Български пробиотик - топ продукт за здраве на Опра Уинфри

Известната американска водеща, която държи на масата й да има само био храни, се оказа почитателка на българския веган ПроВиотик, извличан от цвят на кокиче.

Обратно в новината

Коментари - Български пробиотик - топ продукт за здраве на Опра Уинфри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кака Опра и остават 2 години на тоя свят. Лека й пръст. Пожелавам прилични загуби на мафиотите, които ни пробутват поредния пенкилер.

Как може такава реклама да си правите? Много съм възмутен.

По повод документите ви от Харвард, убедихте ме и вярвам че са истински! Ако не бяха то от университета щяха да ви разкажат играта. Отдавна да бяхте осъдени... Та това само исках да вмъкна (-: Приятен ден приятели

Хахахх смещно е как тази статия има повече коментари, отколкото тази за Ислямаска Държава :) просто демонстрира колко много платени, жалки тролове има тук! Ха

Линкове тук не могат да се пратят, за да можете да разберете повече защо и как този пробиотик е по-добър. Не може тук да се докаже нищо за никой пробиотик. Много е смешно как хората питат как е по-добър, като знат че отговор тук точно не могат да получат и се кефят на някаква жалка победа. Само, че фактите говорят, този пробиотик проби извън България. Няма нито една българска фармацевтична компания, която да е. :)

Някои може да си мислят, че "амфетаминения бос" е пробил, като не си дават сметка, в кой бранш работи той... Жалко е, но няма с какво друго да се похвали България!

Чета аз злобнит коментари и не мо га повярвам на очите си... Всичките тези, които се обиждат, че някои коментатори са наречени "тъпи", моля да не се засягат толкова лично. Има много платени и комплексирани тролове, които се опитват да злепоставят продукта. Силно се съмнявам, че който и да било от компанията ще се занимава с коментарите на Дир Бг... Не са на високо ниво на пазара в САЩ и силно се съмнявам, че им се занимавас евтини измекяри :) Приятен ден и по-спокойно

Без съмнение Провиотик е най-добрия пробиотик на пазара. Другите са пълни с консерванти, алергени и кой знае какво. Не случайно само Провиотик има био знака на опаковката!

Вие от къде знаете кой с какво е бъкан? Нима сте и изследвали всичките един по един? Не вярвам. Твърде ви е плоска рекламата, сори!

пожелавам лека нощ на всички безсънни тролове :-)

Погледнах коментарите. Потресен съм! В обобщение: Това да повтаряте по сто пъти, че продуктът ви е най-добрия, на фирменото обучение ли ви го казаха? Не ви ли посочиха някакви конкретни качества на продукта, конкретни предимства, нещо, с което се отличава? Не разбирате ли, че е смешно и жалко единствената ви опорна точка да е "това е най-доброто", без аргументация? Някой ви е писал, че писанията са ви за бг мама, това ли успяхте да сътворите като промоция? Без специално да се занимавам, мога да направя за един ден по-смислена кампания, има толкова много изписано за лактобацилите, а и продуктът е интересен! И да, един от многото пробиотици е. С какво се отличава, освен че е био? Като количество 95% от българите са поели стотици пъти повече не био неща за първите 30 минути след ставането си сутрин. Сериозно ли разчитате с това да продавате? Имате ли в главите си специфична таргетна група или Провиотик е панацея? Заслужаваше ли си според вас, ама честно, да правите тази глупост с фалшивата статия, с очевиден колаж? Защо просто не рекламирате продукта си? Дали ви донесе повече позитиви, отколкото негативи? Не искам да ми отговаряте, надявам се ръководителите ви прочетат поста, да помислят върху въпросите и да помислят какво да правят с групата, сътворила това чудо! Езикът, използван в постовете, очевидно писани от персонала на фирмата дори не си струва да коментирам, но ми става ясно що за хора сте! Не са ли ви учили как да се държите, когато имате недоволен клиент, не са ли ви учили как да реагирате на явни провокации? За съжаление нашата индустрия дегенерира и сега виреят хора като вас, преди 10 години нямаше да ви има и един ден! Слаба работа...

Статията е истинка и естествено, че колажът е фалшив :) Никога маериканско списание няма да изглежда така, просто ако се сложи снимка само на списанието, тогава щяхте да писнете, къде бил пробиотик в цялата тая... :) Българите такива и ще си останем, злобни и завистливи

bira_more

Въх, начи отгледан в био зеленчуци. А дали има не био зеленчуци? И какво ли ще стане ако е отгледан в не био зеленчуци? Но, както казват хората - ако няма будали, тарикатите ще изпукат от глад. Някак, ама хич и въобще не мога да повярвам на химически обработен пробиотик. Но, целта е да е лесно за продажба, дълготрайно - поне 2 - 3 години, а ефект... Е, на кой му пука за ефекта? Пък и като е рекламирано от Опра, плацебо частта няма как да не подейства!

Броят на коментарите показва, че темата е налазена от рекламни агенти на въпросният пробиотик. Продължавам да твърдя напълно обективно, тъй като нямам общо с производители на каквито и да било лекарства или хранит. добавки, че има няколко такива продукта, при това с ЖИВИ лактобацилус булгарикус. С какво ТОЗИ е по-добър от другите не става изобщо ясно.

Като фен на продукта да ви покажа една разлика, която мен лично ме убеди да ползвам него а не друг. А именно "Помощни вещества", които се съдържат в: Линекс: лактоза, картофено нишесте, емулгатор: магнезиев стеарат. Лактакеър дейли: Помощни вещества: нутриоза (растителни фибри), калциев фосфат, хидроксипропил метил целулоза (капсула), фруктоолигозахариди (пребиотични фибри), магнезиев стеарат, силициев диоксид. Провиотик: целулоза (капсула), частици от зеленчуци.

Браво на Провиотик! Не обръщайте никакво внимание на малките душици написали глупостите по долу. България има шанс заради хора като Вас, а не заради хора като тях!

Чета коментарите по долу и си мисля какви са тези хора които вместо да се зарадват за един от малкото български успехи се изпълват с злоба, завист, омраза! Аз лично поздравявам хората зад Провиотик. Браво на Вас!

Дежурен ли сте? Колко ви се плаща за това? Личи си , че голяма част от коментарите са написани от един човек, който най-вероятно сте вие или ваш колега. Посочете поне един коментар, в който виждате някой да говори против продукта! Против рекламата да, защото е ясно, че не е истинска, но против продукта няма коментари. Просто по начина по който е направена рекламата се съди за продукта.

Не видях някой да негудува срещу продукта, хората не харесват начина, по който го рекламирате със съмнителна информация. Продуктът на Опра е с различна опаковка от българския. Хората имат право да се съмняват и да искат повече информация. Няма нужда да им обяснявате колко са тъпи и неграмотни, защото това е доста грозен пиар от ваша страна. В крайна сметка пак не става ясно Опра какво е рекламирала и дали е същото, ама хайде, трийте коментари и плюйте по хората. По-надолу някакъв си изразил 10 пъти радостта, че на друг роднината му умряла. Какви хора сте, които лансирате това???

Време е да се замислиш върху себе си. Няма смисъл по този ужасен начин да прекарваш живота си. Направи нещо положително, зарадвай някой, стори добрина и ще видиш, че това чувство на отвращение от самия себе си, лека по лека ще се намали и дори може да изчезне. Нещата са в твоите ръце!

Отвращава ме начина, по който обиждате хората и как някой може да се зарадва на смъртта на роднината на друг човек и не само да се зарадва, ами да напише 10 пъти колко го радва това. За какви хора става въпрос тук? Къде отиде честността, искреността, уважението, човечността! Кой или коя сте вие, за да ме наричате трол? Познавате ли ме? Какво знаете за моят живот? Как си позволявате такива квалификации, към хора, които никога не сте виждали или чували? Вашият коментар говори за вас, а не за мен. И да ви успокоя - правя добро всеки ден на десетки хора, това е моята съдба, моят живот. Вие не знаете нищо за мен, за да коментирате по този начин!

И аз пробвах Провиотик преди една седмица и ми подейства страхотно - много по добре от всички други пробиотици, които съм пробвала до сега!

С него заквасявам млякото. Много е хубав. Иначе не ми помогна

За разлика от другите пробиотици в Провиотик има живи бактерии и можете да заквасите мляко, а с другите можете само да разчитате на плацебо ефект :-)

На кое ви подейства страхотно, бихте ли споделили?

Ето така се бият американците - щом и Опра го е разпознала като нейния пробиотик! Провиотик е номер 1!

Ето така се прави реклама! Щом Опра, значи е най! Ми платили сте си няколко милиона, сложила го е на първа страница.

Провиотик е от малкото продукти, които наистина работят! Радвам се, че и Опра го е открила!

Опра е взела тлъст хонорар. Такава реклама на първа страница в нейното списание струва милиони. Платили са си хората, това е.

Ако са могли да платят на Опра, значи тази българска фирма е наистина успяла в САЩ! Ако пък тя сама го е открила, значи продукта е върха! И в двата случая браво на българския отбор зад този продукт!

Преди две седмици го купих. Имах болки в корема и диария. За два дни коремът ми се поду още повече, направо щеше да се пръсне. Започнах и да повръщам, не можех да стана от леглото. Аптекарят ми каза да не го спирам, да го пия още два дни, но просто не можех. Като го спрях подуването изчезна, но диарията не. Оправих се чак преди няколко дни, досега съм на препечени филийки и вода, не смея нищо да хапна :-( Въпросът ми е дали сега да пия останалото, така ме посъветва аптекаря, но ме е страх да не ми се случи същото или е по-добре с кисело мляко да се захраня?

На теб леля ти умря от провиотика, ще съдиш компаниятя, сега за малко ти да умреш. СПРИ ГО :):):)

Този пробиотик не може да предизвиква подуване или болки в корема, защото българската бактерия е хомоферментативна, не произвежда газове и няма странични ефекти. Това означава и че Вашите проблеми не са свързани със взимането на пробиотика. Най-вероятно сте имали друг остър проблем ако приемем, че Вашата история е истинска, а не сте поредния негативен коментар от някой друг продукт.

Бихте ли ми казали какво е хомоферментативна? Да продължа ли да го пия? С какво да се захраня? Заболяването ми е истинско.

Гордея се с тази компания и техния продукт, а на хейтерите, много им здраве.

Какво е това хейтер???

Този продукт явно се е доказал за да може да стигне до Опра, жена която има над един милиард и би била съпричастна само с нещо, което наистина е качествено. Браво Провиотик!

Но иска още. Колко й платихте и с чии пари? На българите?

Единственият български пробиотик успял да пробие в АМЕРИКА, БРАВО! (:

И как е "пробил" в Америка? А, забравих, Опра рекламирала... - на бас, че дори не е чувала за продукта. На всеки малоумник му е ясно, че Опра не би взела продукта, освен за милиони. Успяли са да ги спечелят от изтерзаните български граждани? Бойкот на изедниците!

Учудващо ниско ниво на кампания срещу продукта. Особено предвид колко трудно успяват бг производители да излязат от страната. Аз лично не съм използвал по-добър досега. Колкото до аргумента колко е "ненужен", предвид количеството евтино кисело мляко по магазините - защо не вземете да проверите колко жива бактерия има в тези млека?! На някой му вземат пазарен дял и е решил вместо да си оправи собствения пробиотик, да хули чуждия... Слабичко, но пазарът си казва думата. Успехи на ПроВиотик - дано все пак някой ден да му се появи качествен конкурент.

Интелигентен коментар. Напълно съм съгласен с вас.

Що не си приказвате, очевидно е, че сте в една стая. Това шизофрения ли е, да си пишете в дира?

И аз си помислих същото! Никой на никого не е опрял пистолет да взима ужасния провиотик.. Цялата тази будна гражданска съвест очевадно е едно съвсем друго нещо..

Интересна статия. На всяка цена ще пробвам този продукт. Тези разгорещени спорове ме амбицираха да науча повече за продукта и да пробвам здравословния му ефект.

Не е статия, а реклама. Който иска, да купува. Препоръчвам обаче да разгледате фактите, а не мненията "на мен помага", "давам го на бебчето" и други в стил БГ МАМА. Успех!

Аз лично се радвам, че всички съставки са био в Провиотик - няма изкуствени съставки и консерванти.

Значи няма да ми навреди! Понеже съм био почитател, ще си купя био кисело млекце, там също няма оцветители и консерванти, а е вкусно и хранително. А, да, съдържа същото, като про-неам си кво!

ПроВиотик искахте да кажете предполагам. :) Няма проблем. Ами в една кофичка кисело мляко има 50 пъти по-малко бактерии отколкото в една капсула ПроВиотик. Вие си яжте киселото мляко, 50 пъти по-слабо от ПроВиотик

Истината е защо повечето жени имат проблем, ами зариди аналната любов.

Само идиот може да си вкарва живи бактерии в големи количества без нужда!!!

НЕГАТИВИЗЪМ Аз съм сигурен, че повечето малки, жалки тролове са хора, които са представители на други по-ниско ниво пробиотици... Много сте прав, доста жалка картинка е тоз народ

Е, това е-веднъж да се направи нещо хубаво и веднага се излива помията! Явно българите сме абсолютни негативисти!Провиотикът е чудесен, много ми помага. Ама не, трябва да се плюе, да се ругае. НИКЪДЕ по другите форуми-германски, руски, няма такава омраза към родното-във всяко отношение. Единни са, солидарни са, гордеят се със страната си. / не говоря за политика/. Една млада жена в сръбски форум по повод на някаква музикална награда-Гордея се, че съм сръбкиня! Е няма да видите такова изказване у нас. Само завист, отрицание, АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА ОБЩНОСТ!

Стига с тоя негативизъм. Много си е хубав продуктът. Само дето в статията са понаписани някои чудодейни свойства, нетипични за лактобацилите, ама какво толкова, нали трябва да се продава някак...

Не са чудодейни бре хорица, някой по-долъ написа да се прозете в сайта на ПроВиотик, еми аз отидох и прочетох подпечатаните от Харвард научни документи. Наистина звучи леко налудничаво, но е самата истина.

Ако го има в киселото мляко, защо да пием хапчета??? Фармакологичната мафия да духа супата! Не купувайте боклуци!

ммм... когато имаш диярия се надявам да не прибягваш към киселото мляко в хладилника ти :) Не е боклук, ами наистина действа...Следя ПроВиотик на инстаграм и там бяха постнали преди време, че в една капсула ПроВиотик се съдържа такова количество бактерии каквото и в 50 кисели млека... Духай си ти супата, простак

Обясни от какво се получава диарията, умнико???

Пр диария се взема чай от ягодови листа - помага дори и при дизинтерия. Знам го от опит , прилагано е в детски заведения и казарми.

Браво ПроВиотик! Аз съм ваш голям почитател и съм майка на 2 годишно бебче. Много се радвам, че мога да давам на малката от вашия ПроВиотик когато има разстройство или я боли коремчето! Много и помага! Препоръчвам го на всички майки, всички знаем колко е тежко когато децата се разболеят! БРАВО

Много се радвам за бебчето! И аз имам, даже две, пробиотиците им помагат. Не правя разлика между различните с лактобацили, но Ентерол им действа най-добре, а е и по-евтин. Пробвай, няма да съжаляваш!

Аз пък от Ентерол не съм доволна. Четох, по-долу ваши коментари Браво, вие сте опасни за онлайн пространството както и за нашите деца!

избелила се е от чорбето

Белината най-добре работи за избелване :д

Някой си е платил за реклама. При това доста калпава. Дори сайтът е непрофесионално направен. Като как така пробиотикът е хем получен от кокиче, хем съдържа лактобацили. С какво е по-добър от другите препарати на нашия пазар, които също съдържат лактобацилус булгарикус? Щото ако отидете в някоя по-голяма аптека ще видите, че има минимум още 2 пробиотика пак с лактобацилус булгарикус, а преди време се продаваше и един извън аптечната мрежа, чрез дистрибутори. Я докажете сега, че проВиотик е най-добрия?!? С какво??

Мери, Мери, Мери... Ако не знаеш България е единственото място в света, където лактобацилите живеят в природата, тост както е при ПроБиотик от кокиче. Пробиотикът не е направен от лактобацили ами самите лактобацили са ПРОБИОТИК. Моля образовайте се малко преди да пишете хейтове... Много от другите пробиотици съдържат телешки бульон, сухо мляко, дрожди и така нататък, този не. Също така, е доказано, че много от пробиотиците не съдържат живи бактерии когато се приемат от пациенти-нямат никаква ефикасност... ПроВиотик съдържа само живи бактерии! Моля образовайте се, Мери преди да пишете глупости. Приятен ден

И защо да вярваме на теб, а не на другите?

Искаш да кажеш, драги ми татко, че лактобацилите са извлечени от самото кокиче, т.е. цветенцето е служило като хранителна среда за култивирането им? И вместо животински съставки - сухо мляко и т.н., препаратът съдържа растителни? А сигурни ли сме, че те са полезни за всеки човешки организъм? С какво растителната среда за култивиране на лактобацилите е по-добра и безвредна от животинската?

Дай да се срещнем и да почерпиш наистина една жива бира, и да почетем паметта на умрялата ти леля, с която толкова много ме трогна.

За всички жалки тролове, които не вярват на Опра, ето ви линк към страницата от списанието, където пише за БЪЛГАРСКИЯ пробиотик!списанието! https://link/wp-content/uploads/2015/12/omag.png

На мен лично много ми помогна за болките ми в корема. Аз се чувствам много по добре, и не се учудвам, че и Опра го препоръчва.

На мене, на баба Гицка и на чичо Коко също ни помага. На дедо Пеню също. Чекаме пенсия и тия нема и 40 лв вместо за млеко и месо ги даваме за тва... пролайнотика. И сме вегани, оти ем е ефтино, ем здравословно, че илядим...

Ако Провиотик лекуваше болни мозъци, както лекува стомашни проблеми щях да ти изпратя безплатно един Провиотик с надеждата да се оправиш и да не пишеш повече глупости!

илядете си с баба Гицка.. а ние ще си търсим антилайнотик, понеже вашето съществуване ни се отразява доста зле на чревната флора..проблемът си е наш

Разбирам, че професията хейтър не изисква особена подготовка, но въпреки това нивото е впечатляващо! Продуктът е много добър, иновативен, съобразен с всички възможни стандарти, екипът работи, както трябва да се работи - с ентусиазъм и упоритост, а коментарът на Опра е съвсем автентичен. Просто понякога се случва и нещо наистина да се случва...

За какъв екип говорим? Дай доказателство, че работи, различно от "на мен ми действа". Искам научни доказателства, не евтин ПР!

отидете на сайта provioticresearch и ще видите тестовете от Харвардския университет

Явно си отворен. Има много информация за научните изследвания, които стоят зад продукта в нета.

Ако искаш нАучни доказателства, отиди в сайта на proviotic и там като цъкнеш на IVY LEAGUE RESEARCH, PATENT PENDING INNOVATION, ще ти излязат всизки научни доказателства от Харвард.

Да каже някой, от къде мога да си го купя в Пловдив? Това с троловете е много зъбавно да се чете!

Аз си го купувам от аптеки Фармстор и от днеска писаха, че го пускат и онлайн в СмартБио. Силно го препоръчвам! Имах стомашни проблеми и като взех 2-3 от хапчетата и ми мина за час! Супер е!

Леля ми беше с отслабена имунна система след химиотерапия. Пи го това, щото уж повишавало имунитета и след два дни умря от остра инфекция! В инфекзиозното ни казаха, че причинителят е бактерията, която е в провиотика, сега ще съдим фирмата.

Браво ПроВиотик! Гордея се с този български продукт! Всички пропаднали тролове по долу, съжалявам, че сте толкова жалки!

Цялата статия и твоят пост крещят "РЕКЛАМА". Кой е трол - ти или другите, търсещи истината за това "чудо"?

Не знам коя е Опра, но провиотока, който го продават в БГ е супер, но ми е малко скъпичак :(

Я кажи какво е пробиотик първо, после как разбра, че е супер? Съседката ли ти каза???

Не мога да повярвам колко жалки неща сте налисали Ти си трол! Работи, защото успокоява корема, когато е нерасположен! Не мисля, че съседката на Петко еказала каквото и да било! Аз лично съм много доволна от продукта и подкрепям, това че българска компания е успяла да пробие в АМЕРИКА!

Ти си трол всъщност, каво си?

Много по-евтин е от кутия цигари на ден. За здраве аз лично съм готов да платя и повече!

Колко време е препоръчително да се пие? Ако не помогне, честните ни сънародници връщат ли парите?

Добре, най-сетне. Един и същ продукт за Америка и България. Трябва и в Русия да го продаваме, за да не се засегнат братята руснаци.

Аз го използвам същия провиотик и съм много доволен.

И от кое си доволен??? Никаква работа не върши. Пиеш го при посиране - нищо не става!

Ти си трол. Ти си много смешен, че чак си симпатично тролче:)

Ти си трол, вие имате някакъв проблем и атакувате позитивните коментари, защото нямате по-смислена работа в живота. Доста жалка и смешна картинка сте! Да като си се "посрал" е хубаво да пиеш нещо, което има ефект. Хора като вас очевидно обичат да ходят и да осират хубавото около тях!

Браво на Провиотик! Умръзна ми от тролове и хейтери!

У!мръзна? Сериозно? какво ви става?

Кокича, на щат ли си назначен за супер трол:)

Не виждам какво "цинично" и "обидно" има в коментара ми, коригиращ неграмотността на автора. По-добре с епоправете, за да не ви се смеят. Бактерий е мъжки род!Мн.ч. е бактерии ;) Моля. ;)

Наистина е неприятно да чета коментарите ти - направи нещо положително и се похвали, а не само да хвърляш боклук в интернет пространството.

В интернет ли да го направя и да се похваля. Криво някак. Всички четем и гледаме медии, за да сме информирани, а не, за да сме подвеедени и заучени на грешно. Не виждам зашо коректността е "боклук". Уважавайте се повече. 0тново

Стою

Както е известно - не е грешно да не знаеш. Грешно е да не питаш, като не знаеш. Та обяснете ми, банда, разликата м/у проБиотик и проВиотик... :р ;)

Стою, ПроВиотик е първият пробиотик, който не се отглежда в мляко/бульон и подобни гадости. Отглежда се във зеленчуков сок и няма никакви алергени и е подходящ за хора с алергии. Така четох в една статия, надявам се да е било полезно! Аз съм кърмачка и го ползвам и съм супер доволна! :)

Щом за теб, като кръчмарка, млякото е "гадост", явно си направила първата веган кръчма в БГ! Я кажи къде е, да не седна в нея без да искам...

че Опра го рекламира? Като я гледам колко е тлъста от тази био-диета, по-добре да рекламира сланинка, са втрит чесън и лют червен пипер и малко чубричка. Лютото топи мазнините. И 50-100 гр. българска истинска гроздова ракия.

Ами там е работата, че жената не знае, че рекламира това. Тоест въобще не го рекламира. Просто някой прави кух пиар.

А някой е трол... аман от хейтъри

Вместо да пишеш боклуци, вземи прочети списанието (има го онлайн) и тогава си отаряй устата! Писна ми от необразовани и зависливи хора

Само пишете протива хората! Вие сте расисти и болни мозъци! Може жената да има физически проблеми и дебелината да е от структурата и! Жалки български маниери, наистина!

Хей, дир-ове...да не се стремите към книгата на Гинес за рекорден брой скрити коментари? Надминахте себе си.

Първо, прави лошо впечатление, че има много скрити коментари, които са строго по темата, но оспорват качествата на рекламирания продукт или поставят под съмнение Опра да е рекламирала някога продукта (бърза проверка ясно показва, че рекламираният от Опра продукт и българският НЯМАТ общо. Второ, всеки има право да прави реклама, но СКРИТА реклама по този начин за продукт с меко казано съмнителни качества е недопустима. Вече изпратих сигнал до Изпълнителната агенция по лекарствата и Българска агенция по безопасност на храните, тъй като заявените в статията действия на продукта НЕ съответстват на одобрените здравни претенции и далеч превишават позволеното за "хранителна добавка". Надявам се контролните органи да си свършат бързо работата, статията да бъде свалена, а виновните да понесат последствията си! Това е за благото на пациентите, които са лъгани от подобни материали всеки ден!

Ами и аз бих скрила коментари, насочени не към доброто достижение, а към цвета и нравите на Опра... Колкото до верността на публикацията - питайте някой в Щатите, който си е купил списанието. Поне от сайта на продукта се вижда, че се продава едно и също, ама там за толкова долари, а тук за толкова левове. Очевидно пишещият е настъпен по мазола конкурент на западняшка компания, който с кеф би размазал всичко българско и родно... Ама явно никой не е пророк в собствената си страна...

Не е един и същ продукта. Определено! И разликата в цената не е случайна. Гледайте по-добре, Д-р Петрова!

Напишете защо да вярваме, че действа. Нали сте д-р, а не новинар, занимаващ се с проблемите на расизма и нелоялната конкуренция. В САЩ такива продукти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се тестват клинично, пратете линк към някое проучване с ЖИВИ пациенти. Аз намерих само научно съобщение, че наистина в кокичетата има бактерии. Как действа ПРОВИОТИК не откривам, може би вие знаете. А може би Ви плащат от фирмата, за да го изписвате?

Д-р Ангелов, Вие сте за пример! Веднага сте готов да доносничите без дори да си проверите информацията! Изпитвам срам от хора като Вас!