Йоана първа напусна Big Brother All Stars

Йоана Захариева напусна къщата на Big Brother All Stars след първите номинации на съквартирантите и светкавична елиминация.

Обратно в новината

Коментари - Йоана първа напусна Big Brother All Stars | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да разбера хората отвън които си дават парите за тези посредствености. Да, ама доколкото разбрах или така е представен, този формат е каймака на звездите. Е, това вече е унищожително - не бе - това е каймакът на кича - дали пеят, пияри, дилари - абсолютно непознати за мен. А вие кво си мислите, че Васко Василев ще иде там - това е звезда.

Когато си срам за името си го сменяш.Така най-кратко може да се опише Йоко Захариев.Че не става за жена,за певица е видно на всички.Взети са и децата,представете си това в разпасания ни двор и съдебна система,защото не се е грижела за тях.Освен да тъпее и да се чуди в кой нов тъпкач да се влюби,тази персона не става за нищо.Тя е пример за това---имаше ли смисъл от мен в този живот?

коя е и какво пее - поп, рок, чалга та не можела да си храни децата. Да ми каже какво практикува та и аз да живна.

Писнало й е!

С какво се занимава, Й.Захариева?

НА ПОВИКВАНЕ ЛИЕ?

мекерета ,спрете с тая помия бе.Изобщо някой гледа ли тоя бълвоч.

Абе коя е тая??

Ние е тебе не разбираме беее... Тя е изпреварила времето си и не сме достойни за нея. Тресавище на посредствеността

Оооооооооо, Йоко, как е ?

Искате да правите щоу - правете, но с такива типове като евгени минчев развращавате народа и главно младежите.Мислите само за парите си - затова света полудя.Опомнете се, ако можете.Безродници!

Да и имам самочувствието на тази /или пък дълбоките комплекси/- ми тя отлично знае,че с една песен за 20 години, за която само се говори, но никой не е запомнил, не се титулуваш "певица"! Безлична, безцветна, заядлив сателит на Червенкова,но се има за страхотна съблазън за мъжете - моментално се залепва за някого - в случая за Боби- и започва да демонстрира високомерна увереност,че никой не може да я достигне! Смешка жалка! и в същото време не спира да обяснява как децата и я гледат - да,де, те и това също го кледат!

Добре ,защо остана оня смотаняк Къци?Йоана щеше да внесе и любов и интрига с оная барака, журналистката ,заради Боби... Какво се чудя? След като харесваме ББ,защо не и Къци?

Само интрига, Пеко, и то не от чистоплътните

Два пъти влиза в Биг брадър и двата пъти се влюбва! С това е известна! Браво!

Каква певица е тази, изобщо не мога да си спомня нейна песен или изобщо къде и как е пяла! Интересни са ми тези формати, защото макар и клиширано, наистина са извадка на обществото. Ясно се вижда как озверяло стадо се нахвърля най-първо на един, после на друг, за да го унищожи - "изгони от къщата", толерира се подлостта, интригантството. И накрая спечелва, този, който си плаща или има най-много пари. Дано хонорара, който вземат, да си заслужава това, което преживяват! Не мога да разбера и хората отвън, които си дават парите, за да гласуват за цялото това нещо...

Йоанче, лошо се защити моето момиче... Трябваше да кажеш, че не си неуспяла певица, а си успяла майка... Щеше да грабнеш вота.. А ти влезе в обяснителен режим защо си спряла да пееш....

Не е успяла и като майка. Децата й бяха отнети и ги гледаше бившият й мъж.

Големият Брат изпълни поръчката на своя доверен човек- мама(н) Ваня. Като близка приятелка на Йоана тя познава слабостите и. В предишния сезон се заигра с Медаров, сега с Борислав- Аполона. Отпадна, за да не се излага повече пред децата и близките си с лековатото си поведение. Евгени ще напусне,когато пожелае и според договореното с екипа на предаването. Отмъстителната Соня ще номинира с максимален брой точки " врага си" Къци. Той дразни останалите с многословно философстване, а и Големия Брат много ще обеднее с ядките, които трябва да му осигурява по договор.

Изумен съм, че все още има хора , които си плащат за участие в безсрамната манипулация с т.н "вот" на зрителите. Убеден съм, че въпреки неистовите крясъци на г-н Кънчев, с които заглушаваше всяка дума от събеседниците му насочена срещу любимеца му-пазарджишкия цигански лорд / дано днес не е пресипнал горкия/ надали са се намерили много идиоти, които да подкрепят това нарцистично чучело. Въпреки това, аз не възразявам против титлата му. Щом това племе си има цар и принцове, какво пречи да си навъди графове, барони и друга подобна аристокрация. Нищо чудно, скоро да се публикуват и родословните дървета на тези изтъкнати родове. Това няма да отнеме нито време нито място, тъй като те ще са с по 2-3 листенца /справка лорд Минчев/.В очакване на нови фалшификации, довиждане до следващите номинеции.

Това предаване води до пълното опростачване и на млади и на стари,разбира се, които го изобщо го гледат.ПРЕСТАНЕТЕ, ЧЕ ОСВЕН БЕДНИ СТАВАМЕ ВСЕ ПО-ПРОСТИ.

До момента сезонът е изключително тъп.

НИЩО изключително няма в тоя сезон! Дори и тъпотията!

Егати STAR-a e тая. Направо Death Star

Тази е безлична и безинтересна. Певица, която никой не е чувал да пее и озлобена. Има още две, които са изпълнени със злоба - Червенкова и Колтуклиева. Застарели жени, имащи се за страшни хубавици и умници. Цирк.

Аз се притеснявам, сега кой ще гледам вечер по тв. Достатъчно ми е тежко, че времето съвпада с турския сериал. Едвам преживявам вече, толкова различни характери, толкова готини и отзивчиви хора, а формата е страхотен, но ми е мъчно за тях. Сигурно им е трудно там.такива випове, абе страхотни са!!!

Сложох ти плюс, но и да напиша нещо - направо къртиш с чувството си за хумор!!! Както се казваше в един разказ "Аферим бабо, машала!" (без да те отъждествявам с баба).

Един плюс и от мен, ама се постарай повече на следващия изгонен. . .

Имам решение на проблема ти - вземи си IPTV - ще може да си записваш и превърташ любимите турски сериали и ВИПа. Ще може да гледаш и сюблимни моменти отново и отново.

Много хубаво предаване! Ходиме да гледаме цялото семейство. Вечер докато ядеме само това гледаме.

Явно цялото семейство не е съвсем в ред!

Да бяхте учили граматика вместо да гледате телевизия!!!!

За 3-4 Е-та ли се хвана. Я си виж лютеницата колко Е-та има!

Ама той си е писал, че е софиянец, значи всичко е точно

В този сезо са ги избирсли кой от кой по злобен и не ксчествен.Миналия на Вип Брадър беше в пъти по добър

Имаше 1000 лв за айфон, ама да се научиш да пишеш на него . . .

В моятa къщa.

Нещо е съдбaтa!