Къци, Мариана Попова и Иван Ласкин в All Stars?

От "Стандарт" изнесоха информация за влизащите в понеделник в къщата на "Биг брадър All Stars" звезди.

Обратно в новината

Коментари - Къци, Мариана Попова и Иван Ласкин в All Stars? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво се пените. това предаване го има в целя свят. не са го измислили магардичевич. аз съм гледала едно, сега ще гледам и този брадър, защото ме кефи ваня. между другото гледам всичко-ббс, снн, нашанъл джеографик, х фактор бг, юкеи, юесеи, ваис документални филми и т.н. признавам само, че не успях да изгледам нито едно предаване на николета лозанова и нито един турски сериal.

Пак ли тия, бе?Е колко пъти вече,други няма ли, а гореспоменатите не ги ли хваща срам?

А бе, хора! Не съм отмила още старата помия, що заливате нова? Не мога да ви смогна!

Тази комедия вече е гледана, и не беше никак интересна.......

няма ли край тази простотия ?!?

ужас, това некадърно човече Къци и тези формати за комплексари и залязващи "звезди", които никой не ги наема на работа и искат с участие в такъв формат да си заредят "батериите" за известно време, жалки нафталини, накъде върви тази страна!!!

BIG BROTHER, е гаги и тъпото шоу !...

въъъйййййй

Шизофренията продължава с пълна сила!

Все отбор юнаци.

Наемам хеликоптер-цистерна. След което ще смукна всички фекални ями около София безплатно! Всичко това ще го стовара върху къщата на Биг Брадър, барем се свърши с тая простотия.

Ivo

Лелеее, какви боклуци са наредили! Хахахахахахахааха.......

Иван Паласкин - ко? не! Г-н морал на две-три ракии. Шофьора с шише между краката. Малиии. Егати и простотията е заляла тия тиливизииии.

Какви са тези пошли безкрайни биг брадъри? Няма ли свършва тази простотия? ТВ не стават за гледане,няма едно предаване,което да може да се гледа освен Шампионска лига. Скоро ще си изхвърля тв.

Това е третия пореден биг брадър. Само през 2 дена почивка. Първо беше биг брадър където спечели Никита от Швеция, след два дена почна вип брадър където спечели Гошо от САЩ и сега след два дена започва третия брадър. :)

И може би ще спечели Васко от с. Рупча :))))))))

Иван Ласкин - поборникът срещу чалгата, кича и простотията, оборва сам себе си, като ЛИЧНО става част от това - какава ирония?!! Парите май не миришат - досега жена му касираше от подобни предавания, а той беше света вода ненапита, като се пенеше наляво и надясно колко велик поборник за културата е, а сега и той директно в помията... Поне една полза ще има, надявам се - след участието му няма да може да ни размахва пръст и да ни поучава, че много писна на публиката с непокритите си с нищо претенции.

Баба ти е с непокрити претенции! И не се страхувам да вляза в каквато и да е помия - Тузът и в Африка е Туз!

Трай бе, Ванка. Туз си един друг път. Обикновено леке си, знам те от малък.

Какъв тузар си ти бе, обикновено пианде, айде като си артист , да не би да си арт пианде случайно, това артистите сте много смешни с претенциите си , само защото сте артисти не ви прави автоматично випове, секссимволи, добри и завладяващи личности , нито пък всички сте кадърни, така че малко по-полека със самочувствието, оставете хората да ви преценят.

И той взимаше пари като коментатор. Но явно са малко и затова и хонорарчето ще му дойде още по-добре.

"Поборникът срещу чалгата" Ласкин отдавна е в помията...отдавна се изявява като коментатор в Биг Брадър..а най-жалкото е,че не спира да бълва жлъчни статуси срещу Фермата,друго тъпо реалити."Помията ми е мноо по-добра от помията ти..."....Пълен смешник е станал тоя Ласкин...

А бе, чета коментарите и си мисля... Никой не гледа, пък рейтинга в Космоса! Всички мразят Криско, пък клиповете му с милиони гледания! Почти никой не слуша чалга, а една певица прави по 50к на месец! Всички говорят за благотворителност, а реално такава почти няма! Ако някой може нека ми обясни каква е ползата да напиша тук, че Биг Брадър е тъпотия, а пък довечера да го гледам... Разбирам да кажа на шефа (щото той наистина го ругае) да му стана по-симпатичен, ама да лъжа анонимно по форуми?!? Колкото до участниците, ами от 6-7 млн. цървула, колко звезди да има? То 2 са пенсионери 3 са малцинства!? 1 вчера четох, че са млади, които не работят нито учат, останалите деца и бачкатори... Кого да вкарат? Ей на, ако ми кажат - ти предложи на когото искаш, ами аз нямам любими звезди... Нито музиканти, нито актьори, нито дори спортисти...

То и шефа ти го гледа, ама не си признава.

Сега не знам, ама преди години много се ядосваше. Глобяваше по 50 лв, ако някой го спомене на работа. Мен веднъж ме прасна, щото имитирах Бай Брадър, който както всички знаем е в едно друго предаване...

Радвай се, че имаш шеф и съответно работа и заплата, защото почти 1 милион българи подчертавам българи нямат работа и доходи, и нито учат нито работят, защото няма къде да работят и навсякъде е с връзки. А втория проблем е пък че няма кой да плаща. И за роми въобще не говоря а само за българи и то млади.

И аз бях безработен висшист, около 2 месеца... После станах работещ шофьор... И ей на, че ми излезе късмета. От години не съм шофьор, а заплатата ми е като на ай ти специалист, тъй че съвета ми е изкарвай С и почвай... Ама, ако предпочиташ да стоиш при мама и да се оплакваш, твоя си работа...

Пък за биг брадъра забравих да кажа, здраве да е ! Във всички държави го има.

Нонсенс. Гледам го за да го коментирам. Не ми харесва. Но няма как да не ми харесва, ако не го гледам. Чии впечатления бих могъл да изказвам?

Поредното напомпване на сметките

Мариана Попова не е ли при мъже си Ханес?

Поредната част на сериала, да превърнем аудиторията в тъпи зомбита!!!

Не мога да повярвам, че тази повърня се гледа от толкова много хора. Явно след чалгата, това, заедно с турските сериали е най-ефективният начин за промеване на мозъци. Синхронно. Едното по Босфор ТВ, другото по Кратун ТВ. В резултат: вдигат винетки, мълчим; измислят идиотски данъци, мълчим. Ако, обаче някой посегне на Биг Брадър или босфорските сълзи и сополи, разярената тълпа ще го отнесе тутакси.

За да се пълнят джобовете им за сметка на народа!Няма ли да се престане най после с такива деградивни предавания!

Никаква съпричастност никаква,защо нова тв защо ще пускаш днес развлекателно шоу може ли да сте такива непукисти вижте мъката в париж не е време за шоу!

ае млъквай с тея глупости бе!!! искаме си Къцамун!!! :)))

Че тези катили правят това теле-"шоу" тъкмо за мангасаряните!

Ако Къци влезе ще е супер. Той води здравословен начин на живот и има много изисквания. Има изисквания за храната, да е здравословна, изисквания за манджата, за плодовете и зеленчуците. Също си мери и кръвното всеки ден. Въобще интересно ще е :) А Мариана Попова е скучна, веднъж я гледахме и нищо интересно.

Всичките са маскари... Не са интересни.

Фани се за палците и му се обърни на Къцамун, щом те кефи толкова.

Перачницата на "Нова" проста телевизия за мръсно бельо(пари) пак се завъртя.

"НОВА" е само рекламното лого, иначе всички знаем, че това е БоциТV.

Дреме ми ...

Щом Къцамун ще влиза, що не вкарат и Фънки?

до кога едни и същи до отврат втръснали на хората муцуни ще взимат грешни пари? Защо Нова телевизия не спонсорира например създаването на български филм или някое талантливо българско дете? Хора, гледайте чудесния филм на Ивайло Христов "Каръци"! Ще се насладите на таланта на младото и не толкова младо поколение от български актьори и великолепната режисура на Ивайло.

Направили са филм - има едно вулгарно нещо вечер, София ден и нощ (?).

Разработен е нов IQ тест. В него има само един въпрос: - Гледате ли "Биг Брадър"?

Тъпо, по-тъпо, Биг/Вип Брадър. Не го гледам, ако имах възможност бих забранила това предаване. Изпростяването на българския народ трябва да спре!

Хайде да обявим бойкот на това затъпяващо и затъпяло риалити, имащо за цел обогатяването на шепа хора.....................

Ако тулупът Ласкин не бъде изгонен от къщата първи, това ще е доказателство, че зрителският вот е манипулиран.

Нова телевизия усвоява европейски пари, давани за затъпяванеи олигофренизиране на народа. Прост народ- лесен за манипулиране.

ще има пиячка

Едни и същи папагали, жадни за пари се въртят в пространството!! Ами то телевизиите са толкова боси и некадърни, че освен тези тъпи риалита друго не могат да съчинят!! А аудиторията им все повече затъпява от битовизмите и жалкото им съществуване на парцали подмятащи се по диваните!!

Всички (почти) работим за пари. Но тези нямат друга работа...

Стига с тия глупави и режисирани предавания ! Със Урко , Пурко и М.дурко , аудиторията на Нова ТВ окончателно ще се изгуби !

a къде е Захажаева хаха

Кой го закъса с парата отива в нова дето благодарени на загубеняци да и пращат есемеси им раздават по някой лев да преживеят известно време,,

Прост,по-прост,най-прост-това е НОВА ТВ.Ще гледаме простотиите на нарочените "звезди",които влизат в тъпото ви "шоу"за пари,но ако искате да си върнете зрителите имам предложение-да не се дава наградата на победителя,а за лечение на болни деца,достатъчни са им почивката,хапването и пийването без пари като на курорт,колко българи мечтаят за такава почивка

ласкин нали мрази чалгата ?! Ама парите нямат стил и мирис !!!!!!!!!!!!!

Нека и той вземе някой лев,стига все жена му печели.

да ,да да

Защо вече няма стани богат,а дават разни простотии.Може би трябва да избият парите вложени в Нови Хан.

Всички така наречени звезди,останали без пари са съгласни да се поставят на всякакви унижения само да изкарат нещо,че вече никой не ги кани никъде,а те са се изчерпали за да направят свое предаване.Жа ми е за тях.

Нова телевизия за пореден път кърти глупомера! Така ли не разбраха, че никой не гледа тези тъпи предавания....

лошото е че всички токо козвот но ги гледааааааат

Тези от НОВА нямат милост! НЯ-МАТ! :)))

Нямат наистина. От много месеци не включвам тази програма в 20 часа защото не ми се гледа това скучно, глупаво шоу ли е кво е. Кой знае това още колко месеца ще го влачат. Ами то ако в началото е било интересно като нещо ново, сега е напълно изчерпано и безинтересно кой го гледа.

Хора от телевизията, ама моля ви , не ги вкарвайте тези хора, то голяма мъка , направо ми се къса сърцето като ги гледам, то сълзи, сополи във всеки епизод, явно е много мъчително да седиш, да ядеш, да пиеш , да нищо правиш, да се дърляш с този и онзи, да пър....ш, да показваш "характер", да се образоваш, че не знаеш къде се намираш и че земята била кръгла, много мъка, не им го причинявайте бе хора. Аз съм от поколението което едно време ходехме на бригади за по 1 месец лятото и 1 месец есента, на по 14-15-16 -17 години, не виждахме и не чувахме нито родителите си нито близките си, пък пак оцеляхме, нито е имало ревове, нито пък като ни посрещаха на гарата родителите ни имаше ревове и други подобни лиготии, напротив първите думи на родителите ми бяха дали съм се държала достойно и дали не съм направила някоя беля и после как си , що си , напълняла ли съм, отслабнала ли съм. А тука едни ревове , едни циркове, лиготии, ами като е толкова трудно - мили випове , стойте си у дома , яжте си сьомгите и си пийте ракията. "Сблъсък на характери " - ти да видиш, повече от половината българи имат много близки в чужбина които не виждат с месеци и години, пък като се видят няма подобни сцени, тия нашите випове много раними хора, пожалете ги. А и още нещо

На къде без някоя засукана моделка плеймейтка - нали трябва да има и образователен характер това предаване, купете им и един атлас за декорацията на къщата. После ще го продадете на четворна цена - демек по него е учила еди коя си !

Къцко малко ли ти беше в миналия брадър, пак ли искаш унижения и да станеш за смях на зрителите.

Иска парички, а дреме му за унижението!

няма срамни пари !!

Ама ако си объркал първото Въ с Гъ, за такива няма нищо срамно

са закъсали за пари и затова отново са пред нас, а организаторите са тъпаци,които не могат на намерят нови муцуни. Да бяха вкарали Роско, Свинокио, Бочко,Цецка та народа да изпопада от смях

... тия "випове" вероятно делят хонорара с продуцентите... само с това може да се обясни завъртане на формата с едни и същи изхабени муцуни...