Връчиха титлата ”Мис България” 2015 в София

Тази вечер в София се проведе конкурсът "Мис България", организиран от модна агенция "Интерсаунд", с президент Ирина Папазова.

Обратно в новината

Коментари - Връчиха титлата ”Мис България” 2015 в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напомня ми мащехата на Снежанка от анимацията на Дисни - същото излъчване.

Искам да се поправя. Сега забелязах, че моята фаворитка със светлата рокля е ужасно кльощава. Ако качи едни поне 5-6 килограма наистина ше блести. В момента е хубава само в лице.

Не ми харесва победителката. Има някак хитро и неприятно излъчване. Поне не прилича на травестит като "служебно избраната" мис. Иначе момичето със светлата рокля, мисля е на трето място, наистина ми харесва. С тези хубави високи скули и тъмна коса изглежда доста екзотична. Жалко, че няма да ни представя тя.

Защо се получава така - да имаме две миски?Една служебно избрана и друга с конкурс?Коя сега е истинската- силиконовата или конкурсната.

Хора няма служебно избрана,просто това момиче се е обадило в мис Свят платило си е лиценза и заминава,а Мис България е една-казва се Марина Войкова и ще участва не по малко престижен конкурс Мис Планет

браво, чудесни момичета. Но понеже ние държим на връзките и парите повече от всичко останало, ще пратим в Китай СЛУЖЕБНО едно недоказано полово същество, изключително грозно и без никакво излъчване. Лицето на българската мафия ще се бори за мис свят. да, ама не.

Разходите по този конкурс биха покрили едногодишният бюджет на един център за деца без родители и отклонения.Или да се плащат социални помощи и надбавки за нуждаещите си.Блясък и лукс на фона на загиващата българска нация.

Смешна държава сме и това си е.......прочетете само състава на журито.........лъха на компетентност и безпристрастност.............смешна държава сме и това си е

Само осем бона, това си е нищо. Значи не е толкова красива, та да заслужава повече. С тях само може да си поправи покрива след бурята. Или да си напазарува в "Лидл" евтини стоки на провмоция.

Браво, естествена красота и грация. Жалко, че светът няма да види нещо по-различно от силикон и пластични операции и че българките не са само платени кукли...

момичето е красиво, напомня на Камелия Тодорова в ослепителните й години, но наистина червилото е прекалено ярко!

Бе на последната снимка (в лице) също ли е Марина, щот само там е наистина хубава. А на всички други снимки - направо отврат (барабар с подгласничките).

прилича на дилян попова

каква е тази венета, не става ясно от статята.

грозилище!!!

като отявлена почитателка на турбофолка, определено не ти се вписва в естетическия стандарт бегай да си пуснеш Планета и машата да си нацвъкаш малко фафлички в косата за успокоение

Прилича на лисица в лицето, няма талия и има хиксобразни крака.Това е истината.Истината също е , че другите бяха още по грозни.И къв е тоя безумен стайлинг...Лелелелее

типична бг остра муцуна с празен поглед,ми тя венета харизанова е милиони пъти по-хубава.

Хубава е,но какво от това?През следващата година медиите ще лансират повече Венета като Мис,заради участието и на Мис свят,защото вече всички се объркаха коя каква е.Това момиче макар и красиво ще бъде бързо забравено.Жалко

Ей веднъж да изберат едно хубаво момиче за Мис България и то да не може да отиде да ни представи на мис свят заради оная силиконка ли е травестит ли е Венета.

Много красиво момиче, прилича ми на кръстоска между Анджелина Джоли и Мила Кунис.

и Диляна Попова

Красавица е и то естествено красива!Яд ме е че ще отиде на някакъв конкурс втора ръка.Не разбирам как тая Венета се озова на Мис свят.Може ли така всеки който има пари да отива и да излага България?

Може-справка Анита Мейзер

Luna0102

Тук през ден чета за спечелили мис България 2015 и всеки път са различни, както сте я подкарали няма да остане жена без титла.

Христо Сираков се изживява като Доналд Тръмп на конкурсите за Мис Америка, двама плейбой, на едни години, но американеца е мултимилиардер, а нашия е само с гол в ръката ..й.

Ехаааа ! Най-накрая спечели красиво момиче! Много успехи и късмет на Марина :))) Няма ли как служебно да отстраним порносиликонката и да пратим хубавицата на мис Свят ?! Със здраве :))

Въпросната Марина Войкова още на 18 годишна възраст е била една от кандидатките за милионерска съпруга на Тодор Славков...Така че не се чудете какво прави зад нея Христо Сираков. Жалко, че външността лъже и не оправдава Вашите очаквания за достойнство и интелект, само за красота.

глупости.какво ли не прави човешката завист..

Споко, когато твоята дъщеря в училищна възраст стане модел и се кандидатира за милионерска съпруга, а ти отвориш уста да кажеш какво мислиш по въпроса, тя ще те пресече, че й завиждаш. :)) Много, ама много умно.

На последната снимка където е в едър план се вижда как едното от очите и е синьо, а другото наполовина кафяво, наполовина синьо! Интересна е.

Хубаво момиче с чисто излъчване, нищо фалшиво и похотливо като в уродливите предишни про...тутки избирани за МИС

И аз този път се учудих как избраха наистина красива участничка. Но красотата й си личи, когато е почти без грим, на самия конкурс всички бяха като крокозъбели - и прическите претруфени, за грима - нямам думи, а светлината - ужасна... Иначе и на мен тази ми беше една от фаворитките от самото начало.

Хората виждат - как да кажеш на хубавото, грозно. И друг път като изберете пак поредната маймуна (за разлика от това красиво момиче) и хората си кажат отрицателната оценка, не казвайте, че са хейтъри. Хубавото и грозното се различават лесно.

Красиво момиче, лош грим, селски фризури, неподбрани фотоси. Браво, красотата й е преборила всичко това.

Не мога да повярвам!Момичето е красиво,конкурса е проведен честно и за капак няма да видим тази гордост на Мис свят!Години наред Калканджиева си изращаше крокодилите там да ни срамят,а сега тая грозна Венета Дано Папазова си върне лиценза,защото Мис свят си е Мис свят

Момичето е и красиво,и много чаровно,много ми харесва на снимката без грим.Мисля,че гримьорът на конкурса не се е справил.Силиконовата мис няма да коментирам..Жалко ,чя заради неуредици с лицензите на тези конкурси разни недоразумения са избирани "служебно"да представлянат България-помним още Анита Шмайзер..

Страхотна! Обаче подгласничките мязат на мис факултет и мис столипиново...

Накрая да изберат едно хубаво момиче...

личи си че калканджиева не е организатор

е хубава, естествена и има интелигентен вид, но защо са я громирали като Жокера от Батман...?! Омаскарили са я. Но поне тя заслужава тази титла, за разлика от силиконовия киборг Венета...

Ицето Сираков пак си е отеал кувета.

Излъчва достойнство, красота и щастие. Българската жена и българската земя - това е истинското ни богатство.

браво! Останалите около него са меко казано отвратителни и развалящи общата картина.

Само не разбрах защо при наличието на това естествено красиво момиче пращаме онова силиконово страшилище с вид на труженичка.

И аз това се запитах...

Как може оня крокодил Венета да ни представя на Мис свят, избрана служебно? Жалко, че това момиче няма да отиде.

...но няма да участва в конкурса мис свят, защото мис българия всъщност вече е избрана??????някои да обясни?колко конкурса мис бг се провеждат у нас?

Избрана е служебно от организаторите на Мис Свят, защото от много борби у нас пак нещо не сме платили. Ирина Папазова години наред се караше със Жени Калканджиева кой е с права за конкурса, пак добре, че изобщо са допуснали българска участничка.

Тази жена е много хубава, но защо са я гримирали по този начин ? А Христо Сираков какво точно прави там ?

точи си дъртия чеп... ...ама това момиче не му е в обсега, има прекалено интелигентна физиономия за неговия зоопарк.

Момичето е хубаво, но защо нашите организатори допуснаха друг да ни избира представителката на Мис Сват?

мис-ката на кого ли ще бъде предложена след избора

и се зарадвах най-много като разбрах, че стоте манекенки още мърда - браво. Като стана дума за манекенки и се е радвижил - иначе не го виждам напоследък. АБе някои хора остаряват, но стават винаги за смях - не се усещат.

Много е хубаво момичето , пожелавам и късмет !

на вкус и на цвет, приятели - нет. Но момичето е хубаво, естествено, не е като оня КРОКОДИЛ, КОЙТО СЕ ОМЪЖИ ЗА РУСКИ ОБИГАРХ - там свършиха ли се момите със специално предназначение.

Коя освен Калканджиева и онова скромно момиче Нанси е по-хубава БГ Мис от тази дето наричате вече толкова години Коркодил...Антония изглежда много по-добре от повечето избирани дотук бг миски. Що не говорите за Ивайла например...

Всички са по-хубави от Тона Вишистката,включително и Ивайла,когато спечели конкурса.

Най-сетне нещо наистина хубаво! Ами къде е оная джофла дето ще ни представя по света?