Наградиха най-добре облечените българи

Българското издание на сп. „Esquire” за първи път раздаде наградите си за "Най-добре облечен мъж 2015".

Обратно в новината

Коментари - Наградиха най-добре облечените българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пази боже сляпо да прогледа - изкарайте потурите на бай си ганя и обуйте миризливите му цървули - само така ще се спасим от тази грандоманщина на новобогаташите - защо ли тази класация ми напомня за друга и тя също е най..... - законно крали и се правят на европейци, по техните разбирания даже и добре облечени

при такива "класации" е валидно следното правило: Повече платил -> по-напред в класацията!

Че какво трудно има за един мъж да е облечен добре стига да изкарва прилични пари? 1. На работа - с костюм и вратовръзка. 2. На ресторант - с костюм и вратовръзка. 3. На прием или коктейл - с костюм и вратовръзка. 4. На клуб - с костюм и риза и без вратовръзка. 5. На разходка по улицата или в мола в неделя - с риза, без вратовръзка и сако през рамо или оставено в колата. Само на вилата, на плажа, на планина, на лов или за риба ти трябва нещо друго. Виж при жените е цяла наука. Там за всяко гореизброено местоизложение си трябва отделен тоалет. Те са за жалене.

Стою

Тц. Спонсорите са за жалене понякога.

за Ласкин и Маврото - няма по-стилни от тях! Особено след третата бутилка може да минат и за уелските принцове.

В първия момент прочетох: Наградиха най-добре облъчените българи.

Luna0102

С вратовръзка и с папионка, но не на правилното място, освен ако това не е папионка, а панделка и понеже косата му е малко къса за панделка, мога само да предполагам за къде е предназначена .

Учудих се защо Лудата Мара се и пипнала в черно. Получих и отговора след като видях снимката и в цял ръст - многооооооо си се наляла сестро и трябва да се вземеш в ръце. Раздялата не ти се отразява добре, направо дебелееш, годинките ти се трупат, а трябва да търсиш принца в живота си. А какво свежо и лудо парче беше.

и вратовръзката му изкривена и физиономията също. Егати еталона за елегантен мъж.

Видяла жабата, че подковават вола, вдигнала и тя крак.............Толкова сте смешни.....

Както казваше покойният Дим. Дуков "Некав ужас, некав страх, Жозеф !" Ако това са най-добре облечените български мъже /за подстригани да не говорим/, добре че се изнесох от БГ отдавна ! И дирът да знаят, че Юли Цолов, е другият момък на снимката със Славена Вътова...Щом не искат да питат познати, да го гугълват в страницата на интерпол, че им се води на отчет...

Странно събитие за българските условия. По принцип да номинираш някого за най-добре облечен е снобария + още много други подобни епитети. Явно търсят повод да съберат едни хора в светлините на прожекторите, други хора да ги обсъдят, което правим в момента....Който се няма друга работа:)

Защо?

Пак едни и същи.

А Велизар Соколов-Заки и проф. Любомир Стойков защо са били без мъжете си?!

а конкурс за най-интелигентни и умни българи няма да има, защото не били добре облечени

добре де, ама този на първата снимка поне да си беше вързал вратовръзката както трябва

Голям праз. Пир по време на чума. Защо не пишат за културните прояви, а за "светските". някакви смешници си вярват, че са велики.

А пижамите им защо не снимахте? Смешници....

Преди не можех да разбера, защо едни хора навремето са пращали други в Белене...Сега обаче ми е ясно. Било си е напълно заслужено. Джихадистите не спят, но ние със сигурност! АМАН ОТ ПЪРВЕНЮЩИНА! :(

Нищо не разбираш. В Белене са пращали предимно хората с по-различно мнение, интелигенцията, неудобните за режима, а не кротките и спящите, нито "далавераджиите".

Бе като гледам баш интелигенцията са най-големите мафиоти. Погледни лекари, адвокати, журналя и т.н. и т.н. Работата на интелигенцията завършва с личния им интерес. На друго място не я виждам...за съжаление... :(

юлиана със стъки.Нищо лично,но претенции за елит и стъки-как ви звучи,смешно нали.

Защото не е спазил дрес кода ли? Облеклото му показва отношение. Нищо чудно да се окаже доста по-елитарен от останалата аудитория.

Точно така е. Освен това е с най-стилната и хубава жена.

едно време по дрехите посрещаха, по ума изпращаха, а днес по дрехите посрещат и по тях изпращат

Това шоу направо си е било "Цирк дьо солей". Вече съм много щастлив - и най-грозния парцал да си сложа, ще бъда по-добре облечен от тия клоуни. Сигурно доста парици са изръсили на журито и списанието, за да попаднат в списъка. Радвам се, че ми спестиха и 6-7 лв. за покупка на списанието "Esquire", че току виж съм се излъгал да си го купя някой път. По-лоша реклама за читателите от тази няма как да има...

Вашето мнение е тооолкова важно за тях, че мигом се притесниха , дали ви ' губят ' като читател ...))) Да пишеш коментари под статии не значи нищо за никого , господине , но ако така ви ' олеква ' от несбъднатите неща в живота ви - моля, пишете си , облекчавате се ..;-)

Как си с китките?

А, Мария Силвестър се е "изпуснала"! Превърнала се е в твърде лицеприятна дебелана.

Аууууу, тъкмо мислих да се възпротивя и като видях снимките... Мани-мани

След като непрекъснато набутват българите с разни измислени данъци на дъното, то най-добре е да направят конкурс "Най-бедени хора в Европа". Тогава цялата нация, с малки изключения / на политиците и "бизнесмените" ще е на конкурса.

Смях в залата нямаше ли :)

само - беше си голям цирк

Победителят в този конкурс би трябвало да е Евгени Минчев - по дифолт. Няма друг толкова добре поддържан и изглеждащ "мъж" като него в България.

Джихадистите спят ли? Ех размечтах се някой да изрине боклука.....

награди може само у нас да се измислят, напълно в унисон с мисленето на 80% от населението, че дрехите правят човека...

провери ли каква марка гащи носят, дали им смърдят краката на тези български "лордове", защото душите - със сигурност! На фона на мизерията в България , подобни измислени конкурси са гавра с хората, едва оцеляващи с мизерните си пенсии.

"Наградиха най-добре облечените българи", а за най-зле облечените, няма ли награда?! Или не могат да се наградят повече от 7 мил. души?!

И "крайно наложително" беше това да се случи ... на фона на толкова едвам сварващи да заделят за дрехи или пазаруващи ги приоритетно от секънд-хенд!

Напротив, много от 7-те млн. ходят по-добре облечени. Наградили са точно най-зле облечените, като се съди по снимките. У нас просто вече като се каже "добре", разбирайте "ужасно зле", защото се насажда ценностната система на пошлото, грозното, престъпното, стига да е подплатено с пари. Явно особено "стилна" е комбинацията (любима на наградените и на журито) между изтъркани и пробити дънки (панталоните на най-зле облечените мъже в света - краварите) и жилетка, сако и риза за смокинг.