30-годишните майки раждат най-умните деца

Най-умните и най-здравите деца раждат 30-годишните майки, установи британско проучване.

Обратно в новината

Коментари - 30-годишните майки раждат най-умните деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не запитате Вашите майки и баби на колко години са родили и ще се съгласите ли с тези измишльотини, че ако не са били на 30 г., то Вие не сте най-умни и най-здрави. Мъжете харесват млади 20 г. жени и са пълни глупости, че ще ги чакат да узреят до 30 г. за да им родят най-умните и най-здрави деца.

Моето дете е родено навръх 30-тата ми годишнина, но не смятам, че подобни изследвания са верни за представителна извадка от жени. Хубаив деца се раждат на различни хора, божа работа е това какво дете ще ти се роди, не е съдено на човеците да планират нещо такова. Аз се оставих в ръцете на Бога (имах много страхове и опасения, но така го приех, че е божа работа, и се молех на Бога да се грижи за нас). И моето дете е за пример, не мога да се сетяи за най-малкото оплакване. Постига най-високите възможни резултати, здраво е, умно е, съзнателно е и е прекрасен човек. Да ми е живо и здраво, но познавам много жени на моята възраст, чиите деца не прокопсаха и не бяха такива. Не мисля, че е до възраст или условия на живот. Мисля, че е божа работа и че тези неща са наредени от Господ, не може да си ги купиш или планираш.

Вие сякаш описвате моята ситуация, но и аз не мога да се съглася, че само нашите деца са най-умни и най-здрави, само защото сме ги родили на 30. Светът е пъстър, случаи всякакви.