Бащата на Бионсе: Тя крие възрастта си

Бащата на Бионсе издаде, че тя се представя за по-млада.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Бионсе: Тя крие възрастта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква поредна драма се случва по света боже боже.Ами как се върти тази планета и накъде върви този наш живот като не може да се изясни Бионсе точно на колко години е.Ние сме загубени просто и аз очаквам всеки момент Апокалипис и край с нас.Силно се надявам на-после да и се уточнят годините или поне тя самата да се сети точно на колко е , защото аз няма да издържа на това напрежение.

Така е, афроамериканците често изглеждат на една възраст, а всъщност се оказват на друга... трудно се познава с точност...от личен опит знам... И все пак, какво значение има? Това са дребнави и глупави теми. Тази "новина" отвсякъде "мирише" на жълта....

Абе наближава четирсетака,личи си..

Големо важно и защо трябва да ви казва истината? Това решила, това казала! Две години не никаква разлика, освен между 2 и 4 годишно дете!

И какво значение има на колко точно години е ???!

Born Beyoncé Giselle Knowles September 4, 1981 (age 34) Houston, Texas, U.S. Родена Бионсе Жизел Ноулс 4 септември 1981 г. (34 г.) Хюстън, Тексас, САЩ

От къде е взета тази справка?

From Wikipedia, the free encyclopedia

Бионсе не крие възрастта си. Тя има вътрешно излъчване, което я прави красива и по-млада.

хахахах или или :D

Крие, не крие, все е на толкова на колкото е, по-млада няма да стане.

бе, нали не е набор на Лили Иванова.

В една чуждестранна енциклопедия е записано че е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас, би трябвало това твърдение да е вярно. И все пак тя е все още млада, за да си крие годините.

Има ли значение точната година на раждане за този изключителен талант и красота?

няма.Друг е въпросът какво наричаш талант и красота-този бизон с някоя и друга хубава песен , или НАИСТИНА рядкото съчетание на тези две качества, каквато например е Чарлийз Терон.

"СПОРЕД ТВЪРДЕНИЯТА НА БАЩА Й Е РОДЕНА ИЛИ ПРЕЗ 1979,ИЛИ ПО-РАНО".ТОЯ БАЩА ОЛИГОФРЕН ЛИ Е ,ДЕМЕНТЕН ЛИ Е,ЧЕ НЕ ЗНАЕ КОГА ТОЧНО Е РОДЕНО ДЕТЕТО МУ?

Има и такива. Едно време работих на регистратурата в акушеро-гинекологична болница и дойде една циганка да ражда. След като роди, имаше някакви административни процедури и тя трябваше да посочи датата на раждане на по-голямото си дете, при което тя каза: Ами не знам точно, беше някъде по Васильов ден. Така че всичко е въжможно :)

Бащата твърди други неща, а тия заключения са направени от някой друг. Бащата не е казвал кога е родена, а само прави сравнения. Неграмотно написано, и аз така си помислих в началото.

Ега тъпият коментар - чети и мисли - има се предвид, че според твърденията на бащата ИЗЛИЗА, че тя е родена 1979 г. или по-рано. Просто не е нужно да се напише така, както съм го написал аз за да се разбере както трябва.

е то пък едно криене на години - разбирам да можеш да скриеш 10-15, а то 3-4 - чудо голямо

Какво значение има на колко години е? Да не би да я варите?

Бионсе е 82 ри набор. Помня от статии от преди 10г. :) Тогава не ги криеше :)

Помня доста смътно разбира се.

Откъде знаеш, че не ги е крила тогава? Щото казвала, че е 82-ри набор ?