе некое от децата да пита "оти биеш макя ми бре?"... ;)

Юнака явно е от югозападна България.

Е, стига па ти де! Щом са 620 на ден, значи всеки я е ръчкал почти една минута (58 сек) + 2 секунди да се смени със следващия... Това са над 10 часа е.ане!

Мисля, че се познаваме ?

ти да не беше оня с фенерчето?

"34 см в ерекция и 16 см в диаметър" тава по ношио НК си е убийство по особено жесток начин ;) и после немал си приателка.... ай ти да видиш :)))) нема как да станеш приятел с жертвата си, а?!

Ех, мамка му, един от тези рекорди можеше да бъде мой! Веднъж на младини треснах тавана. Не ме бива много в смятането, но при подходящ ъгъл можеше сега да четете за мене :)

Тавана на зала 1 на НДК по време на концерт на Дует Ритон ли ?

нема кво друго да е :) при тава се е бил заврел долу между седалките, което иде да рече + 80 сантиметара.... :))))))