Плачещо бебе пред Народния театър. Колко от нас реагираха?

Социален експеримент, който цели да проследи чувствителността на обществото ни към нуждите на малките деца, се проведе тези дни в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Плачещо бебе пред Народния театър. Колко от нас реагираха? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра идея, но нескопосано изпълнение през което прозират непрофесионализъм и различни лични интереси.

Страхът побеждава човешкото състрадание. Страх от последващи обяснения и разкарвания по различни държавни институции, за даване на показания и разследвания как, кога и защо точно ТИ си се озовал там и си постъпил човешки, а не с безразличие.

Стига сте плюли по Графа.Момчето си го може и точка.Вие какво направихте,та да ви се чуе гласа?

Написахме коментари в стил "маймуни с трици не се ловят".

"в обсега на ексеримента се оказаха..." тези, които си правят реклама. Няма лошо да ни имате за малоумни, но чак толкова... :(

Селски, Населението на София при преброяването от 1880 г. е 20 501 души. Дори при естествен прираст на шопите от 10 % на десет години сега София би трябвало да е 20 501 + 26 651 = 47 152 души. Без да броим жертвите от Балканските и Световните Войни. Налага се естественият извод, че населението на София не се състои от софиянци, а от по-прогресивната(както и от най-некадърната и изпаднала в безизходица) част от всички градове на страната. Кореняк софиянци-шопи в София към момента няма. София е това, което е България, защото всеки софиянец проследен две поколения назад не е от София. Има и Лозенец и Изток, ама има и Люлин и Обеля. Макар че, и в Люлин и Обеля живеят достатъчно юристи, лекари, инженери и т.н.

Към непотребителят Михал ( нерегистриран ) 25.08.2015 17:55

Някои от хората, които сега са реагирали, следващият път като чуят плач на бебе няма изобщо да обърнат внимание - ще си помислят, че пак някой си прави експеримент със скрита камера.

Обещавам да слушам Графа и всичките му протежета. Обещавам и да си открия сметка в Пощенска. Обещавам да даря нещо и на УНИЦЕФ. Сега ще си откриете ли рубрика "Платени публикации" като нормалните медии и ще спрете ли да разчитате на майчинският инстинкт на нормалните хора с цел реклама?

Нашето графче в тавче се сетило да прави нещо, което го правят в ТиTube от пет години. Геймчейнджър отвсякъде...

Абе "Графе", абе душко... От три годишен цвилиш в студиото на мама и тати от "Спешен случай" в родната ти къща. После двадесет годинки се учи да пееш. Понаучи се ама не много. Колкото да се трае. После с европари си направи студио, нае си прислуга и я лансираш - Филева, Били Хлапето, Вензи, Прея и т.н., на което взимаш 2/3 от хонорарите. Ама не мирясваш... Да не те готвят за политик? Щото от политика разбираш два пъти по-малко отколкото от пеене. Демек, сиреч и значи - никак...

Все пак са се намерили добри хора, които са потърсили Графа дори в храстите, за да му се извинят.

Добри и милосърдни хора сме Българите ! Интелигентни и готини - също ! Със здраве :П)))

София се намира в Шоплука. Правилната реакция на истинският шоп е да не реагира никак в този случай! Философията на шопа е: Ако, има важна работа, която не засяга лично шопа да се върши, винаги ще се намери някой друг да я свърши! Видно е, че броят на шопите е доста намалял в София.