Звезди от ”Игрите на глада” с френския трикольор

Звездите от хитовата филмова поредица "Игрите на глада" отдадоха почит на жертвите от атентатите в Париж, като се закичиха с лентички в синьо, бяло и червено.

Обратно в новината

Коментари - Звезди от ”Игрите на глада” с френския трикольор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти си луд бе.....ходи на скенер.....а и ставаш за терорист..ид те зове

Съпротивата = ИДИЛ (Made in USA). Капитола = Сегашната система (Капитализъм). Всички филми със някаква съпротива са американски (USA са създатели на ИДИЛ) и са подобни - накрая бунтовниците (ИДИЛ = нова идеология) побеждават. Време е за промяна на съществуващата парадигма. Закачането с разни лентички показва, че защитаваш системата (която е: корупция, експлоатация, робство, т.е. една шепа хора контролират мнозинството).

време е за реклама на холивуудските пачаври!

точно обратното е бе обратеn

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК ДА КАЖЕ НА КАКВО НИ УЧИ ТОЗИ ФИЛМ, ИЛИ НИ ПОКАЗВА КАКВО НИ ЧАКА? ПРОМИВАТ НИ МОЗЪЦИТЕ ... И НИ ПОКАЗВАТ АКО НЕ СЕ СЪБУДИМ КАКВА Е ПЕРСПЕКТИВАТА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!

Поредицата има много сюжетни линии, вземете например романтичната - колебанието на главната героиня и окончанелният й избор на Пийта за баща на двете й деца от него (сутринта гледах тази последна част на предпремиера). Или вземете непредвидимия й вътрешен усет - децата ще се учат да слушат себе си независимо от пропагандата. Вземете упоритостта, борбеността, отстояването на целта, състраданието и солидарността, добротата - има много неща, за които филмите да бъдат харесани. Има и неласкави неща, за мен последната част определено бе загуба на време, но да не разводнявам въпроса Ви.

Е как едновременно ни промиват мозъците и ни показват какво ще се случи ако ... !?!?!?