Васил Найденов предложи дует на Кристиан от X Factor

Васил Найденов предложи на участника в X Factor Кристиан Костов да запишат дует.

Обратно в новината

Коментари - Васил Найденов предложи дует на Кристиан от X Factor | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би песента " Вазелин"...

Болката отляво - това нещо като "болка отзад" ли е ?

Като гледам тук пишат основно хейтъри и националисти... Крайно време е българите да променят мисленето си и да започнат да гледат в бъдещето, а не в миналото!

Шанс никакъв...Ограничен народ с много самочувствие, кофти комбинация.

В статията пише за един чужденец, един наполовина българин и шестима българи, но в коментарите се говори за чуждопоклонничество!? Беше чудесен концерт. За мен специално Кристиан се справи много добре и не е изненада, че певец като Васил Найденов иска да направи дует с него. Детето определено има талант!

мноооого талантлово дете

Не мога да разбера какво толкова харесвате на това момче, гласът му е слаб, неукрепнал, в сравнение с другите е направо слаб. Това че се е научил да диша и пъшка на микрофона не показва гласови данни, а това че е участвал в някакъв конкурс в Русия нищо не значи, не съм чул тази страна да е в челните редици на творците на естрадата! Заради него изгониха две български момчета с много добри данни за развитие и сега като последен от отбора на Саня ще го бутат до финала! А Васил Найденов е тотално изперкал, сдал багажа изцяло!

Какво толкова го хвалите Кристиян, че на него изобщо не му се рабрише какво пее, точно в песента на В.Найденов.

че сме чуждопоклонници. Това младо момче сигурно има бъдеще, ама нигериеца до сега изобщо не ми е харасел - но това си е мой проблем. Българчетата бяха класи над тях - не помня имена, но възпитаничката на Криско и на Маги бяха много впечатляващи - надявмам се една от двете да спечели. Верно, то не може за всички мисля бяха 9 да се пише, но защо за тези двамата само?

Тук някой много се сърди на критиките - съдейки по минусите, но това което тиражират медиите и мнението на хората обикновено се различава.

Е Стивън въобще не се справи с песента, какво толкова го хвалите. Виж Кристиан беше добър, въпреки че тази песен не е подходяща за възраста му.

И двамата с коментарите преливате от простотия!

Е, някои хора не сме толерастни, какво да правим - ген! Не ми е приятно да слушам персони като Васко Кеца или Люси Дяковска да пеят или говорят за любов - сбъркано е това понятие при тях.

Нещо не ме впечатли изпълнението. И това кривене на лицето докато пееше - ако с това ще си изкарва хляба е добре да го отработи.

много тлантливо момче ,не пишете глупости

"Васил Найденов предложи дует на Кристиан" Къде - в леглото може би?

Имаше и други чудесни изпълнения вчера, защо само за чужденците пишете?