Лукас се извини, че нарече ”Дисни” робовладелци

Джордж Лукас поднесе извиненията си за коментара, в който сравни компанията "Уолт Дисни" с "бели робовладелци".

Обратно в новината

Коментари - Лукас се извини, че нарече ”Дисни” робовладелци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

7-ми епизод е жалка работа. Влязъл е в топ 10 на продажбите, но защото хората отидоха да го гледат под влиянието на предишните епизоди и излязоха от салона разочаровани - поне повечето. Лукас си е майстора на поредицата и направи огромна грешка, като я продаде. Сега няма думата. А ония смешковци само си мислят, че могат да правят "Междузвездни войни" - егати излагацията.

Ами ще се извинява...Ако не иска да го съдят за обида..И да се прости с част от тия 4 милиарда долара които лапна след като продаде фирмата и бранда Междузвездни войни на Дисни...КАКТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАЗВАМЕ: КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ И ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!!!! ДА БЕШЕ МИСЛИЛ КОГАТО ПРОДАВАШЕ БРАНДА ЛУКАС...ВЕЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА КРИТИКУВАШ КАКВО Е СТАНАЛО С ПОРЕДИЦАТА..ОТ ДИСНИ МОГАТ ДФА ТИ КАЖАТ САМО: ПИТО ПЛАТЕНО!!! Въпреки че честно казано и за мене Епизод 7 е пълен боклук! Като се има предвид какви книги има написани! Само поредицата за Траун и Кризата с Черния флот колко е жестоко яка!!! Битките с расата нацита Явета и т.н..А те извадиха гейския образ Кайло Рен...Който си бе по добре с маска!! Звездата на смърта 3, 10 те Х уинга и т.н..! Абе жалка работа!

... извинявам се за това че СТЕ робовладелци

Много е прав Лукас за нивото на филма. Основният проблем е липсата на оригинален сюжет, а оригиналният сюжет е патент на Лукас. Дори анимационните версии на филма, направени от Лукас са много по- интругуващи и завладяващи въображението, отколкото настоящата серия на филма. Дано от Дисни се осъзнаят и да привлекат Лукас на помощ при следващите серии. В противен случай сагата отива в историята и едва ли някой ще иде да гледа следващите серии.

само да отбележа .... таланта остъпва пред алчния капитал

го сбърках със Стефан Данаилов, но и той има за какво да се извинява, така че няма страшно. Ако Луки дойде тука, да не ходи в НАТФИЗ, че Болен дебне отпред и може да му шибне един, ха-ха.

ако това е фразата, която е изрекъл Лукас, не виждам в нея нито робовладелци, нито бели, ама нали всичко е реклама............ А иначе за новия епизод- ако ще и на Луната да са го снимали, пак няма да отида да гледам тая измишльотина.

Джордж единствено го е яд, че вече не е шеф и прави фасони. Но ще свикне.

И така, сега се пита в задачата: преди кое от двете интервюта чичко Лукас е бил пиян/друсан?

Срещнал се е с каубоя от ранчото по тъмно / Линч беше снимал борбите на режисьора в един филм.../

В статията е написано, че лукас гледа на филмите като на свои деца, та на мен ми е интересно що за човек би продал децата си?

Абсолютно! Да си го беше запазил, като е толкова чувствителен

Вие май още не ще разбрали.Мафията рьководи Света и в частност Америка.Направили са му предложение, което не е могьл да откаже.

Щеше да е вярно, ако му бяха дали 50-100млн. При 4млрд май бая се е нагушил - не е по мафиотски.

Натвърдили са му просто:) Зарежи, първото изказване за мен е меродавното. От там просто са му казали - Старче, я си глеай раотата, изръсихме се амнайсе торби с пари, трябва си ги върнем. Ше ги върнат, но не от мен. Ако ще 50 епизода да снимат още аз няма да дам и стинка!

Е, то затова първо се мисли, а после се приказва! Ще се извини, къде ще ходи? Ще се извини, защото иначеее.... "мама ше го изеде"! ;-)

За тия 4 милиарда го чакам тия дни да каже,че това е най-великия филм от поредицата.

Тия глупотевини показват колко малоумно и изперкало е човечеството по принцип.