Антонио Бандерас игра право хоро в София

Антонио Бандерас игра право хоро с министъра на туризма Николина Ангелкова в Националната художествена галерия в София.

Обратно в новината

Коментари - Антонио Бандерас игра право хоро в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Ангелкова се е нахилила като ряпа

Като гледам колко е младолик Бандерас,си мисля,че той ,НИки Кънчев и други персони с бради ползват специални бои за тях.Ще ми е интересно някой да сподели каква е боята и от къде,защото мъжът ми вече има някой друг бял косъм в брадата :)

Виж хубаво дали косъмът е негов. Може да е фиде...:?

Христо Димитров - Голям Българин!!! Заслужава поклон, заради това, което прави за България!!!

Хубаво обичате и тачите чужденците, а българите? Сигурно бг актьори така ги посрещат.

ако правят това , което и бандерас прави - ще ги тачат. иначе само пиянства и водещи по тъпи тв шоута няма как да им докарат статии ..

Един "изненадващо" се е появил. Друг "неочаквано" дошъл... В ерата на GSM-а и в тези среди няма ИЗНЕНАДВАЩИ И НЕОЧАКВАНИ неща. Всичко е планирано. Целта? Ами стадото трябва да има занимавка някаква: като обсъждане на този или онзи...

Браво! Евалата на човека...винаги съм го харесвала, сега още повече ми се издигна в очите!

Браво на човека, някои нашенци на могат да вържат две крачки, а той направо си танцуваше.

Много хубаво, ама си потъвам от срам, че такива като г-жа Ангелкова (нямам предвид само визията, но и умствения й капацитет) ни представляват пред света.

Че какво й е на Ангелкова ? Другите да не са по свят ?

Много симпатично и мило:-) Но защо ямболските коледари са в шопски носии???

ето такива стават като доидат в бг....тук всичко е орта будала

На испанец показали Пикасо, това е все едно на българин да покажат в Мадрид изложба на картини на Златьо Бояджиев. Толкова ли нямат скъл тези министерки, даже не знаят и как да се облекат.

Бая е изкярил, като знам колко струва една носия. Ако е истинска де...

Голям е симпатяга! А фолклорът ни е неповторим!

Може да заиграе и "Дайчовото" или "Тъкалай Донка престилки..."

А кой е този шкембелията дето се е хванална хорото ?

И аз това се запитах! Защо така се занемаряват хората??? От масата на хорото, от хорото на масата с ракийката...

Този ''шкембелия'' е един от най-големите и истински българи на днешно време. Това, че ти не знаеш кой е той, това говори само за твоята огромна простотия и изключително ниска култура. Ако 50% от българите имаха 50% от неговата любов към всичко българско, сега България щеше да е с векове по-развита държава. Така че по-добре не си прави ''смешки'', в които ти си смешният!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не се впрягай толкова де, тъкмо ако ми прочете поста може да се амбицира да отслабне. Услуга му правя.

Това е Христо Димитров,и честно казано,шапка му свалям,голям българин!

Като гледаш в каква рокля се е издокарала министърката, започваш да си задаваш въпроса какав е всъщност истинската цел на това мероприятие.

Кой е този , та трябва да му организирате такива шоута, чийто подтекст е всъщност контрапродуктивен, а не положителна реклама. А. Бандерас е голям сладур (и актьор), но не го употребявайте по този начин.

много добре правят, че им организират купони, виж че разни звезди се съдраха да рекламират България без пари точно защото тук им обръщат внимание

Надявам се да се е изкефил на прекрасното Българско хоро :))) Странно ми се вижда уж Български министър на културата , вместо да покаже старите наши Майстори , да го кани на пикасо в Националната худ. галерия .... Опс .... съвсем забравих , то и това нещо не е Българка .

,,Изкефил,, според теб идва от ,, българския,, глагол- кефя се с представка - из... Кога го учи тоя глагол ,г-н Аспарухов? Изпитвам удоволствие да гледам Бандерата как играе това хоро, но като гледам шопската носия с удоволствие бих му тропнала едно шопско- правото ми е бавно. Ето така се прави...

И да четеш преди да пишеш- това е министър на ТУРИЗМА. На културата е друг.

Приемам и двете забележки :)) Прав / а сте ! Ама министърът на културата също не е Българин ..... То изобщо има ли такива в управлението на страната ?! Надявам се хорото да е доставило удоволствие на Бандерас , сърце да му е заиграло :))) Бъдете здрав / а !

е испанец, Бандерас също кво толкова чудно има?