Камен Донев представи пред 12 000 нов спектакъл

Спектакълът на Камен Донев "За сватбите! Песни, танци и истории за балканските земи" влезе в историята.

Обратно в новината

Коментари - Камен Донев представи пред 12 000 нов спектакъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взех си билети за 50 лв. още през май с огромно вълнение и очакване. Обожавам Камен и съм му фен от много години. Очаквах повече, признавам. Дори чисто организационните неуредици ми развалиха нагласите. Нямаше стол за един от моите билети и се получи объркване и спречкване със съседите по място. Трябваше да добавят допълнителни столове. Точно това не бях очаквала. Камен какво винаги беше безупречен - не спря да се раздава и да радва! Неизмерим талант и дух има. Сръбският оркестър въобще не взе "видимо" участие. Очаквах повече да се проявят, при положение, че са обявени в афиша. Предполагах, че ще е по-раздвижено на сцената като цяло... И беше редно всяка от жените, които пееха, да се изправяше пред публиката, за да ги видим като хората, а те си седяха... Поне народните танци бяха на ниво.

Мноооого добър, да не говорим за гласовете на народните певици, за танцьорите от Филип Кутев и на сръбските музиканти - високо ниво!

Преди няколко дена гледах "Мартин, Данчо и майка им", текст и режисура Камен Донев. Бях в потрес. Пълна зала, която се радва на абсурдна недомислица. Всяка простотия моментално се възнаграждава с бурно ръкопляскане. Когато човек чете "Бай Ганьо" има усещането за присъствието и противопоставянето на Алеко. Има стил, мисъл, има ирония, тъга...Прав беше Морфов, когато изгони Камен Донев от Народния театър. Ама дай да се хилим, дай ни елементарни скечове и всяка изтърсена простотия е повод да изпадаме в луд възторг...Тъжно...

Пич,хумора на Камен Донев не е лъжица за всяка уста..както и хумора на Теди Москов,впрочем....Това,че ТИ не го разбираш,говори само лошо за тебе!

Камен Донев отново докоза, че е номер 1. Гледала съм много негови постановки като актьор и режисьор и са невероятни! Пожелавам му да е жив и здрав и да продължава да ни зарежда с положителната си енергия!

Преди години гледах Камен Донев в моноспектала му за народния учител беше нещо... Потрес! Все едно гледах "Комиците" по бТВ. Съдейки и по кометарите тук, това се харесва на масата! Камен Донев, Комиците, "скечовете" от шоуто на Слави са шир потреба т.е. чалгата в театъра!

Не харесвам Слави и Комиците, чалга не слушам, макар че не я анатемосвам, не е тя виновна за слабия манталитет, чета книги, ходя на симфонични концерти, е сега в петък имаше - Софийската филхармония свиреше на Джон Уилиамс творби, изкъртих се, леко съм лекар и харесвам МНОГО Камен Донев, ко праим, как ме категоризираш ;)

+++++++++++

Камен Донев ,великолепен артист гении

12 000 - доказателства че на хората им писна от ЧАЛГА политиката, музиката, храната, ...от чалга живота като цяло....ЗА БОГЯ ХОРА ОДУХОТВОРЯВАЙТЕ СЕ - ИНАК ОСТАВЕНИ В ПЛЕН НА БГ МЕДИИТЕ СТЕ ОСЪДЕНИ НА ОПРОСТЯВАНЕ И ОБУНАЧВАНЕ-----а инак на голямото зло на нацията е човека с попионката оСЕМЕНИЛ бълтарското медиино пространство с безконечна простота

Ако беше така Слави нямаше да събере 3 пъти повече ;)) Зле сме си и по-зле ставаме, но Камен е безспорен светъл лъч.

Мразя такива хора- човек един кусур не може да им намери!;-)

колко е билета бе сладури?

Моят беше 40 лева. Напълно заслужени. И не бих се замислила нито за миг, преди да ги дам отново за следващата му постановка!

И моят-40 лв., сектор А, ред 1-ви. Добре се виждаше, долу на равното-сектор Д не знам как е било на по-задните редове.

Моят 25 лв

Уникален спектакъл, уникален Камен Донев, браво на всички артисти-певци, танцьори и оркестър....

Какво да кажа, човекът си го умее. Не се остави на танцьорите от "Ф.Кутев" да го надиграят, пя, рецитира, бори се. Едно време имаше такъв филм с Луи дьо Фюнес-"Човекът-оркестър", е това е Камен Донев. Единствената ми забележка е, че не представи поименно певиците, а само Нина -Николина, а те бяха брилянтни. Струва си парите това представление.

Беше жестоко! Евала на този всеобхватен талант!

Камен Донев е минал покрай Луи дьо Финес!

12 000 на половина щото от едната страна на гърба на сцената нямаше никой!Е така като си набримчиме някой некадърник и си му ходим по гайдата и хвърляме парите си на вятъра!

Ко речи?

Ами иди ти гледай оттам. Това е така наречената "мъртва зона" и за там билети не се продават, защото ще гледаш гърбовете на изпълнителите. А направи ли ти впечатление, че долу на равното имаше поне 2х. стола, та бройката си е точна, нали компютърно ни обработиха на входа билетите.

Извинете, Вие какво точно се опитахте да кажете?

Камен Донев е живото доказателство, че който може прави, а който не може мрънка, че парите за култура били малко, че българите били тъпи, че международното положение било сложно.. Браво, Камене!

Как може хората да си дават парите, за да гледат този комунист?

Ти си ненормален, бе...

Като погледнеш публиката ще ти стане ясно: повечето са твърде млади, за да разсъждават като теб.

казах и пак ще кажа - хапчетата!

Това показва пълния провал на опитите ти да вразумиш целокупния български народ.

Абе ти и тук ли си компетентен? Евала. Не може да те барне човек неподготвен и некомпетентен.

Баате Щеерев, тии си "МЪЖ"!... :)

Нито Щерев,нито Пещерев са в групата МЪЖ.Ближете си раните заедно.

Щерев не се мъчи бе човек, гледай си турските сериали, риалитата с миски и чалга диви. Не е лъжица за твоята уста т,ва театъра и българския фолклор. Батка коментирай си това, което ти е по-разбираемо и блозко до твоята душевност...

Щерев,а ти къде си в класацията?