Уил Смит нарече брака си мъчителен и изтощителен

Уил Смит (47) каза за почти 18-годишния си брак с Джейда Пинкет, че е "изтощителен и мъчителен".

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит нарече брака си мъчителен и изтощителен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласна! Не казвам повече да не погледне жена,но такава трагедия мен поне би ме смазала и няма начин толкова. скоро да обърна внимание на друг мъж. Говоря за млади хора, които бяха от няколко години заедно и няма как да са си омръзнали. Ако това е било любов, няма начин да се съвземеш толкова бързо и след няколко месеца да си щастлив и влюбен. Хората са различни, едни бързо намират пътя в живота, други с години преживяват тежки раздели, разводи и загуби. Да, има хора,които белязват живота ти и никога не ги забравяш. Наречи ги сродни души, голяма любов...Любовта е като болест,но само за по-чувствителните индивиди.

дано и половинката ти мисли като теб,само някой ден да не останеш неприятно изненадан. на мой познат жена му почина от рак и той я прежали само за 6 месеца и вече е с нова жена. а изглеждаха много щастливи и обичащи се, а той много свестен...така че човек никога не знае познава ли истински човека. до себе си' остани си усмихнат и обичащ :)

Благодаря за пожеланието. Само не разбрах защо човекът да не е свестен и защо е трябвало да жали повече от 6 месеца жена си, какъвто е подтекста на историята, която цитираш. Това е още една от Холивудските простотии, за сродните души - те толкова много се обичали, че когато единия починал, другия: 1) залинял и също починал скоро след това 2) живял дълго и нещастно, никога не забравил и не "изневерил" на партньора си и през цялото време скърбял за него и т.н... При бракосъчетанието неслучайно се казва "...докато смъртта ни раздели".

тук са се изказали доста наивни романтици. не знам колко дълъг брачен стаж имате,но гогато сте 20,з0 години с някого и не му изневерите нито веднъж, както и той на вас/за което няма как да сте сигурни/ тогава защитавайте пак тезата си. да ви питйм след з0 годипи пак ли ще разсъждавате така, а и хората с годините понякога толкова се променят. с времето ще разберете,че любовта е временна емоция и ще равсъждавате реално.

Страстта е временна емоция. Любовта (за разлика от простотиите, които ни натрапват непрекъснато от Холивуд) е решение и свързано повече с действия, отколкото с чувства. Съжалявам човека до теб, но всъщност и теб самия - с такава житейска философия е трудно да се радва човек на живота... :)

Уул Смит съм го признал за най-младоликият измежду Холивудците, за него само това мога да кажа! Явно тормозът, който жена му му оказва, му се отразява твърде благоприятно.

Източника пак ли е жълтия "Сън"?

"Гледал съм те да духаш 693 свещи" ...ми е любимата реплика :D

Аз тази новина я разбирам така: "Уф, писна ми. Е*е ми се нещо по-младо"

ти да видиш!

Като са си дали толкова свободи, защо пак бракът му се струва тежък и мъчителен?! Явно проблемът не е в загубената свобода. Лошото е, че макар и "отворен" брак, вечер отваря и затваря вратата на дома си. И ако там е "тишина", а така лицемерно не може да се живее добре.

Пак го повтарям:Тухолски за брака-ВСЕКИ ДЕН КОКОШКА В СУПАТА И ГЪСКА В ЛЕГЛОТО:-)

що не си гледаш работата.Живей си празния живот и акъл на другите НЕ ДАВАЙ!!!Те затова ще ни таковат ислямистите!!!

Мдам, ей заради такива мъдри житейски философии прираста ни е отрицателен от 1988-ма насам... :)

Прав е Тухолски! НЕНАВИСТТА е естественото състояние на съпрузите! Другото е лъжа и лицемерие. Ама еснафите не си го признават!

Тоя да има 6 по статистика ако е учил

Всекакви ги има!Не се учудвам.

Майтап бе , Уили

Животът на такива хора е лъжа и лицемерие. Не може да се оплакваш а същевременно да пишеш такива пламенни обяснения като че вчера са се оженили. Животът им е фалшив като света в , който живеят.

не той очевидно може да си позволи да е откровен - това което много 'мъже' не могат.

Егати клишето! Нямате ли собствени мисли бе???????

В този случай жената задължително сменя съпруга.

Ами едва ли. С кво да го смени, освен с някоя жена.

Сега вече знаем защо Джейдън е такъв идиот, то си му е в гените.

Oсквернен по божиите стандарти брак. Тезио хора явно не обичат живота. Само суетатат.

Напротив обичат живота, а не суетата - кой кво щял да каже. Струва ми се че лъжата и заблудата по не се нрави на Господ ;)

И моя брак е такъв.а неговата жена нещо духа а мойта нищо не духа.

Нали още преди 3 години Джейда е надушила вразкътъ му с колегата му Дуейн Мартин? И тоя се изнесъл да живее отделно. Сега да не се е върнал пак при нея, че да му е така самотно, мъчително и изтощително тревожно в опустелия заден двор?

че що стоиш тогава в него бе, компир?!

А, той не иска ли два шамара, че да слезне на земята?

И моят брак е такъв. Е, и?

Можи би не знаете как да си задържите съпруга?

Не искам да го задържам! Той отказва да ме напусне.

и хвалиш!!!Да ти кажа това не е брак!Егати стила!!!

Ми в грешка си, ама какво от това. Можеше да е много по-лошо - можеше моят "брак" да е такъв... :)

средна възраст: явно много му се е притаковало с по-млада плът по снимачните площадки. Нормално. Тоия явно нямат и никога не са имали нормален семеен живот. Винаги са ми приличали на катунари-чергари. Да внимават натфизчетата ни, какво си избират да ги храни в живота и какво ще им бъде отнето!

И още по-сложно става, заради това, че Уил е мека китка. Защо не са го споменали?!

Мацката е чернокожа, но пък те, чернокожите, какви розови пичоци имат, направо красота.

резачката какъв малък има, ехааааа

тия не само приличат на мангали, то това си е цяло манга семейство!!!!

Човекът иска да каже, че не е лесно, но са заедно и се обичат

Маймунска работа.

олеле как искам и аз така! да имам ОТВОРЕН брак! ма нейсе... щях да се скасам да хойкам по студентките в Ст. град! но уви! вече 20 години не съм докосвал др. жена освен съпругата и е мъка, мъка, мъкаааа...

То пък студентките /а и други жени/ само за теб питат!

Буа-ха-ха-ха :))))) Има нещо такова ;)

Сто долара са си сто долара !!!

всички бракове са такива, мъка е да се съобразяваш постоянно с някого и то не ден-два, а десетки години

Като не си избирал както трябва, когато е трябвало, за теб ще е мъка, да.

Не с времето всеки е отегчен до смърт - това е като да ядеш всеки ден само ряпа да му се невиди. За това повечето бракувани изглеждат или като пред самоубийство или като безчувствени зомбита, на които и да им навреш кол отзад няма да им мигне окото.

Това е всичко друго,но не и брак.

Глупости! Само това е спасението - иначе си е самоубийство и природо-убийство.