Том Харди иска да е следващият Джеймс Бонд

Британският актьор Том Харди от "Лудия Макс: Пътят на яростта", "Лок" и "Легенда" би искал да получи ролята на суперагента Джеймс Бонд.

Обратно в новината

Коментари - Том Харди иска да е следващият Джеймс Бонд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ме прощават някои привърженици, ама Роуън Аткинсън би изиграл по-добре Джеймс Бонд. Бонд никога не е бил тупалка, че да гледате мускули и зъл поглед. За справка - Рихард Зорге.

Със сигурност ще се справи и с тази роля. Друг е въпросът, че последните серии на 007 вече не са така увлекателни.

То и аз искам да съм следващия космонавт, ама пита ли ме някой...

Ако наистина го искаш, може и да го постигнеш или поне да опиташ. Но с лежане не става.

Харди е добър, но не е за тая тъпащина - серията за Бонд. Сам се е подценил.

Не знам, ама жена му е бая мъжка, сигурно му е спаринг партньор...:)

Ехааа, тука всички сте над два метра. Супер! Как само сте се събрали! Том Харди е висок 175 см. Даниел Крейг е 178 см. Нещо не забелязах да изглежда нисък във филмите. Средна височина на българските мъже - 175 см... Голям майтап, а? Човекът ще играе таен агент, а не баскетболист.

Аз съм доста над 175. Същество с ръст 175 и обувки 39 не е мъж!

имаше един такъв дълъг, на нищо не приличаше от "д-р Куин, лечителката" - Хорас.... предпочитам 175 сантиметровото същество от тази статия, може би не съм единствена, което пък теб те е провокирало да пишеш тук, защото ако беше харесван, изобщо нямаше да ти хрумне да съскаш тука :)

Може и на Бен Стилър със същия успех да я дадат!

Ми то филма едно време 80-те и 90-те години си беше екшън-комедия. Последните едизоди с Даниел Крейг тръгнаха да го правят много хардкор: Джеймс Бонд - безмилостен убиец, психопат и социопат, което няма нищо общо с книгите на Флеминг.

Много харесвам Том Харди, може всичко да изиграе, но не харесвам избора му на роли - само мое, незадължаващо мнение. Смятам обаче, че не е подходящ за Бонд, липсва му сдържаността и класата необходими за тази роля. Странно, и независимо че е черен, най-много Бонд би подхождал на Идрис Елба в днешно време.

Дрислю Елба е много слаб актьор, дори и за такава роля. Да не говорим че е черен, а те не са актуални сега. Следващият Бонд трябва да е арабин, но не мога да се сетя за актьор с такъв произход.

Башар Рахал, бре! Идеален е.

Бурак Озчивит, не е арабеска, ма поне е турчин. Онзи дребен, бледолик и зле сложен ингилиз на снимките по-горе и на всичкото отгоре дамгосан, бая трябва да го гримират за да замяза на нещо сносно.

Още ли има кандидати за този за дебили? И пак ли ще връщаме Берлинската стена?

абе за некъв тъп рокер става да изиграе

малко е нисичък, за Бонд трябва да е поне 1.90. И с тези татуировки, моля моля. Това не е Prison Break бе момче, а Джеймс Бонд.

Той бай Бонд гол не ходи, а и височината лесно се компенсира с операторско майсторство. Не е Даниел Крейг, но си е идеален за ролята. Човека си играе много добре и е работлив. Успя да качи 20 кила мускулна маса за ролата на Бейн в "Черният Рицар: Възраждане", та един Джеймс Бонд ли ще му е проблем. Умее да се превъплъщава и е на екрана отпреди да стане пълнолетен.

Гол не се появява на екрана. Спи с мацките овит с бинтове, като мумия и се целува с тях стъпил на детско столче . . .

Много ме кефи. Има нещо загадъчно и изтънчено в него. Много повече подхожда на образа от Даниел Крейг, който го съвсем опропасти съвсем - рус, грозен, мърляв през повечето време и никакъв аристократичен финес.

Татуиран смешник, не ставаш за Бонд. Вече и свестен актьор за Бонд не може да се намери, къде отиде тоя свят с артисти ревльовци, меки китки и татуирани маймуни.

Снимката му не струва. Виж му "меките китки" в последният Батман и пак говори. Там играеше онова голямото добиче с маската и беше станал 110 кг...

Смотльо и половина.Ако се види само, с таз претенция в устата ,сам ще се елиминира.

Аааа, не става. Бонд е джентълмен и аристократ, а те не си правят татуировки.

нисак е за бонд...крис пеин...това е бонд

Кинта и 20 Бонд няма.

Ще в готин в тази роля. В Child 44 изглеждаше подходящо за подобна роля. Е, Даниел Крейг е перфвктен, но и Харди има нещо грубовато във физиономията си..

Малко е "късак" - вижте го до Ч.Терон.....:)

Виж,че тя е на 15см ток,а и по принцип е над 175 ако не се лъжа.Д.Крейг също не е много висок ;)

Грозен е.Подходящ е Джейсън Стейтън,но той пък е малко стар.

Само дето Стейтъм освен себе си друго не може да играе.

С тези татуировки - не ставате.