Джулия Робъртс призна, че още е луда по мъжа си

След 13 години брак Джулия Робъртс призна, че все още е "обсебена" от съпруга си Даниел Модър.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс призна, че още е луда по мъжа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е готин мъжът и!

Да не му е изневерявала! тя си е виновна.

Не само го разведе, но той остави жена си бременна. А много сигурно си спомнят как Джулия провокираше жена му с изписано име върху тениската и и демонстративно разхождаща се пред папараците. Абе кучка си е актрисата.

Всичко се връща!

затова сега на тъпака му е хак лудата жена, а Джулито е все недоеана (скорпион да е недоеан - най-голямото наказание за тази зодия, хахаха)

В средата на 80-те в Холивуд обсъждаха романа й с актьора Лиъм Нийсън. Но тази лав стори бързо е забравена на фона на новото увлечение на Робъртс - актьора Дилън Макдермот. Скоро след това на нейния хоризонт се появи Кифър Съдерланд. От него Джулия побягва почти от олтара - 4 дни преди насрочената сватбена церемония. При това булката беглец изчезва с най-добрия му приятел Джейсън Патрик. Скоро изоставя и него. Мимолетните романи с актьорите Кембъл Скот и Даниел Дей-Луис не привличат особено вниманието на клюкарите. Затова пък сватбата на Джулия и кънтри певеца Лайл Ловет обсъжда цяла Америка. След половин година съпрузите се развеждат и от Джулия отново са заинтересовани красиви мъже: Матю Пери, Джордж Клуни, Бенджамин Брат. Последният си тръгва сам от красавицата. Но Джулия не пада духом и бързо омайва женения оператор Даниел Модър. Заради нея Дани захвърля жена си. Злите езици твърдят, че звездата е броила 100 000 долара на бившата му половинка, за да получи правата върху него. През 2002 г. на 4 юли Робъртс и Модър се венчават. След две години им се раждат близначетата Файнейс Уолтър и Хейзъл Патришия. А през юни тази година в семейството се появи още един малчуган - Хенри Даниел Модър.

Че е луда, луда е...по принцип.

Прекрасна е!

Във всеки брак има кризи и е много радостно, че тези двамата ги преодоляват. Очарователно е да се държат за ръце.

Сакото черно ли е? Или пък вече съм далтонист?

Не не,същото педалче си, нямаш промяна.

Актрисата се появи в къса шарена рокля с дантела на "Ботега Венета" от колекция есен/зима 2015 и черно сако. Чети бе, глупчо преди да обиждаш, МОЛЯ!

Защо реши че снимката е от това събитие? Да не мислиш, че дир-а са пратили фотограф на знаменателната сбирка?

Въпрос на възпитание е да не обиждаш хора, които не познаваш. Това най-вероятно е грешка на модератора, но къде ти някой да се извини. "Черно-бяло" много важно. И още нещо, предполага се, че когато се пише новина с приложена снимка към нея, то снимката е от събитието.

Аз съм луд по Мендерес Самънджалар.

Последно - влюбени ли са още или се развеждат!? Защото според мен двете неща си противоречат.

Каква е тази статия??? Не се разбра ще се развеждат или не? Защо вдигате кръвното на хората с неясни писания? Цялата треперя от това незнание, не знам как ще ми мине деня. Какво да правя? Кажете с една проста дума, ще се развеждат ли, за да се успокоя и концентИрам. Помогнете, имам 3 малки деца и те ссе нуждаят от стабилна психически майка!!!

Като е луда по мъжа си, да не му е изневерявала. Сега да го забрави завинаги.

Що ти й свети като беше с любовника ли? Но й личи, че е истеричка, де... такива 'емоционални' са за лечение, защото опропастяват и живота на близките си - емоциите са 'заразни' и накрая всички около тях не са наред с психиката.