Снимат две продължения на ”Петдесет нюанса сиво”

Режисьорът Джеймс Фоули се е съгласил да заснеме двете продължения на филма "Петдесет нюанса сиво".

Обратно в новината

Коментари - Снимат две продължения на ”Петдесет нюанса сиво” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бесна тапотя не ги разбирам тя хора...има порно бе мишки като ви с е гледат такива неща

а аз си мислех, че ще има ПЕТДЕСЕТ продължания на петдесет нюанса сиво... по една серия за всяка поза от кама сутра!

А продължение на "Дълбокото Гърло" кога ще има?

Уникално безсмислен и безинтересен филм...по-добре човек да си пусне едно порно по има смисъл!

само името. Без връзка с оригиналният сюжет. След 5 години зверски нюанси ще направят безкраен сериал от сменени артисти. Нито е за пръв, нито за последен път. Нека си спомним само "Никита" и "Транспортер".

Ммммдаааа, интелектуалци, заредете се с търпение, ако се объркате да отидете да гледате поредните две разстройства. А вие, пухкави отчаяни домакини, обличайте пеньоарите, придърпайте си нещо за мезене и се заредете в захлас пред екраните - ще останете очаровани и подмокрени. За вас, любители на гъделичкащите, пощипващи и попляскващи удоволствия от късните часове, препоръката е следната: направо си го приберете и заключете - няма да ви потрябва.

а дано - да го почват и ако може и нещо за мене да се намери- аз съм айшето бе, от околовръстното- нямам много клиенти напоследък, защото хората нямат пари обаче много съм добра в програмите, който има пари редовно ме търси - а бе разбирам си от професията, ако ме вземат за консултант......само ще спечелят

Нека позная! Едното продължение е в устата, а другото отзад?

бе как позна- защо не се пробваш в ясновидството, направо ти идва отвътре

И трите книга са пълна боза, филма също, но самата реклама за този проект заслужава голямо браво, за пореден път се убеждавам, че в Америка рекламния бизнес е на високо ниво, без такава атака преди филма и след него нямаше хората дори да обърнат внимание на тази сапунка за тинейджъри!!!!

то и първата част беше чиста тъпня, не виждам с какво ще ме обогатят още две части

обикновено продълженията са по тъпи от първия филм а от това повече няма на къде.

На тая и трябва някой як Българин да и покаже от къде изгрява слънцето.. :D Тоя грей вече и манафите не го искат..

Тъп филм, тъпа книга, посредствена идея за материалният свят......... Само една голяма реклама имаше в този филм и книга....... тъпа холивудска боза

Съгласна! Само песничката към филма беше ОК!

Чак наскоро събрах нерви да гледам този филм, след камара отрицателни отзиви. Мнението ми е следното: изключително посредствена актьорска игра, изключително посредствен сценарий и изключително посредствена режисура. Химия между актьорите не просто нямаше - сцените между тях бяха изкуствени и отблъскващи и то не поради спецификата на сексуалните предпочитания на главния герой. Ако искат нещо изобщо да стане за гледане от следващите две част, добре са сменили режисьора и сценариста, а актьорите? Да не мислите, че някой може да налее живот в тези две дървета на екрана? Излъчването нито на единия, нито на другия е подходящо за тези роли.

Предвид спецификата на сексуалните предпочитания на героите е логично да няма химия, а да има само СЪПРОМАТ/Съпротивление на материалите/.Химия е само за сълзливите любовни мелодрами.

за комплексарите порно за съпромата ВАЗЕЛИН