Ненчо Балабанов: Йоанна Драгнева, обичам те

Актьорът пусна сърцераздирателен любовен статус във "Фейсбук", с който намеква, че връзката му с Йоанна Драгнева е на път да се възроди.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо Балабанов: Йоанна Драгнева, обичам те | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно!!! Световна новина, няма що! Редакторите защо пущат такива евтини новини?

Ненчо, написал си го във Фейса и да не знаят медиите? Драгнева вече е общински съветник в СОС и се движи в други релси. Там кметове, депутати, министри, бизнесмени, ти брато попадаш в по-долна категория. Търси нещо извън политиката!

Прилича на театър, който разиграват само за да присъстват в медиите. Пошло.

Ненчо поръчай билборд с надпис "Йоанна Обичам те!" и ще си върха. Ако може да е близо до моста на въздишките около НДК.

Този Ненчо е като Гъмоф, само че в по-култивиран вид

Стига бе, аман.На ден сигурно иляди ора пращат сърцераздирателни постове, обаче сал един Ненчо е достоен за фнимание.Дебили.

Hенчо, ама и аз я обичам бре! "Kво ша праим",.. сега??! ;)

Ненчо, обичам те !!! Ела в живота ми, а аз ще изритам Грую, щото не вдига самолета вече..

че поне за малко и се порадва, но да се надявя, че тя ще продължи връзка с такъв жалък тип едвали

Eeeее!!Е млогу си отаждат един с друг!!!Да се сберат бре!И она кат Милянкова да ги народи и ...ще е все у вестите!Сполука!!!

Нещо по-публично от фейсбук не можа ли да намери тази жалка душица, щом не иска медиите да му газят в личния живот? А на мен ако някой тръгне да ми се обяснява в любов с цитати макар и от Малкия Принц, това ще е краят.

Нас защо трябва да ни интересуват чувствата му? За да ги обявява така, значи че и самата Йоанна не се вълнува вече от него. Приемам обявата само като тъп опит за самореклама.

"Любовта не се състои само в това двама души да се гледат един друг, а да гледат в една и съща посока"- Екзюпери (-_-) [-=-]

Тоя така се е вживял в ролята на ББ, че май е на път да стане по-голям нарцис от него! Те, медиите най-вече от тях двамата се интересуват. ...както и целокупният български народ и цялата прогресивна общественост по света...

Благодаря за новината, възрадва ме небивало. Толкова хубава двойка, ах, как се радвам за двамата, в тази късна доба не мога да заспя от мисли и радост. Благодарен съм, че съм роден в нашата красива страна, с толкова известни, красиви и влюбени звезди, с толкова умни и човечни политици. Изобщо всичко цъфти и връзва. Копнея утре да прочета и за звездите от Пайнер, Биг Брадър, за велики руси водещи на предавания и други световно известни българи. Горя от нетърпение и не знам как ще се спи от вълнение тази нощ, тази нощ, сама ваша, ваша тя е, звезди мои, български - ще я помним ли докрая?

Палячо. Публичен палячо!

Майко, какви коментари... и какви правописни грешки, мани мани

Търсиш, това и ще намериш :))))))

горе главата приятелю, разминалисте се , запазете добрият тон и може да се разбирате като колеги - другото завинаги е отлетяло и друго ще кацне...;)

Оф горкия само имижа разваля на жената

Тоя Ненчо е толкова смешен и жалък ,че даже не си струва коментар .За мен човек , който се обяснява в любов в социалните мрежи е меко казано Тъпк.Хора , които ползват този начин за комуникация с "любим" човек са "достойни" за съжаление .Отрепа.

Ако питаш мен мнооо хора използват така наречения "фейс" за да си изчистят личните взаиноотношения.Жалко че общуваме все повече в соц. мрежа .Младите хора се зомбират и по този жслък начин и минава живота

С тази визия, чар, талант ... Йоанчето можеше и депутат да си вземе. Какво хареса в този Ненчо? Говори като новоизлюпен гражданин ... абе - не е за нея.

....като в американски хепи енд- "Обичам те, Йоанна Драгнева", ама ние сме в България и това обръщение говори за снобизъм, празни и кухи чувства, показност, лепса на интимност...бррррррр...повръща ми се от тия слагачи, за да потръгнат напред с некадърността си.

а бе тайпанар!!!

не разбирам какво му харесват на тази невзрачна физиономия и посредствена артистичност. А гаджето му беше първо от поклонниците на БСП, сега общ.- съветник от ГЕРБ. Друга голяма придобивка на компетентност за столичани.

а сега да пише до Луна

всичко при тях е до време. по-важното е да си в устата на човек , отколкото в краката. след година вече ще са приключили. важното е да пишат за тях

Ненчо, хас ми миндж, Ненчо!

Леле тоя колко е смешен и жалък.