Жана Бергендорф: Обичах погрешния човек

Певицата разкри, че е преживяла силна любов с мъжа, който забърка името й в грандиозен скандал с арест и наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф: Обичах погрешния човек | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докога халваджян и компания ще лансират само боклуци ! Това е такъв срам за България НЯМАШЕ ЛИ БЪЛГАРИ ЗА КВАРТЕРТА И!

И какво стана...нали щеше да остане с мъжа си,ако спечели X Factor,навсякъде я лансираха,да спечели заради детето и семейството.Всичко бе една много лоша реклама!!!

Ей това да не ти е в къщата ...

Имам едно питане. Докъде стигна делото срещу въпросната персона за притежание на наркотици и побой над "възлюбленият" й Лео?

С това кукуригу на главата си голяма работа. Разбира се, виновната страна е тази, която не се появява в публичното пространство. А за теб това е жизнено необходимо. Защото лоша реклама няма. Я вземи и се запиши в АТАКА.. Със Сидеров ще си паснете много !! Съвета ми е безплатен..

на жена..жaна..вера да немаш

Случва се, но вече е минало. Трябваше да се изяснят и докажат някои неща.

Егати тъпото!

тая ако се вземе с боко тиквата ще са идеална двойка,лика прилика,и двамата прости и двамата лъжа като за световно

ох,грозницата пак се появи, а пък аз си помислих че хелоин свърши.шибаният дир само ни сервира наркоманки и грозотии

И Вирджинките седнали и написали един ПиАР, за любовта, която "избухва", все едно я има в "богатия" речник на интервюраната дама :)

Стопроцентова кифла, престанете да я пробутвате.

казано е - обичай ближния си, а не лижи обичания......

ТЯ ТАЯ ПЪРВО СКИМТЯ ВЪВ Х ФАКТОР,ЧЕ СЪПРУГ,ЧЕ ДЕТЕТО,ЧЕ ДА СЕ СЪБЕТЪТ,ЧЕ СТАНА НАПРАВО НАЦИОНАЛНА КАУЗА,СЛЕД КАТО Я НАБУТАХА ДА ГО СПЕЧЕЛИ(МАШЕ ПО КАДЪРНИ) ....И КЪДЕ ОТИДЕ СЕМЕЙСТВОТО ? ...КОЛКОТО ДА Я СЪЖАЛЯТ,И ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТНА,И ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ СЪС ДРОГАТА,СЪС КУРВЕНСКИТЕ ИСТОРИИ !

Много плюсове сте събрали, а пишете много неграмотно... Не знам по каква причина всички прекалявате с нападките към всеки. Добре, тя е направила гаф, за който не знаем детайла, но, като цяло, е укорим. Но да започвате по линията, че не може да пее и че била "пробутана" - смятам, че това вече е злоба, без основание за коментари в тази посока. Отделно, имайте предвид, че писането с големи букви не може да прикрие неграмотността...

Хубаво би било да Ни занимавате с любовите на това клето момиче с небългарска фамилия САМО ако Ви плащат достатъчно.Ако ли само спускат директиви по добре е да намерите някакво по "доходно" писание.

На всички ни се е случвало. По-добре кажи що не си осъдена, поне условно да беше?

дя-до

Мен ако питаш ти си погрешния човек и затова винаги ще обичаш погрешния човек.

Жана е перфектният образ-маска за хелуин. Ще стане хит. Пиарите и продуцентите да се замислят...

Стига сте я натрапвали тая неугледна дрогарка :))))) Не ни пука за нея !

Всички шабец гои са без души! Тази е допълнена със сатанизъм. Рожба на краткия 3000 годишен период на доминация на лъжата. Няма да и остане спомен от този неин така наречен живот.

Абе на ония горе сте скрили коментара а на тая циониска мърша не???? Ко стааа бе алоооо?

Тоя Лео оня италианеца ли е?

А ти дали си правилната жена? Май не си.

Тази започна като развалена плоча да повтаря един и същ рефрен.Като Юлиана Дончева и Ернестина Шинова за техтите "героични"бременности и раждания...изтъркани до безкрай.Та и Жана така с нейната любоФ-суров картоФ.

Дружески съвет. Проблема не е в скандала, а във вида й. И да не я познава човек, и с нормална прическа и облекло да е си личи, че е алкохоличка. Поне. А не е Джанис Джоплин, нито Кърт Кобейн, та да и е простено, заради гениалното творчество. Изглежда болна и в абстиненция навсякъде.

Да ти го обясня по-простичко: Визията и противоречи на това, което говори по медиите и пее и това се вижда. Тя си е скандалджийка и пиянде не от вчера - личи и от самолет. Оставете я да е бунтарка, да разиграва панаири, да троши, да я арестуват, а вие после го раздувайте. Да се прави на примерно момиче каквото не е не става - няма вид за това. Дайте и да пее рок и пънк - ще има повече истински фенове и повече участия.

Айде сега, сълзливи и сополиви истории. Жанче, да кажеш на твоята менторка Хиеня арМутриева, че нищо не разбира от ПР. Вместо да ни навира простотиите ти пак и пак, да беше взела да те накара да запишеш песен, от която всички да се разчувстваме, нали затова си в публичното пространство... и ако ти стига таланта де. И стига оправдания - ти да не си ученичка в 7 клас, че да си сбъркала с чувствата, ами и това не говори добре за теб - не трябва ли да си зряла за подобни чувства вече? С тая инфантилност това ли целиш - да впечатлиш сополите на фенките от началното училище?

Иии, б*хти и грандиозния скандал. Една захабена от пукница и матрял лелка и гаджето и се сбили дрогирани, оревали орталъка и комшиите извикали полиция. Това става във всеки втори блок в България всяка събота. И със скандал и без тези, които биха я поканили на партито си нямат пари да си я платят и си купуват 99% спирт от аптеката и го разреждат с лимонада. Та за какви участия са си мечтали продуцентите не е ясно.

Абе, ясно я каква я мислите, ама няма да стане. На тези географски ширини класическият пиар от учебниците не върви. Трябва импровизация и творчески подход. Момето е изпята песен. Не си харчи парите, лельо Саня. Минимизирай загубите и я пускай да пасе на воля.

Уф, стига са правили на приказна героиня.

добро момиче си, но глуповато. Начинът, по който разказваш за тази простотия като за голяма любов го доказва. Време е да пораснеш.

и за мика , графа , воче ... Че да не ги забравим .

А га си свъркА ни рива!

тая певица,някой може ли да се сети за 1 нейна песен.хайде стига с тия чалги(имам предвид вид,държание и т. н.)Не ни я натрапвайте точно тая.Дайте нещо стойностно и интелигентно.

Наскоро направи дует с някой... Също толкова неизвестен. Информираха ни горе-долу по същия начин - да поддържат интереса, ама явно не се е получило.

E боли ме "крем-вриша"....

лекува се, да знаеш ;-)

"...никога не е предполагала, че един ден ще стане център на скандални събития...." Т.е.:Друсала се е, но просто не е очаквала, че някога ще я хванат.

Повечето "продукти" на менторката й злоупотребяват с квартална химия. Нормално, и аз трудно бих понесъл подобна вещица.

Много харесвам Жана и това, което й се случи и че попадна на мушката на жълтите месии не е добре, но и не значи, че нещата няма да се оправят. А и вие, които злобно пишете, скрити зад анонимността си, хич не й помагате. Тя обаче ще издържи.

жана ти имаш талант и винаги можеш да спреш наркотиците!!! направи го !!! НО ТЕ СА ЗЛОБНИ И ЩЕ СИ УМРАТ ОТ ЗЛОБА ЩЕ СЕ ЗАДАВЯТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛЪЧ!

може да ги спре, да, на кукуво лято, в някоя прескъпа клиника с кански усилия, много лишения, загуба на приятели и доживотния страх, че един път започнал, можеш пак винаги да започнеш. За съжаление няма такова нещо, като "винаги мога да спра" било то цигари, наркотици, лакомия... тия приказки всеки ги е или приказвал, или чувал - всички знаем, че започваме от утре, ама утре никога няма да дойде. И не, това не е хейтване, просто констатация - любовта е любов и да, тя е сляпа, но колко трябва да си сляп, когато се включват наркотици, побои, скандали, че да седиш и да си натискаш парцалите. Просто тая е пъпа пача, макар със сладко излъчване и красив глас. И успех й желая.

Много хора спират цигарите-аз също ги спрях след 17 години пушене .Има хора,които ползват леки наркотични вещества,като марихуаната,без да се пристрастяват и без това да вреди на професионалния и социалния им живот.Степента на пристрастеност на даден човек към определен вид опиат или субстанция-цигари,алкохол,леки наркотици,е различна при всеки.Така че вашето обобщение не е вярно.Не коментирам твърдите наркотици-нито съм опитвала,нито имам представа за тях.

Наистина има и глас и лице. Жалко за наркотиците. Не прощават !

Само за протокола: Казва се ЖЛЪЧ, не Злъч...

И защо съм злобен? Защото не и харесвам пеенето и го казвам? Ако бях я похвалил как хубаво пее, щях да съм добър? По-голяма глупост не съм срещал.

Чалгарска "държава", чалгарски "новини" за чалгарски еднодневни "звезди"чки!

Потресен съм от навирането на псевдо звезди, които са известни не с друго а с пороците си (наркомани , пияници , кур*и и т.н) .......Толкова ли няма читави Българи , които да служат за пример на младото поколение ? Позор .

Има читави българи, но е забранено да се показват. Нормални мъже без комплекси, нормални жени без джуки, нормални хора с нормални професии и обикновени усмивки. Трябва да се наложи в съзнанието, че българите това са само емигранти, девианти, маргинали, социопати, идиоти. Виж кино, телевизия, СМИ. Една пропаганда, една платформа, едни пари. Изводът - българите не заслужават да са нация, не заслужават да имат държава, не са народ. За какво да им плащаме като ни работят, за какво им е да имат политика, армия, валута, държавност, поколение, образование, наука, бъдеще ?

Лигла отвсякъде

Снимки 3 и 4 окончателно ме убедиха, че тази жена няма връзка с главния мозък! В стремежа си да е известна, търсена, на върха, е премахнала човешкото от себе си. Отвратен съм.

Хубав глас има и когато е сериозна е симпатична.Като се усмихне широко ми мяза в устата на търмък.

баси, Хелоуин тази година не свършва :/

Стою

Така е. Някои се опитват да спрат/върнат назад часовника, че даже и календара. Е, не става.

аѝде сега опъни една водка Flirrt ама по големичка и всичко ще ти мине

Моля ви, престанете да ни занимавате с историята на тази наркоманка!

Извадихте претоплените манджи...