Мария Илиева вече е блондинка

Мария Илиева смени цвета на косата си и стана блондинка.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева вече е блондинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се интересувам живо дали още е влюбена! В предишните платени съобщения за рубриката без малко да помислим, че най-накрая ще се омъжи и ще спре да ни информира за личността си ...

ПО ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА Е АКО СЕ БЕШЕ ПОНАУЧИЛА ДА ДУХАШ ПРАВИЛНО ОТКОЛКОТО ДА СКИМТИШ КАТО ЗАКЛАНА СВИНЯ

Стига ни е досаждала тая - наскоро в публикация, като малка, сега, като пораснала. Тя май си е предоставила целия семеен албум! Не струва, не е хубава, просто е комплексарка. Загледах краката й - наистина - трупчета, в миналата публикация ги коментираха. Какво показва? Я, да вземе да се скрие вече!

1/1 с малкото недоразумение Герганка-Николинка.И двете руси,късокраки и дебелогъзи.Разликата е само във възрастта.

стига ни занимавайте с таз буля. Искаме цяла седмица само за аристократите да пишете и да пущате статиии. Ако трябва да ви свържем с посолстват на Великобритания, Испания, Белгия и т.н. Нищо не пишите за арабските принцове те са яки също. Хайде, ние сме фенове на аристократи а не на такива кат таз буля.

а омерзен от простотията.Като е с произход и образование,защо допуска да се гаврят с нея.Но толкова и е пипето.Омръзна ни да лансират някакви посредствени нито риба ,нито рак.петимни сме за нещо стойностно,но те не са по "звезди"качествените личности имам предвид.

Роди ме мамо глупава, аз сама ще се изруся!

Не знам дали е белег за глупост (по-скоро не), НО познавам 3 диагностицирани шизофренички, и трите се изрусяват до бяло, но редовно ходят с черни корени, което е някакъв симптом явно. /съвпадението с тризначките е случайно/

Само на мен ли ми се струва, че се опитва да копира външността Бионсе?

На снимка номер 3 - Гуен Стефани, На снимка номер 4 - Шакира. На номер 7 - Дженифър Лопес. На номер 9 - Бионсе. Но според мен е случайно. Руса ми харесва, изглежда по-млада и безгрижна.

нашата кобила не е руса, ама не е по-лоша

Та коя е тая?

Чалга-модата е вездесъща!

А бръсната ли е отдолу? Ако не - какъв цвят е там? Не ни дръжте в напрежение!

така прилича на Глория....

На мен ми харесва.Има хубава коса жената.По скоро има добър фризьор,защото винаги и е прекрасна косата.Така е много по-добре от дългата до кръста черна коса/с която я гледах на концерт в нашия град/.Чудесно е човек да променя прическите си-аз като я променям се чувствам като нова.

Страхотна е! Между другото честит имен ден на колежката ми Дани - да е жива и здрава и д вняся светлина в офиса.

От г... фостата, да ниса губи арумата :)

Ststar

А дали е видимо доволна с дупето и сочно. И показва ли на тия хора как го бара.

Благодаря на Господ за тази блага, хубава, прекрасна новина. Сега съм спокоен, отпуснат, потънал съм в лек унес. Как да не се зарадва човек на тази великолепна новина.

Обърнете внимане на снимка 13.Тя казва и показва всичко което е тази пикла.

fall_out

С пеене няма да стане известна, ам барем да се прави на интересна по статии

Това ли е най-важното в тъжната ни страна - че била вече блондинка. Какво ме интересува дали е руса,чернокоса или друга-акъла на всички им е колкото грахово зърно! И да занивамете хората с тези простотии...

Тоз път удари турбо чалгата в земята!

най-накрая всичко да си дойде на мястото. тя по съзнание си е блондинка , вече и на външен вид

Крайно време е да си я взимат в Пайнер. Готова е - руса, ботушки с камъчета ....

О,боже какви са тези ужасни нокти?

Тя по рождение си е руса в главата.

Роди си ме мамо глупава, пък аз сама ще си се изруся!

Не видях коментара и го повторих, но пък е точен!

Ми..добре. Не мисля, че е нещо особено като глас, добре, че е майка и да я вкара в бранша. Иначе от както започна да пее чалга с този малкия мустакат дето мьека замина острова на простотоията:)

да бутате и да натрапвате тая Мария Илиева.Да е жива и здрава,но нито е певица,нито хубавица.Има стократно по-талантливи,но не им се дава възможност.Тук в България всичко е антисалекция,а що се отнася до въпросната,просто никой не я харесва,колкото и да я напъвате.

Не ми харесва с руса коса. Като брюнетка повече и отива.

Мдааа, българинът не обича успелите, можещи и красиви хора. Това е факт!!! Народопсихологията си е казала думата, психически осакатен народ. Преди да ме залеете с лошотия се замислете, какви хора харесвате?!?

Не е вярно! Харесваме талантливите, стойностни и значими хора, а не някакви измислени герои, каквито са болшинството от българските звезди! Какъв е приносът на Мария Илиева към българската култура и музика? Мога да ти отговоря - никакъв. Абсолютно бездарна като певица и противна като физика. Поне да беше хубава и да оплакнеш око.

Защо пишете небивалици, знаете ли Мария Илиева от какво семейство произлиза, какво образование има, умна ли е и т.н. Еми, аз знам, но не дърдоря празни приказки за разлика от вас, дребни душици...Злобен и завистлив народ, и това е вярно!!!

преди да съветва другите да мислят, той самият трябва да има зачатъци на мисъл, което не е твоя мисъл просташкото излъчване определено не е приоритет на наистина успелите и интелигентни хора

ХЕЙТЪРИ...

Ама тя кога е пяла и на кого? Винаги бреца с някой.Сама май не съм я чул да пее. Преди години в бранша я въведе Любо. Той пееше, а тя по анцунг се кълчотеше покрай него и от време на време брецаше край него. Как поддържа стандарт ми е интересно, след като нищо не е пуснала на пазара, за да оправдае званието поп певица..

Сигурно моя адаш Наско така я харесва повече.

Да живее фотошопът!

"Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся."

ударил си десятката от раз!

Чета тук, че е била певица. Все още пее ли, къде пее, прави ли нови песни? Този ефект омбре беше актуален преди 3 години. На кой му пука кой как се боядисва.

дори малко повече от три много се котираше от американската чалга и латиносите

Колкото и от обичайните плювки да изплюете, и колкото и даима дразнещо в Марийчето, хиляди пъти по-приятна ми е от гнусни чалгаджийки и проститутки, отварачки, никлозети и свирколети!!!

Аз пък вчера си оскубах веждите, ама май леко криви ги направих. Ще дам линк към снимките от профила ми във фейса малко по-късно, че сега не мога! ;)

Е айде де до кога ще чакаме ,я глей жената се е оправила навреме и я пуснали.

Успешно прилича на Глория.

прави ми впечатление, че повечето певици у нас са известни най-вече медийно - с разни криминални,еротични истории с "вип" персони. Известни с това...че са известни.Често ги виждаме като водещи на разни халтурки или като жури в подобни тъпотии. Щото били..."авторитети". Питам се, тази певица Мария Илиева досега колко дългосвирещи, студийни албума /с нови и авторски песни, не с ремикси и кавъри/ има и какво запомнящо е композирала и изпяла?? Май остана с първия си албум от преди сто години. После само сингли, после същите сингли - миксирани, ремиксирани и в не знам какви си варианти. Едно парче поне в пет версии.Всичко това се върти по радия и телевизии нон-стоп и се създава впечатлението за ...глобален хит. Но такава е и световната тенденция.Нали се сещате, че ако Лейди Гарга има запек сутринта, това веднага ще "блесне"по страниците на таблоидите.....

И т'ва помага ли?

Груба грешка !

Хубава дама беше- с класа и много красива,да с малко дефекти по тялото. Но нещо изтрещя и си направи силиконов бюст, филър в устните, а сега и блондинка - ами кошмар, просто не й отива, да си уволни фризьора. А с това униформено облекло, съвсем си съсипа имиджа. Жалко, жалко,жалко...