Бойко Борисов на Бъдни вечер: Ще ставам дядо

Премиерът Бойко Борисов ще става дядо. Новината обяви самият той на страницата си във "Фейсбук".

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов на Бъдни вечер: Ще ставам дядо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито Рождество на всички. Можем да бъдем по-добри на този светъл празник. Да кажем "НЕ" на злобата. На добрината и човещината сме длъжни да отвърнем с любов. Няма по-голяма радост от тази, която чака Бойко Борисов. Да го дари Бог със здраво и добродушно внуче. Той заслужава този дар.

#боб-с-анцуг

Защо държи дъщеря си в Америка!

Да точно така отчаяни сме.Справедливи не означава злобни.Писна ни от всичко.

Като чета коментарите разбирам колко злоба и отчаяне има в народа ни. това е много жалко. Останахме шепа народ и злобата ни довършва. Как може да ви е мъка че Борисов си има внуче бе?! това е нечовешко. Още повече той е избран от повечето българи да е управляващ, не е диктатор. Към днешна дата работещите българи в България са: 2.0 милиона, извън България: 2.6 милиона. Продължавайте да злобеете. Нещци!

Каквото си посееш, това ще жънеш.

Колко ти платиха мутрите и наркотрафикантите за да плщеш тука!? Нещастник!

Не, не ни е мъка, че Бойко ще има внуче - нещо не си разбрал... А за манипулации да си чувал?

Сега дядото трябва да си остане вкъщи да си гледа внучето внучката и кучката и да пробва да пробва да се занимава с дейности които може да върши.

сестрините чупки нещо не минават и се намеси дъщерния матриял.Ко праим ако се окаже лош материал??

Венетка е одрала кожата на баща си. Но кой е зетят? И защо нашият премиер посреща Бъдни вечер по ... анцуг? Макар и у дома, официалният дрескод е в сила на такъв голям празник, особено ... ако ще качваш снимка във фейсбук ;)

Баси за момент си представих че това е жена му .Викам си Боце с жена на Бъдни вечер.Решил е да влиза в правия път .То било дъщеря.Гледай ти старостта не прощава никого.Че Боце рано се е лупкал щерката дърта.

И коя от двете баби на снимката ще става дядо?

Този наглец е от 15 години на власт! Колко милиона ще трябва да емигрират още и колко милиарда трябва да открадне още този мизерник за да се разкара от власт!

Тази мутра отрови децата на България с наркотици а неговите са в САЩ!? Що за наглост!?

Ето къде ще отидат 20-те милиарда дълг. В сметката на малкия бандит в Америка!

Като чета коментарите си мисля, че този народ си заслужава съдбата на пълно изчезване от земята.

Давай, изчезвай!

МНОГО ЛИ ВИ БОЛИ -БЕЗРОДНИЦИ комунета И РУБЛАДЖИИ .СВЯТ ПРАЗНИК Е БЕ!!!!ИМАЙТЕ МАЛКО СЪВЕСТ- ЗА ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ГАДОСТИ.

Платените боклуци като теб започнаха смяна!

В Метро са пуснали тоалетна хартия с лика на Боко Тиквата! Купувай народе!

Дано не се роди живо и здраво това изродче на дядо!!!!

дано не дочакаш раждането му

Това е най-подиграваният и мразен политик в България - Тиквената Златка

сега ще сложи нова банкова сметка с наши пари

Откога хомосексуалистите стават дядовци!? Стига сте баламосвали хората!

Дано през новата година да се гътнеш мутро

И кат се гътне, кво??? Да не мислиш, че няма да ти сложат друг подобен??? Не се ли усещаш колко си тъп??? Значи следва, че е по-добре да се гътнеш ти - на оня свят може и да намериш покой...

Да ти е честито Бойко!

...

Сутринта беше в леглото ти! Не помниш ли?

Най-после един нормален българин да управлява - Бойко Борисов.Толкова ненормалници бяха в политиката.

Да е хаирлия Бойко, честито!

НАЛИ ВИЖДАТЕ КЪДЕ ЖИВЕЕ УЧИ И СЕ РАЗВИВА"ПОКОЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМИЕР" ТАМ КЪДЕТО ВСИЧКО Е ДРУГО САМО НОВИНИТЕ СЕ СВЕЖДАТ МИЛО МИЛО ПО КОЛЕДА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЛОШ МАТЕРИАЛ !!!ЕТО ТАКА ПО ЧОВЕШКИ!!! И ВСИЧКИ ИСПАДАТ В ДОБИЧА МИЛОСТ И ЖАЛ И БЛАГОРОДНИ ХРИСТИЯНСКИ ПОЖЕЛАНИЯ... А НИЕ ЩЕ ОСТАНЕМ ОНЗИ ЕЛЕКТОРАТ КОЙТО САМО ЩЕ ЧУВА ДОБРИТЕ НОВИНИ ЗА НЯКОЙ ...ЕХ НАИВНИЦИ!!!!!!!!!!!!ИНАЧЕ КМЕТОВЕ ДОЕТЕ ГИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ГЛОБИ И КАКВОТО МОЖЕ НО В ПОВЕЧЕ..НЯМА ДОБАВКИ КОЛЕДНИ ЗА ТЕЗИ АЛЧНИ ПЕНСИОНЕРИ!! НЯМА ЗА МАЙКИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ!! И БЪДЕТЕ ДОБРИ ПО КОЛЕДА..................

Честито Боци

ПУКА МИ! ТОЙ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ АЗ СЪМ БАБА!!! ТОЙ ИМА ДРУГА ФУНКЦИЯ КОЯТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА МОЯ ВНУК ЖИВЕЕ ТРУДНО А НЕГОВИТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ ПО ДРУГ НАЧИН!!!Т.Е.НЯМА ДА ИМ ЛИПСВА НИЩО.. А АЗ НЕ КУПУВАМ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ТОКА С КОЙТО "ТОПЛЯ" ВНУКА СИ ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИЩО ЗА НЕГО ОЩЕ ПО -МАЛКО ЗА РОДАТА МУ... САМО ЩЕ КАЖА ДА МУ Е ЖИВА И ЗДРАВА "УБАВИЦАТА "!!!!???????????

Да ти е живо и здраво бъдещото ти внуче,наборе!Не обръщай внимание на простаците-хейтъри,тъй като знаеш-всичко се връща стократно!Работи все така неуморно за просперитета на Родината!

Е, тази новина не си я научил на Бъдни вечер, защото дъщеря ти е на бая месеци! НО, да ти е здраво внучето и дано ти най-сетне направиш нещо положително за българските деца!

Честито, г-н Борисов ! Това е най- голямата радост и Вие я заслужавате.

На единия съобщили на Бъдни вечер и на рождения му ден, че ще го свалят от председателското място на ДПС и ще прави нова партия, на другия пък съобщили пак на Бъдни вечер, че ще става дядо - Цирка продължава, просташкия цирк, който ни задължават да гледаме и да плащаме прескъпо.

Грешка, никой не ни задължава. Ние търпим - значи сме съгласни!

Какво показва тоя. Нещо държи на преден план.

абе Бойко що крадете и държите некъдърници в администрацията на ключови длъжности.

Чул ли си за плана Сорос, е той даде ефективни резултати у нас.

Егати и злобния и завистлив народ.След като не можете да се зарадвате ,че ще се роди дете не знам на какво друго може да се зарадвате.Как живеете с тази злоба и завист.Ще се самоунищожите бе хора.

Пожелавам му само, да си плати за всички лоши неща, които е причинил на българския народ.

Да злобни сме. "Хубавия" живот, "високия" стандарт и "добрите" условия в държавата, произтичащи от "хуманното" управление на този човек са ни озлобили. На какво му се радваш точно, или ти по принцип си се радваш?!

Горкото момиче от снимката, как се е свило и каква крива усмивка е направило.

Това детенце ще плаща дълговете на дядо си, но на дядото не му пука, той е непокист. Аз ако бях на местото на младата майка, щях да държа детето по-надалеч.

Моля да ми обясните смисъла на предпоследния ред - какво сте написали и публикували, какво сте искали да кажете и най-вече защо така неграмотно и без всякакъв коректорски преглед преди пускане в ефир сте го направили! Да сте живи и здрави и дано само евоцията ви е накарала да напишете такъв каламбур!

Дядо на внучето си ,ами хубаво! Нека си спомнят всички майки как им спряха детските за Коледа и Нова година през 2009г.,когато се правеха с Дянков на детемразци!Дадоха ги чак след празниците,както и инвалидните за да унижат хората!То не че сегашния финансов не е гола вода,заем след заем,тъп на квадрат!

Прост народ сме много бързо забравихте това, което причини Борисов на България и нас бълг.народ от 2009г.Този ген е опасен за България!Бог да решава как да бъде...

Браво много се радвам