Силвестър Сталоун снима отново у нас напролет

Силвестър Сталоун ще пристигне в България през пролетта на 2016-а за снимките на четвъртата част на „Непобедимите“.

Обратно в новината

Коментари - Силвестър Сталоун снима отново у нас напролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе преби мел гибсан жaн клод ..а сега и скалата.....нема начин

Айде филмовите простотии ..да започнат СЕГААААА

ама таа че е най-гуемата!

от сега трябва да го чакате на аерогарата.Още ли няма екип да го посрещне.Идиоти.Много важно,че някакъв си артист щял да дойде .Абе вие имате ли пипе.

Нормално да е включен индиеца. Това стана като индииска сапунка. После ще има и 5,6,7 и 8 серия.

Рамбо,демокрацията има нужда от теб в Сирия, ти тук само бараш българките по баджаците?!!

оставете хората да работят, бярно евтини филми,но все пак нещо . вие какво правите освен да дранкате глупости като плевнйо

леле...ще припадна, Слай е отново тук!?! абе що не вземат, така, както са цялата дружинка "Слай и Сие" направо от България да се насочат към Сирия и като "непобедим юмрук на световната демокрация" да размажат ония с чалмите??: ))....щото на кино е лесно да си "екшън герой". иначе, какво... голям праз! Тук идват отдавна "изтъркали" се звезди, а България е новият "Тайланд" на Европа - евтин секс, дрога, алкохол и филми. Всичко излиза евтино за западняците. А местното население го разглеждат като туземно. Когато тук дойдат - Скорсезе, Спилбърг, Камерън, Ридли Скот и други световни величия в киното, тогава ще призная, че у нас се снима и нещо по-така. Като добавим, че нашите актьори ги наемат за жълти стотинки и като "статисти".Ако ние не се уважаваме, така ще бъде. Още помня, как оная дри.ла, Скарлет Йохансон говореше за България,все-едно е била в Нова Гвинея....

Не обиждай дри*лите- сюргюнът се лекува с Имодиум, докато "Скарлет" е неизлечимо автоимунно заболяване на главния мозък.

Киро Скалата щеше да им излезе по-евтино, ама нейсе. Редно е този път Сталоун да получи Оскар за ролята на амортизиран и изтерзан наемник ;)

В коя серия ще ги изтрепят тия? Все едно и също.

Кой е тоя "Скала"? Щото аз само за Скалата съм чувал...

НЕНАХРАНИМИТЕ

"Пенсионерска среща"

При 40 години стаж ако изкарваш по 10 000 лева на месец ти знаеш ли, че ще изкараш 2 630 000$. А тези "пенсии" правят по толкова на филм (всяка "пенсия"), като правят минимум по два филма на година. Та да ти обобщя "пенсиите" за 3 месеца изкарват повече пари от колкото ти и аз ще видим цял живот!

Кой говори тук за пари? Каквото и да прави, човек трябва да знае кога да спре, за да не се излага. Защото ще го помнят не с постиженията му, а с излагането.