Трейлърът на ”Зулендър 2” най-гледан в историята

Трейлърът на новия филм на Бен Стилър "Зулендър 2" се превърна в най-популярният комедиен промозапис правен някога. Участва Джъстин Бийбър.

Обратно в новината

Коментари - Трейлърът на ”Зулендър 2” най-гледан в историята | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм гледала първата част но тази много ме расмя. Направо гениален филм много свежи пичове и пенелопи и супер. Радвам се че красавеца бибър е поканен да учасътва. Айде кога ще дойде филма по кината нямам търпение да го гледам поне 5 пъти... и да се смея. За момент забравих посраните дупета на децата си, мъжът ми който от сутрината пие ракия и пощурелите му родители, където ми се мешат дори под брачните завивки. блгаодарение на тоз трейлар. отнесе ме в един друг свят.

не 'Софиянка от центъра'

По принцип не обичам филми, в които главният герой непрекъснато изпада в толкова конфузни ситуации, че чак на мене ми иде да се гръмна. Много идиотско е да представяш постоянната излагация за хумор. Вашият хумор е на по-високо ниво от този на Бен Стилър, моля госпожо. ;)

Филм, в който Бобъра умира, не е за изпускане, муахахахаха

гледаите сега мишки за да ви хареса това трябва да сте гледали 1 серия....да имате интелект и чуство за хумор...а и да не живеете в люлин

Мдааа, друго си е да си от Драгалевци , да газиш в лайна и да си мислиш , че си върха на хранителната верига щото... "съм гоуема работа брато".

Доповръща ми се докато го гледах " най-гледания трейлър " !

Victoria

От така наречения куп звезди, такива са само Пенелопи-то и Уили Нелсън, само че него май не го видях в трейлъра.

И това ако е изкуство ... А преди много години Холивуд произвеждаше и хубави филми с големи актьори.

Това ли е новият мъж на третото хилядолетие? Аз се чудех, защо мъжете намаляват, а жените са все по-нервни и откачени.....

Защо от години не се повдига и премълчава въпроса за сексманиаци, секстормоз ? Това заболяване е много сериозно на хормонално ниво предава се по наследство 80 процента може да засегне цели родове и фамилии . Може да засегне и хора с положение, професори . Хич не е смешно.

Изглежда свежо. Първата част беше един от малкото филми на/с Бен Стилър, които стават за гледане. И това изглежда качествена пародия. Ще се гледа.

Като албума на Адел, много шум за нищо.

Много шум - за нищо ! Стига с тия платени реклами на мега тъпи бози ;))))

къде томно е буквата 'а' в името Will Ferrell?!? Това навярно е Уил Феръл с ударение на -е-.

А -то е при Е-то на Кара ДеЛВин...

която пък изобщо не играе в този филм. Май БТА са бързали много.

промозапис за идиоти!

Коментарът в 16.37 е неправилно изтрит и това може да се провери. Той съдържа корекция на неправилно изписано име на Кара ДелЕвин в поднесената статия.