Елен Колева представи книгата си в родния си град

Елен Колева представи стихосбирката си "Мактуб. Стихотворения за съдбата" и в родния си град Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева представи книгата си в родния си град | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тя ходи само със женени мъже!!!А проповядва морал.....Иска да измие имиджа - няма лошо,но доста семейства е разбила! !!!

Овца тъпа. Арабите избиват невинни хора, а пък нашта си е кръстила напъните на арабски, че се и забрадила. Дупедавци сме си и затова ни е..т!

Доста си тъп, но не се притеснявай, няма да се оправиш.

Вече умея ... На мен не ми е тъжно. Много повече от тъжно ми е. Просто понякога пропадам. Заради липсата на стабилност, заради самотата, заради болката. Засилена чувствителност към живота. Това е! Но се оправям след време. Качвам се на покрива и гледам града, небето: мечтая. Краката ми висят и тръпката в корема е голяма. Затварям очи и политам към живота и хората. Летя и се питам: дали, ако докосна земята, ще мога да се отлепя и след това да продължа. Събуждам се от свистенето на вятъра, все още стояща на ръба, все още високо.

Уау! Уоу! Въхххх...! Автентичен ли е този божествен цитат? Ма то символика, бе! Ма то метафора, то хипербола... Та чак и поанта... Лиричексият герой със суицидални подмятания, спи като пор и сънува чак връз улука. Римата - кучета я яли, но това умишлено, търсен (д)ефект. Досещам се защо Хитлер е горил книги. Горкият!

Уморих се от невъзможност! Няма да натрапвам свойте чувства! Ако някой има сили да ме обича, да ме извади от мътните води на тъгата, добре! Ако ли не - ще продължа смирено! Ще ставам сутрин, ще ходя, ще изпълнявам човешките си прости задължения... Притихвайки във себе си, мечтаейки любовна песен! Ще гледам влюбените млади и ще си спомням за силата си някога, без страх и без умора! А имах много и още имам, но умората ме завладява, след всяко следващо разминаване по пътя! Учители, уроци, карма! Аз искам само среща на душата, сливане със нея, искам само общо място и предопределеност... ...сега съм ничия! Фрагментите от мен са разпилени! Прости ми, Господи, че моето сърце отслабва, а то от тебе иска просто да обича! *

Това са размисли, а не стихове. Да, интересни са, имат стойност, но не са стихове

Ленчето да си припомни правилата за правопис- ,, сливане СЪС нея,, и,, притихвайки ВЪВ себе си,,. Това се допуска само в римуваната реч!

Пример- едно от любимите ми за любовта ,, Понякога ще идвам ВЪВ съня ти като нечакан и неканен гостенин. Не ме оставяй ти отвън на пътя... Вратите не залоствай.,,

Не съм чела стиховете на Елен Колева, но препоръките на Калин Терзийски означават, че поезията и ИМА стойност.

Хващай пътя към германия с орките или се прибирай в афганистан ! В България място нямаш , мактуб :))

Елен, думите "поезия" и "душевност" звучат скверно и блудно в твоята уста (видяла какво ли не, както и останалите ти отвори). Гнусна е асоциацията с теб, камо ли някой ще се докосне до твоята "мръсна" книга.

... и взе че си остана в родния си град... да, бе да - толкова е драпала за СофияТА, няма начин да се отървем от присъствието и... Просто се размечтах на глас !

Ако,,стихотворението,, и,, Пречистване,,,,извира от сърцето и,,, то аз съжалявам, че го прочетох и се посмях на напудрените слова на Калин за това,, творчество,,.

разчитах в статията или в коментарите да намеря цитат от тази широко рекламирана стихосбирка. няма. вие, госпожо, няма ли да постнете нещо от това, което сте прочели? :)

Твърде уважавам себе си, за да го направя:), но можете да го потърсите в неин прочит...

Още една "мома" ЕленА, дето ѝ говорят звездите....

И защо трябва да си кръщава книгата на арабски...??! Беден ли й идва българския език!?

Орисия е такава хубава дума.

някой гледа разни филмчета и чете едни книжлета дето се издават с помоща на разни мюсулмански секти. само дето щот сме толкова зле че неможем да разберем че ТОЙ не е мъж а Аллах. Та и Ленчето толкова и е умът.

Ма тази женица от Резервата ли била? Това обяснява много неща. А и пише нещо? Мани, мани

поредната провокация и проповядване на зараза, гнус и кървав ислямизъм "ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА" В.ЛЕВСКИ

Елен, остаряваш и повехваш...Вижда се от снимките. Остави поезията и душевността си - от нея няма доходи - и побързай да намериш следващата стара, миризлива и богата майонеза. Времето лети, срокът ти на годност е към края си.

а ти се подмладяваш... не остаряват само мъртвите

Поезията й отразявала нейната душевност? ххехе Елен Колева и душевност... Душевността на тая и за тая са богати стари чичковци между краката.

смях през сълзи .. пардон - през майонеза ...

Тя не само е талантлива, но е и много красива

И *нално податлива, както стана ясно от майонезената сага..

Те и феновете на чалга певачките така казват за тях. Въпрос е на критерии.

Абе, коет си е - бая гьонсуратлък се иска, след майонезената сапунка, да се изтъпаниш за поетеса, с "бежанска" забрадка. Но пък някои обичат да ги плюят и това при тях е ключ за проявите им.

Бе я да даде рецепта за някоя домашна майонеза.

може да напише това

селски

Това нещо що се е закачулило така?! Орка ли се оказа :))))

Това, че не търси подходящите думи и правилните форми не е точно комплимент от страна на Терзийски. Но невърмайнд, важното е, че поезията блика право от сърцето... :D

Първи официален трейлър! Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен, а аз се чудя дали влеза, щото ми писна да ям майонеза...

ПросАлзих се! :)))) Първо сипвате Ейцата А отгоре мазнината Бишкате със миксер или фреза И излиза майонеза

Ашколсун! Машала! Аферим, мактуб ханъм, - баялдисах чак със твойта, кулинарна... марсилеза!? или пък поетична майонеза!

А колко струва статията, промотирането и криенето на неудобните коментари? :)

Дали е бил трезвен, когато е чел творбите и е писал тези писания?

Честно казано направо ми се прииска да повърна от коментара на Калин Терзийски. Съвършенството се среща толкова рядко и човек трябва да е пестелив на суперлативи, да изсипеш толкова клиширани псевдо поетични коментари на едно място говори само за пошъл вкус.

А дудуци ще прави ли докато "промотира"творчеството си?За един приятел питам.

вече не съм ти приятел, щом ме буташ при тая!

проговорихме вече на арабски

да си беше сложила бурка, трябва да свикваме.

Бе, след като у нас всеки четвърти клошар е висшист, а всяка втора мутра милионер, що пък тоя Елен, да не е пЕсател.

Ей каква гъста черна коса, направо помислих че има забрадка на главата.

Кой не скача, е "червен". Пък кой не е го е гнус от елен колева, е "хейтър".

Кой го Е гнус от ...

Спокойно. Понятията "гнус" и "Елен Колевата" се връзват по всякакъв начин. Е, може да се добави и "майонеза"...

Не може да съществува чалга "култура" без чалга "литература".

Преди време излезе информация, че Калин Терзийски щял да се ...абе написал прощални думи във Фйсбук. Искам да знам това преди да прочете стиховете на Елен или след това. За да знам дали да си я купя, затова питам.

Сега,разбирам опиянението на Елен по мистиката на пустинята, но в тези смутни времена да се пуснеш със забрадка и да си кръстиш книгата на арабски е меко казано... не знам, тъпо и безродно?!

А, ти откъде му знаеш рода на този Елен, че допускаш безродство. Може и да е Елен патриот.

Забрадката е неделима част от женското облекло,до въвеждането на еврогейските ценности и вървящата с тях мода.Пстинята е жестока среда.Там наистина си сам с Бог.А колкото до Елен,проститутка е начин на мислене.Всички които започнат да се продават,след това изпитват неистов копнеж да са деви.Лошо няма,дано е решила да става човек и това да не е само поза.

Ясно за забрадката,но не и черната такава.Такава само онези,дето пишат "мактуб" носят. Относно пожеланието ти-дано,ама надали. Все пак ще и го пожелаем на арабски,май тя такъв език се прави,че разбира: мактубат мае алмулих, т.е написано със сол- това арабеските използват за да изразят неотвратимо,сериозно решение.

не е забрадка бе хора, косата и е това

не е доказателство че живеем в бездуховно време... Жената написала стихове, а в коментарите какви ли не простотии може човек да прочете. То и да дадеш оценка първо трябва да си я прочел! Вие коментиращите по-долу прочетохте ли я?

Да аз лично попаднах на нея в един козметичен салон. Насилих се да я чета. Мислех, че действително може да има неписано нещо красиво и стойностно. Всеки един нормален човек може да напише подобни лишени от чувство и поетически дух глупости. Харесвам Елен, уникално красива и талантлива е, но това не значи, че е добра в писането.....

Чак пък уникално красива!Може успешно да се снима в боливудски филми! За мен лично от българските актриси Невена Коканова е еталон за женска красота, съчетана с финес и одухотвореност, с вроден духовен аристократизъм. Не съм виждала друга подобна класа в българското кино.На нейния фон Елен Колева е сладникава!

И забравих да допълня, че написаното няма как да бъде определено за "стихове".....

"Тя съдържа поезия, която изразява моята душевност, възгледи и мечти" и пристрастяването и към майонези..

Хубав материал за злобните ви и вечно недоволни душици! Насладете се на своя миг!

Гледам ти си оползотворил твоя на мах. Якооооо!

"Как да знам какво мисля, преди да съм го написала в книга"?!

"Вече знам, че не мисля - след като прочетох какво съм написала..."

ТАЯ ПЪК КОЯ БЕШЕ???

Книгата може да се купи в Била, Фантастико, Кауфланд, Метро и т.н. с бонус майонеза!

fall_out

Пренаписала е "Мемоарите на една гейша"?

Мемоарите на гейшата са написани с финес и интелигентна екзотика, тази наша селска буца няма как да ги притежава тези качества

Не "мемоарите", братчет! Ма-йо-не- зата на една гъска.

Тая пък карафатма каква е? Дали има шахидски пояс, проверихте ли с детектора?

... какъв съм невежа!

Тичам да си я купя! :D