Сайт предлага майка под наем

За всички нуждаещи се от майчина ласка, които са далеч от своя родител, американски сайт предлага майка под наем.

Обратно в новината

Коментари - Сайт предлага майка под наем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази Kичка ли е?

нема ли по-млади?

а къде са истинските майки? сигурно гонят кариера, и това ако е общество, пълна пародия!

MILF-чета??

хи

А сутрешните краставици на каква цена ги бере?

Когато самата аз се чувствах недобре, а лежах и бях сама по цял ден, си мислех точно това - колко ми липсва едно женско присъствие, пък макар и за два-три часа... като няма как майка ми да е при мен. Идеята е сладка, още повече, идваща от човек от подпомагащите професии (то едва ли би могло да бъде другояче), а също и майка на пораснали деца. Цената ми изглежда съобразена с тамошния стандарт, макар че не съм била или живяла там - естествено, тук ще е различна. Подкрепям изцяло, макар че подозрителността и негативността у нас в момента биха изопачили и най-милите намерения.

Разбира се, че в днешно време ще имаме подозрения! Идва майката под наем, сготвя супичката, дава ти я с лъжичка в устата, след което в най-добрия случай ти отмъква парите, бижутата или каквото намери, а в най-лошия..../ами практикува се от ИДИЛ/. Съжалявам за типично българския коментар, но....предпочитам при нужда да повикам съседката!!!!!!

Веднъж съседката ми (почти непозната жена) ме помоли да й боядисам косата. Бях шокирана, защото аз не бих си позволила да попитам НИКОГА, НИКОГО такова нещо - и отказах. Представям си, ако го бях направила, какво ли още ми бе подготвила тая жена. ... А ти ще се съгласиш ли? Въобще кой ви е казал, че съседките са за използване? Щеше ли да има фризьори, бавачки, готвачи, ако ставаше така лесно тая работа - да викаш за помощ първия будала, без да предоставяш услуга насреща. В тази връзка парите са точно това - реална благодарност.

Това ли е майка ма!!!да ти направи супа,да яде пуканки с теб и да гледа филм!!!Леле ,колко сте зле!!!само това ли дава майката!!!Че ти ,ако само това ти липсва,за по малко кинти някоя циганка можеш да хванеш!!!баси баламурниците дето сте се развъдили на тази територия!!!

Е истинска майка не може да се купи естествено, но стандартите и начинат на живот у нас и там са различни. Освен това става дума за бивш социален работник. По принцип има много студентки , които полагат "студентски труд" който е регламентиран и включва по договаряне гледане на малки деца - завждане на училище , взимане от там и прочие. Всичко си има цена. Но тука става дума за нещо различно вероятно и не би могло да бъде иначе. Без да знае, човек не бива да приказва категорично , ако е нещо добро ще се наложи и само тогава. Това е закон на пазара, който и у нас го познаваме.

Извинявам се, сложих Ви "-" погрешка ... от мен имате 100 "+".

Това което се предлага е домашна прислужница на повикване. А супа за 40 долара без коментар. Аман от реклама на тъпотии.