Мадона в съда: Шон Пен не ми е посягал

Певицата Мадона е заявила, че бившият й съпруг, актьорът и режисьор Шон Пен не я е бил по време на брака им.

Обратно в новината

Коментари - Мадона в съда: Шон Пен не ми е посягал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма файда да се бие партньора. ако заожда, можеш ли спря тава?!? а и трябва ли? аз мисля, че не...

Когато един мъж е с 20 години по-възрастен от жена си, а тя освен, че е красива е независима и успяла жена - ТРЯБВА да приеме и изневерите й. Ако не желае да му кръшка да си вземе обикновено момиче, без дипломи и квалификации - ще го гледа в очите - поне първите 5 години.

Учителката иска изречение с думичката Ананас.Става Иванчо и казва - Снощи тате се прибра пиян! Учителката -Ама Иванчо тук няма Ананас! Иванчо отговорил Ананас с мама ни се е.а тефтеро!!!

с патологично пиене.Психопатията не се лекува.

мога да ги разбера тези "богопомазани", знаят че браковете им имат трайност няколко години и пак се женят!

....А кога я е бил - после ли, или преди това? Защото явно все някога я е бил - иначе нямаше да има такава физиономия, като ударена с мокър парцал.

за външния вид на Маона е твоя, но ми се струва, че си далеч от истината...

Мъж бие жена, когато му изневерява, не за кеф, а от ресност, а жените изневеряват поедто от мъжете.

и кой изневеряват тия жени? :D

абстрахирайки се от това колко е абсурден коментара ти, изневярата не е престъпление, но физическото насилие над друг човек е. Разбира се в арабския свят ги бият с камъни, но като гледам манталитета на българския мъж, то много от вас сигурно биха одобрили подобни мерки.

.

Така се изказваш сякаш ное жените можем също да бием мъжете ако изневеряват?!

Да си намерят някой друг дето пише. Много са .

Това са двойните стандарти в живота и в правото. когато една жена заяви, че мъжът и е бие и тормози, това се взема за истина. Ако обаче е обратното, ти трябват 1000 свидетели и пак не е сигурно дали съда ще е на ваша страна. Примери, колкото искаш. Най пресния е със съседи. жената редовно се напива и посяга с какво ли не на мъжа си. С една нейна приятелка го бяха пребили пред блока. Не знам що за мъж е това, но я търпеше. Кротък и хрисим човечец. Имат 2 деца. Съмнявам се, че заради тях я търпеше. В един момент тръгнаха да се развеждат. Мен и други ни викнаха за свидетели. Казахме, както си беше, а съдийката се хилеше през цялото време. В крайна сметка и дадоха апартамента (беше наследство от родителите на мъжа, но и го дадоха на нея) оставиха й, и децата. На бързо продаде апартамента и се запиля някъде. Ни вест, ни кост от нея и децата...

има Право, но скоро след това ще съжалява, не за Мадона, а за айдукатите, че са и използвали " правото"

им помагат :) че Мадона обича да пее в тази страна на ....

какви двойни стандарти бе глупако, ти знаеш ли колко жени са буквално робини на мъжете си в България и биват малтретирани ежедневно? Отиди в селата и малките градове, където всеки пияница пребива жена си като куче. Освен това много малък процент от случайте стигат до полицията защото повечето жени ги е страх. Официалната статистика е всяка 3та жена е жертва на домашно насилие. И това е официална! Това което си написал е пълна простотия - в съдебната практика всеки е невинен до доказване на противното а ако се паднеш на съдия с твоя манталитет тогава на свинята бияч му се разминава в много случаи.

А да наречеш някого ,когото не познаваш "глупак" престъпление ли е, или не? Не ти я знам статистиката, но ако всяка трета жена е малтретирана, то явно в моето обкръжение има само първи и втори жени. Живея в софия, в краен квартал. А ти явно си някоя недоклатена мома, дето мъжете бягат от нея, като от огън

Според мен напълно неадекватни

Че те много хора пишат поезия и проза и в България и в Европа и по света . Какво са се зачекнали за мен ? Да си намерят някой друг дето пише. Причината е друга според мен .

Една достойна ЖЕНА! Доказва класата си с тези думи, "старата школа" а да си жертва е толкова сладко ;) Следващия татус е ясен :))

всъщност всеки прави каквото реши (мотивиран) - конформизмът от адвокати и НПО, "гориво" за "правата и Морала"..... вързах черно

Интересно: "пристрастен към алкохола и насилието", къде ли е упражявал тези си пристрастия? Може би извън дома, а в къщи е бил друг човек? И затова са се развелиииии .... ;-) Все пак 10 млн са добър мотив да кажеш каквото трябва!

Естествено, че никой съпруг не посяга на съпругата си.

той никога не и е посягал,само я е биел като нов тупан!!!!!!!!!!!!!!