Вижте топ 100 на най-значимите актьори 2015

Дженифър Лорънс оглави за втора поредна година класацията за най-значимите звезди.

Обратно в новината

Коментари - Вижте топ 100 на най-значимите актьори 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахари Загаров защо не е у ТОП-а?

Уточнете : Класацията е усарска за техните си звезди ;)))) И представа нямам , защо ни информирате , по скоро ни ги натрапвате . Игрите на глада си е бозава тъпня отвсякъде , също като ония сивите нюанси - голяма реклама , нулево съдържание :)))

скрийте ми коментара за обида, а аз отивам да повръщам :)

Каква е тази тъпа класация без български актьори???

Ернестина и Гъмов не са ли в тази класация?

бате игрите на глада отразява наща деиствителност.....подтисничеството...затова беше забранен в китаи...само че ти нема как да го разбереш.....затова ти препорачвам,,рамбо,, а за класацята....това наистина с а звезди

Само за протокола искам да отбележа, че снощи погледах 20-ина минути от не знам коя част на "Игрите на глада". Дали защото вече се мажа с крем за "45+" или по друга причина, но не можах да схвана какъв е смисълът на цялата тази клоунада в този прехвален филм и сътветните му актьори. Не ми се вързва и като постапокалиптична история. Та ако това е цялата глобална влиятелност, не я схващам.

Специално тази девойка и аз не я харесвам като актриса. Има много по-стойностни актриси от нея. Даже мисля, че малко пресилено и дадоха оскар. Но и там нещата са търговия с влияние.

Смисълът на този филм е в манипулацията на масите(бедните окръзи) и държането им в подчинение чрез глад, страх и терор докато някои избрани( Капитола) тънат в богатство, изобилие и разкош. Манипулацията и насаждането на страх става чрез жестоко реалити, в което всяка година окръзите изпращат децата си на сигурна смърт, освен за едно от тях. Според мен показва как медиите и политиците контролират живота на народа, нещо като съвремието ни с насаждането на страх и омраза към етноси, религии и тем подбни.

Тази не ревеше ли вчера в ДИРа, че нямала кой да я оножда?

ето това са випове, а не като нашите Гъмов и Ернестина - пази Боже. И там, където ги имаме - девалвират, както писа един. Този Карамазов - обичан, момичетата припадат по него, ама води ЛОТАРИЯТА - но го пишат шоу мен. Вие представяте ли си Карамитев, дори Ст.Данаилов да водят лотария! Ако не се ценим първо ние сами, кой друг?

Абсолютно съм съгласен с Вас . Прехвалени звезди повечето от които не стават за нищо .Видяхме им нивото във Вип-брадър Ернестиняа , ГъмовИ т.н .