Участваме в Евровизия след 2-годишна пауза

БНТ потвърди пред Европейския съюз за радио и телевизия (ЕСРТ) присъствие на български участник в 61-то издание на песенния конкурс "Евровизия"

Обратно в новината

Коментари - Участваме в Евровизия след 2-годишна пауза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

времето на абба изтече много вода и в днешно време интервизия се приближава до порно фестивал - не виждам никакъв смисъл бг да участва- освен това по политически причини ние никога няма да спечелим или поне да се откроим на по предни места - веднъж ни "пуснаха"аванта през 2007 заради "приемането" ни в ес - та оттогава до днес бял ден не сме видяли, но това е друга тема

Азис

Искаме славея Слави от Пльевен да ни представя! Тъкмо ще разкаже и някой виц! Той много ги умее тези работи, ама треябва да внимава МНОГО, да не умори журито от смях, когато започне да обяснява вица

Добре де, вица ще го разказва Къци!

След две годишна пауза, пак ще се излагаме

Сега текста го го напише Годжи,Слави и другите титани на бг юоп музилата. Песента да я изпални Илиееа,Графове, Криско, 100 Кила и др. И да ви с3ра на конкурса

Защо не предложат на ДОБРИТЕ ни композитори на мелодични песни да направят песен за този конкурс...? В противен случай май е по-добре да си продължим с паузата.

Имаш предвид Криско и Графа или само Митко Пайнера?

Много грешиш! Написах ДОБРИ, т.е. ТАЛАНТЛИВИ!!!

И кой ще пратят, Бони, мис Бони, Кали, Кичка, кой кой кой?

Нали конкурсът е за песен, а не за изпълнител? Ако песента е приятна, мелодична, лесно запомняща се, мисля, че ще се хареса на по-голяма част от публиката.

А-а-а! Как така? Нали от сега нататък всички концерти ще се правят в "Арена Армеец"? Какви са тези други измислици. БОКО за какво я строи.

Ще бъде отново или дизастер или катастрофа! Царе сме.

ще бъде апокалиптично! :))

а пари за такса участие - откъде?

ще вдигнем некои такси тихомълком

Аз не съм съгласен държавната ни национална телевизия да дава наши пари за тази глупост!

Всъшност, подкрепям долното мнение на Пеню. Съгласен съм да изхарчим пари само ако Джорджано се яви.

Джорджано къде сииии? Само ти ще ни отсрамиш, само че вземи и кандидатката за президент- като дует да се явите.

Ааа не! Аз си държа на Еличка и Смунджи и поредната тумба-лумба какафония, с която да ни представят.

Простотия. Това е един напълно безсмислен конкурс. Превърнаха го в политически конкурс. бнт да ходи с техни пари, а не с пари на българските граждани.

Бенете нямат свои пари- всичките им средства са наши.

Женим кипърката от Х фактор за приятеля и българчето, става и тя българка и я пращаме на Евровизия. Тая е къртач братче - първото място е нейно и на България.

Аз пък викам Поля или Деса. Че са претриха за тоз конкурс...

Наша Софка се омъжва за негърчето Стивън Ачикор от Нигерия. И тоя е трепач.

После да не се чудите що ви вдигат винетките.

Слави Трифонов и "маестрото" ще напишат поредния чалга хит,който ще бъде изпян от Азис или Софи Маринова. Славчо учиндолски обича Софка.

Само Сашо Роман ще ни отсрами на евровизия! Само Кончита Вурст да не го набие...

Само едно яко и модерно парче с фолклорни мотиви и убийствен глас има шанс да ни представи достойно, според моите виждания. Не виждам обаче кой ще го напише и изпълни...

айде стига с тоя фолклор, ОК?

Той не ти говори за кисмет ама както и да е ...

Стига сте хулили всички!Добре си изписал името си Мумия,защото при такъв коментар друг не можеш и да бъдеш.На ЛИЛИ ИВАНОВА не можеш да налееш вода на малешката.Ти кой си не знам ,но нямаш представа нито от музика,нито от пеене.Тя е ГЛАСЪТ на БЪЛГАРИЯ,колкото и да не ти е приятно.Младите трябва само да се учат от нейната дисциплина,постоянство и упоритост.

Правилно. Може и Данчето Христова. Или Христо Кидиков. Или Бисер Киров. Тея що награди имат по соца за естрада ти немаш толко мозъчни клетки. Евровизия я печелят като стой та гледай.

Евровизия я печелят ШВЕДИТЕ!!!

За да не се излагаме - да пратят Баба Лили Иванова.

След последното ни участие тоест на кака Софка, сега е ред на Бони или Преслава задно с Фики, ще ги ударим в земята, а ако искат да е още по-оригинално да вземат за подгрявка оркестър Кристали!!!!

А бе да вземат да пратят Крисия на голямата Евровизия бе. Гаранция влиза най-малко в петицата бе. А не някакви псевдо изпълнители с псевдо песни бе.

Там се пее задължително на живо.

и победител ще е Азис, но не заради гласовите му качества...

Ужас. Канал 1 получава доста голяма субсидия народни пари. не е ли време да се съкрати тази субсидия? Проверете рейтингите и вижте,че реано почти не се гледа тази тв.

Много обичам коментари в подобен дух. Сигурно, защото в милата ни Родина всеки разбира от всичко, дори и от телевизия. Убеден съм, че през живота си не сте виждал телевизионен рейтинг, но сте чували тази думичка и я повтаряте като папагал. Националната телевизия има много трески за дялане, но с бюджета, който твърдите, че е за орязване се произвежда оригинален телевизионен продукт с достатъчно добро качество. Убеден съм, че няма как да го знаете, защото едва ли гледате програмата на БНТ1. Така, че гледайте си турските сериали, съмнителните реалитита и ако 12-те лева,които давате като гражданин от бюджета на държавата за обществената телевизия Ви се струват много, ми пишете, ще Ви ги дам от скромната си заплата като служител в презряната медия.

То всичко хубаво, ама не може ли да пращаме участници , които не са от приятелския ви кръг?

Искам си 12-те лева! Искам си ги!

Зле изглеждащи, съскаши говорители. Мудна, вяла телевизионна програма - в стил 70-те. Няма живец при водещите, костюмите и прическите - под всякаква критика! Няма какво да те грабне - дикция, контакт с публиката - това не сме го учили в нашия "шуменски университет":)Учих педагогика, ама не ме бива за даскал и ето ме-тук, пред вас, "уважаеми зрители"! Не знам дали я гледа някой тази телевизия! Много "ретро" предавания, а информация - никаква!И образователна програма-има ли, няма ли - не е ясно!Като включим програмата, имаме чувството, че е демо вресия на някоя социална програма.

Абе ако ще е както преди, по-добре да продължиме с паузата...

сигурно има едни пари за усвояване

Дано за 2 години са забравили Краси Аврамов, ама едва ли.. Аз още се будя от ужас!

Ами Само шампиони. До ден днешен не мога да го изслушам този резил до края.

Ама вие сте ги и запомнили тези песни!? :) Без майтап направо съм изключил, че сме с епредставили с тях на Евровизия...

Участието на БНТ в глупавата Евровизия изобщо не ме притесняваше. Сега в тая глупост с Азисовци и други разни..

Ако е възможно премахнете пълния член в изречението-,, Медията ще оповести представителЯТ!!! на страната ни,,. Медията извършва действието - ТЯ и ще оповести НЕГО.

грешите, подчиненото изречение е "...ще бъде избрана българската песен и представителят" - именно представителят извършва действието, ТОЙ ще лбъде избран.

:) Подчиненото не изпълнява функцията на подлог. Усмивката е за провокацията.

И още- надявам се да правиш разлика между ИЗБРАН- определение и ИЗБИРА- глагол.

Правилно сте написали НЕГО! В такъв случай няма пълен член. Пълният член се пише, когато думичката можем да заместим с ТОЙ.

Излишни харчове и излагация!Никакъв смисъл няма.