Най-омразните неща, свързани със зимата

Сред омразните неща, които хората свързват със зимата, са мрачните сутрини, ранното ставане за стъргане на лед от автомобила и дори Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Най-омразните неща, свързани със зимата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Jeni

Гадният грип, който ме мъчи в момента! Иначе зимата си е супер сезон!

Миличка зимичка! АД за имигрантите и МЕХЛЕМ за душата ми!!!

ами аз зимата си ходя по къса поличка и тънко якенце, защото мразя да се навличам с огромни палта, якета и шалове.

Преди 89-та година нямаше Коледа за нас, пък какво ни беше, живеехме си и без тая лудост!

Мда, може би е така за повечето хора, но моята лична класация на сезоните е малко по-различна. Най-любимият ми сезон е пролетта, когато всичко разцъфва за нов живот. След това ми е есента, защото обожавам да вали дъжд, това е може би най-любимото ми време. Трето място е за зимата с нейната мистична тишина и бяла красота. Най-противен сезон ми е лятото, с невероятните жеги, от които не можеш да избягаш, заслепяващото Слънце и цялата суетня около почивката, задължително на море, за да се печеш като наденица на вредните UV лъчи (аз затова от 10 години не ходя лятото никъде, търпя потните жеги в къщи и вечер излизам на разходка или кръчма)

На мен най-омразното ми е самата зима. Не понасям този сезон, заради студа, многото дрехи, които трябва да се обличат, гриповете и т.н.

но пък снега и ските оправдават всички негативи и превръщат зимата в куул време на годината.

Най - готиното време в годината! Обичам зимата!

Абсолютно подкрепям дразнението от Коледа! Не случайно това са дните с най-много инфаркти в годината. Има защо да е така. От известно време обмислям дали да не обявя на близките си, че трия Коледата от моя календар... то са подаръци, то са глупости. Всяка година събирам една камара излишни подаръци, които започнах да ги подарявам на други хора, дано си стигнат правилния човек така. По тая причина вече си надписвам всеки незиползваем подарък от кого ми, за да не му го върна на рождения ден, примерно :D Абе, търговски празник, какво да си говорим...

А, забравих софрите да спомена. Аз не обичам да ям месо, а всяка Коледа ме гледат като извънземно око откажа да ям свинските истории. Преяждане, алкохол.... Абе вместо любов м-у хората, това се превръща в задължителен атрибут на всяко свинство - от храната до шопинг простотията. Хора по света вода нямат да пият, ние ще се по*ираме от ядене на пържоли, мезета, алкохол и др. извращения.

коледа е най-хубавият празник в годината - събират се семействата и в знак на обич си разменят подаръци - друг е въпросът ако нямаш семейство или си стисната , или се правиш на вегетариканка и разваляш удоволствието на хората около теб, които се наслаждават на вкусната домашно приготвена храна, хубавото питие, красивата елха и мечтаните подаръци - малко хора имат вече усещането за уют, семейство, обич и други такива" глезотии " - в днешно време се смята за ненормално да имаш задружно и сплотено семейство

Много думи, за да скриеш факта, че просто си стиснат/а и не ти се дават пари за подаръци. За повечето хора Коледа е чудесен семеен празник.

Питай в болниците какво става веднага след култовата Коледа. Не съм против празника, а против установения начин на празнуване.

И да, стиснат съм - има по-важни неща за харчене на парите. По една заплата отива за глупости, вместо за куп по-смислени неща, като образование за децата, по-хубава и дълга почивка, ако щеш по-добре отоплено жилище и т.н.

аз не мисля, че съм стиснат, нито пък ми са кът парите, но също смятам, че това комерсиално обезумяване по коледа е дисгастинг. предпрочитам да се свря в некоя малка къща да си ям боба и ушафа и да си карам ски.

Много съгласна! И като почнат някакви роднини да се сърдят ако не ядеш, щото били готвили цял ден. Аз съм отишла да ги видя, те само за храна мислят... Идеята отдавна се е изродила в дни за преяждане и търговия на подаръци.

Катя

Искрено ме разсмя! Все едно пишеш за моята свекърва и сестрите й! И на всеки 2,5 минути "канят": хапни си от...; не си опитала от... Не че са лоши жени, напротив. Ама тези празници с тях направо ми идват в повече.

през всички сезони са журналистите, които превръщат всичко обикновено в гадно и неприятно..

А бе най-гадното на зимата е, че я има.

Уникално малоумна статия ( м/у другото поредната..... )

Най-неприятното нещо на зимата е, че си отива още една година и до края (неизбежно) остават все по-малко дни. Нито планове да правиш, нито да се радваш, нито да се гордееш със себе си. А иначе сезонът си е сезон. Добре че имаме четири, за да е приятна промяната и да си пеем песничката "У природы нет плохой погоды".

най-досадното нещо е да трябва да се изпикаеш навън. освен канската работа да откриеш вкоченясалото си достойнство остават и жълти следи в снега.

Досадно е по-дългото обличане-събличане на дрехи. Постоянното притеснение да не простинеш или да те заразят а и напукването на кожата, устните също са противни. Късият ден също неприятен.

За мен най неприятен е студът. Да, безкрайните реклами и песнички също. И то все чужди.

Коледа наистина е най-неприятния момент от зимата. След нея започва леко да ми просветва. Изпуснали са обаче нещо много важно за мен - от ноември, та чак до март, човек не може да види нито един заголен женски баджак, или пък цица, напираща да излезе през блузката на улицата. Викайте ми онанист ама така си е!

Поредните похарчени пари за глупави проучвания!

Предлагам Коледа да се забрани с референдум. Ще спестим нерви, време, и пари.

Исляма напредва в България,така че коледата ще си отпадне, постепенно...