Родригес и Малкович показват филм след 100 г.

Режисьорът Робърт Родригес (47) и актьорът Джон Малкович (61) заснеха филм, който може да бъде видян чак след 100 години - на 18 ноември 2115 година.

Обратно в новината

Коментари - Родригес и Малкович показват филм след 100 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът НЯМА да бъде такъв нито след 100, нито след 500 години. Хората няма да позволят на технологиите да смелят душите им до степен да им харесат такава изкуствения. Колкото повече се развива човека, толкова повече страда от неестествените изменения и жизнено му е необходим нормалният живот и връзката с природата. Не го ли проумяха? Тези футуристични сцени ни ги бутат от поне 50 години - и логично, няма да стане работата. Противоречието идва оттам, че с напредване на технологите човек става по-мързелив, а това изключва нуждата от всякаква динамика, съответно технологизирането не може да е прекалено. По-скоро бъдещето е: прекрасно устроени къщи и градини. Може да има роботи, които помагат на човека, а той има време да се занимава със спорт и изкуство :)

Не разбрахте ли, че всичко е реклама :) ... "Проектът "100 години - филмът, който никога няма да гледате" е по поръчка на производителите на коняка "Луи XIII"."

Ще завещая акаунта си в Замунда на пра-пра внука ми, да си дръпне филма момчето.

Не видях джамиите - пропуснали са ги:) Мога отсега да ви кажа как ще изглежда светът след 100 години - чалми, чаршафи, бурки, продължаващи да си живеят както и преди 500 години, с тази разлика, че няма да има други, които да ги смятат за изостанали. И накрая щеше да е добре филмът да завършава с: "името ми беше Джон, а ти вероятно си Джамал"

Егати стереотипа, бял мъж с азиатка в бъдещето... То бива, то може, ама чак па толкова голяма безидейност и то за такива пари си е престъпление.

Коментиращите, с едно ичключение, са прости, безинтересни и скотки душици...

Куковци

Стою

Колкото тези, записали първите грамофонни плочи. Що ли има още хора да ги колекционират?!..

лили иванова ще го гледа ....

Порездната щуротия. Как ли ще се смеят тогава, ако въолще оцелее някой дотогава? При толкова "-изми" и "-ства" , пък и според Радио "Ереван" няма да има Трета световна, но пък ще се пръкне толкова мощно движение за мир, че......жив човек няма да остане на Земята, ха-ха.

Само колко са оригинални :) виж ги Това същото ,като (имам касета но вече нямам касетофон) Друг е въпроса дали зомбитата след 100 години ще гледат филми. Наааали.

има го в замунда