Мария Грънчарова записа ремикс на ”Ти-ри-ри-рам”

Мария Грънчарова представи ремикс на известната песен "Ти-ри-ри-рам" на Мариус Куркински.

Обратно в новината

Коментари - Мария Грънчарова записа ремикс на ”Ти-ри-ри-рам” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария няма никакъв глас милата. Първия й клип е от 1988. На колко години ли е сега? То мина през имитаторка на Саманта Фокс, през чалга, сега пък клубна музика взе да прави. Огладняла ли е или мъжо й я е сменил с по-млада?

Пълна скръб, но отразява добре характерите на участващите. Върти...

то пък една песен - че чак и ремикс - явно мария грънчарова няма какво да прави и само харчи парите на мъжа си

Много добре им се е получило!

Като нямате да кажете нещо добро, по-добре замълчете.

Ако някой дефекира или уринира в Докторската градина пред майките с деца пак ли ако няма какво добро да кажем да си замълчим? Този лаф е за умрелите. Не за забравени певачки, които се борят да си спечелят пак одобрението на публиката, та после да изкарват лесни пари по участия на неин гръб. И публиката или ги одобрява или не. В този случай не ги одобрява. И Грънчарова, и Ирра, и Гала, и Джуджи и вся останала...

Песента не е на Куркински!!!!!!!!!

А на кой е!!!!!!!! Кажи!!!!!!!!! Майтап, бе. Всички помнят, че първо е изпълнена от Леа Иванова. Без редакторката очевидно. Професиите винаги се пишат в мъжки род, но тя не е професионалист, та може и в женски.

Един фосил направил кавър на стара градска песен.

Не звучи модерно. Особено с тоя бийт като от преди 20 години. Е със зле миксирана музика, няма как да се получи добре. А за клипа по-добре да си замълча.

Много навалица в тоя клип :)

Не е ли правилно да се напише: "В него участват Магомед Алиев-Мага...", вместо както сте го написали: "Във него участват Магомед Алиев-Мага..."?

не съм я чувал тази мацка, но този клип прилича на чалга клип супер зле после музиката на този ремикс е дразнеща и оригинала остава доста по-добър, ако да е правен в безпаричните 90.те

Мария Грънчарова беше(и може би все още е) една доста интересна певица, която беше известна със своята пластичност(тя беше от малкото певици,които танцуваше докато пееше).Култова остана нейната песен по времето на чалга бума в БГ - "Хайде да си лягаме".След това се омъжи за собственика на автомобили Ягуар,роди и....изчезна от българската култура.Радвам се, че иска да "възобнови" кариерата си.Тази песен "не е лоша" ,в стил chillout,но ми се струва, че трябва повече да отпусне гласовите си данни, а не да ги пести.Успех!

Собствениците на "Ягуар" в момента са индийската ТАТА, а преди беше собственост на Форд. Дали не се е омъжила евентуално за ПРЕДСТАВИТЕЛЯ на Ягуар за България? А? Ти как мислиш?

Да, прав си.Имах предвид за представителя на Ягуар за България, г-н Венцислав Иванов.

Гадно е да трупаш дивиденти на гърба на Мариус !

По-добре отколкото той да тупа дивиденти на твоя гъ..., аааа, гръб.

това момиче на времето работеше на супер пари в австря красива жена дано баста и оздравее аранжимента на песента е боклук все едно че има котва в задника ама на кои му пука а наздраве