Катрин Уотърстън ще играе в новия ”Пришълецът”

Катрин Уотърстън ще изпълни главна роля във филм, в който действието се развива преди това в "Пришълецът".

Обратно в новината

Коментари - Катрин Уотърстън ще играе в новия ”Пришълецът” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става .. не става ...

пф , гледах стар варс .. не, все едно гледам два филма вплетени в едно .. почти на кантар е филма но това е мое мнение .. а тази мацка ако я набухат пришалеца ще е и той нещо такова !!!

Ще са си лика-прилика, толкова е матова и безлична. Не помага ни грим, ни тоалет. Такива си ги имаме с лопати да ги ринеш до втори курс в НАТФИЗ. Прилича на пета помощник-секретарка, болна от анемия.

Гледах я във "Вроден порок" - ми не ми хареса, нито като излъчване, нито като присъствие. Не започва добре кастингът на тоя филм.

Що бе - може тя да е пришълецът. Няма ли подходящ вид?

Няма как да е по-добра от Сигърни Уивър - прекрасна и харизматична актриса.

Luna0102

Успешно ще изиграе "Пришълецът" без специални ефекти. Струва ми се че вече съм я гледала в " Живите мъртви"- поне на цвят го докарва.

Наложената смяна на поколенията. Ще ни въртят един сравнително успешен холивудски мит до второ пришествие и докато има гарантирана печалба от новите невидели поколения. Дано сюжетът е малко по-различен и разчупен и не поредното дежаву, неоносталгия и интелектуален провал, като 7 серия на Междузвездни войни.

Хората искат да им се разказват приказки - като няма нови приемат и познатите вече, така е открай време. Днес имаме повече и по-разнообразни приказки от всякога досега но количеството е пак крайно. Един от проблемите на напредналата възраст е, че човек е изчел/изгледал/изслушал всичко, което е искал и не му остава много освен повторенията. Новоизлизащите неща няма как да идват с темпото на всичко създадено досега за новопоявил се човек.

Не е точно така. Излизат стойностни нови филми и истории, но от известен период студията усетиха, че е много по-лесно и доходоносно да се претоплят стари манджи.

Ти наред ли си с мисленето, логиката и умението да се изказваш?

Верно голям провал ще да е с това чупене на рекорди на бокс-офиса и половин милиарда за първата седмица. По скоро вашите са направил тотален провал с кретен като тебе

Не е необходимо в тази тема да доказваш колко си прост, агресивен и безличен нещастник, отделно че и нищо не разбираш от кино.