Коментари - Венета Райкова осъди Евгени Минчев | life.dir.bg
назад

Венета Райкова осъди Евгени Минчев

Водещата осъди пиара Евгени Минчев. С това се похвали самата тя в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова осъди Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псолютна измама! Преди месец ги видях щастливо гушнати на разходка със сина им в Mega Mall.

Добро парче,амЪ----нЕма акъл !?

Щука

Ако са верни посочените от Райкова суми, то... Как за обида, някой ще трябва да плати 1. глоба (7000!!! лева) и после обезщетение 20000?! Че кога Волен обижда и руга студенти, полицаи и други хора... Той цял живот глоби ще трябва да плаща. Аман от правосъдие... А не че нещо, ама Минчев си е прав, да я нарече така. Какъвто и да е, има много точен език, а тая шматка просто си е отнесла точното определение!

Толкова е тъпа, горката, а се хвали, че имала две висши образования. Минчев е казал самата истина, тази не знам някога да е водила сериозно предаване.

Veneta e absoluten televizionen hemoroid!!!! Gendata e prav!

Това миньонче би изглеждало фантастично, ако имаше какво да пипнеш по него, а то нито дупе, нито бедро, само едни оскъдни цици.

ТЯ с други майсторлъци е известна в определени среди, и така си проби път..

Браво на Венета!

Сина й Патрик? Оффф, Пена и Вуте, но сина им Патрик, Доминик, Лоренцо ....а за един хемороид се съдят?!

А ппък циганина шампион по вдигане на тежести и приятел на ББ, дето го хванаха с драги в бразилия си има син Пол. Представяте ли си как звучи бащиното име - полов или патриков.

Минчев ще обжалва...На трета инстанция обезщетението ще се стопи до 0,58 стотинки. А и какво толкова се обижда...тя е безобразно елементарна и пословично безполезна.

Райкова, ходом марш към Попово.

Колко е изпаднала ТВ 7 след като е приютила при себе си Венетка

Aма, и тоя Mинчев не е прав!?;)... добре бе човек,.. видял си какво има Bенета отдолу, какви израстаци и състоянието им, редно ли е да казваш какво си видял??! Hедеи така, жената е семеина вече, нали ще обидиш и съпруга и, че си виждал жена му какво има на някои места!! Hе са хубави, тези приказки, чак и всички да разберат, не е редно мисля, а ??! ;))

осъдил хърбел щърбел, странно....

Това са проблемите на България. Една уруспия осъдила друга уруспия.

Поздравявам Венета за победата.Не може всеки да плещи по телевизиите каквото му падне.С тези вредни слухове по-чуствителен човек може да си докара и инфакт.Когато осъдят няколоко човека ,ще намалеят небивалиците във вестниците и телевизиите.

Прав е Евгени, кифла....За съжаление в България правораздаването никога не е в полза на този, който казва истината....

Дори и така да е това си е негово мнение и няма право да обижда! Добре го е осъдила!

Обида е налице (съгласно Наказателния кодекс), когато някой каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго. В случая лорда си е казал ИСТИНАТА и по никакъв начин не е унизил тая кифла....

ами, така е! ;) в бг-то, винаги е осъден този, които казва истината!! ;)) "риформа"!;)

с тия 20 хиляди дано да намери някоя чистачка, поне стълбището на ресторанта им да омие, че вижда вода от дъжд на дъжд.

Тея двамата ли са хай-лайфа? Пфу!

Веднъж и висконт Минчев да каже нещо вярно и смислено, а те взели, че го осъдили.

Чудя се, тя що не го осъди, когато я е изритал и избутал от някакъв "светски" купон, а го съди за слова, които обичайно са си в речника на този дебил, ако я боли от думите му- не ми прилича на такава чувствителна, но явно е по-чувствителна към шумящите хартийки.

ама ква снимка и лепнали, цял екип специалисти по фотошоп се е мъчил поне седмица

Hе знам, какво ще му е порицанието, на човека които я, е нарекъл хемороид???!;), Hо, ми е интересно, как "Bинетката", ще го извади това, и определение или "прякор", от ушите и главите на хората??! Mного ще и бъде тежко, ако върви по улицата и някои хора говорят: "Bиж, минава хемороида"!! ;))

С 20 000 лв си "запушва" ушите съвсем спокойно! Ако трябва на ветрило ще си вее с тях! Но този обществен цирей Е. Минчев заслужава повече, за да разбере, че животът (особено хорския) не е трамвай! П.П. Правя уговорка, че не съм фен на В. Райкова! Държа на справедливостта!

дано, с 20 000 лв да успее,... Hо, на дали??!! ако, пък го е направила (осъдила) за пари..???!! не, не спирам да мисля и се отказвам да пиша, просто ми се повдигна....

ти не се грижи за нея, тя е непукист и то пълен, въпросът е, че ще гушне парички от този хумористичен pr, за нея важни са парите, а не хорското мнение, та ако ще да я наричат и майсил.

Жалко, че съда работи за такива, а за тези които трябва да си получат големите наказания си затваря очите!

Как доказала пред съдията, че не е хемороид? Доктори специалисти по хемороидите ли са използвани като вещи лица? Това би било забавно само по себе си!

Ако Евгени Минчев се беше изказал по-меко,нямаше да има съд.А мярката ,,порицание'' ми мирише на комунистическо .А Венетка се излага вече с тоя ,,Дневник''.Що не вземе да се скрие малко?

не знам за вас, но ако питате мен диагнозата си е вярна! И спешна при това! Не харесвам Евгени Минчев, но тук добре си го е казал човекът!

браво! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки трябва да си мери приказките и тази Райкова също, защото въобще не е вярно че съдът е безпристрастен, напротив българският съд е безкрайно пристрастен и зависим и примери за това много.............Венетка да се разрови в присъдите на този съд през последните 20 години и да не говори глупости, дори само в делата на топлофикациите да се разрови ще види колко много свързани зависимости има между мафия, политици,депутати, прокуратура и съд. Голяма помийна яма без правосъдие е нашата територия.

Определено е прекалил с изказването си и е проява на лош вкус, но пък свободно е изразил собственото си мнение за даден човек (че е като хермафродит), без да посочва конкретни събития и факти (което би било клевета), за което не бива да бъде съден, освен ако не сме в Северна Корея. Примерно Слави Трифонов свободно нарича депутатите "педераси" (педерас, но облечен във власт) в една своя популярна песен и никой не му хрумва да го съди, тъй че с какво това е по-различно...

Не ми било хермафродит, най-ми било хемороид, ама хайде без задни мисли....

Кравата Венетка е имучала нещо...

А дали ще съди и телевизията, че се е всллушала в съвета му?

Той, съдът, затова не може да смогне с делата, защото в коридорите му щъкат само политици и медийни "звезди". Не знам вече от тези муцуни по тв-то, кой с кого не се е съдил. Поне имат пари и за съдът това е предоволно.

е,браво на тая Венетка, КРИВОсъдието добре е преценило...........но има убити хора и убийците им се разхождат на свобода за ужас на близките,пак същото КРИВОсъдие е "работило" по случая,смотана държава със смотани институции

Тази коя беше???

иначе както се и изсушила на смърта мяза, добре е изкарала някой лев, че не я виждам в бъдеще да работи нещо.

Всеки ден е по тв.7

Кефи ли те да гледаш този отвърт

какво работи Венета сега?

Пак същото: като хурва. Някои професии са по рождение и до живот.

хм. как да се свържа с нея? :)

И двамата са противни, НО ватмана е поне 10 пъти по-противен от Венета.

Ватманът е противен, но за разлика от Венета - умен.

Осъдила го, ама на първа инстанция, присъдата може да се обжалва и не е влязла в сила . Така, че е рано за "наздраве"...

Не че Венета не ме дразни с присъствието си на екрана и като я видя директно сменям канала, но пък сър ГейЛорд го удариха там където най-много го боли - по джоба. Сега ще трябва да подложи четирибуквието си, за да изкара още един апартамент, за да си плати за помията която излива към тези които не плащат на PR агенцията му.

Не харесвам Райкова,но ми харесва постъпката й. Браво,че го е осъдила.В България е крайно време хората да си дават сметка-какво говорят и какво може да причинят с думите си.

Браво на Минчев! Абсолютно правилно изказване! Тая венета е толкова противна, че няма накъде, а глобите за Минчев - муха го ухапала....

Муха ама по гъзо го е ухапала.

Тази е крайно време да започне да използва огледалато навсякъде където се намира.Не вижда ли ,че е заприличала на бастун меко казано. да си слаб и добре сложен е много хубаво но да се докараш в този вид където бански ще стои по добре на манекена в магазина е трагедия.

DIDA

Тези двамата, както и Волен Сидеров се развличат по различен начин. Нали са си от т. нар. "хайлайф".

От един дол дренки са - от най-скапания...

Именно! Мухлясали и спаружени дренки за ошав!

А моля, моля не така, Вие не знаете ли, че за ошав се избират хубави (свестни плодове), а ей такива мухлясали усмърдяват целият материал и не стават за нищо, а камо ли за ошав! Моля да ме извините за забележката? Благодаря Ви?

краино време е да се спре с тази тенденця всеки да обижда всеки

Очевидно хора от типа на цитираните в тази важна "новина" се считат от Авторите на статията за стойностни и смислени за обществото и по тази образователна причина Ни занимават с техните тегоби.