Николета Лозанова посрещна 2016-а в Дубай

Моделът Николета Лозанова посрещна Нова година със слънчеви бани в Дубай.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова посрещна 2016-а в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимка 7 е върхът на прословутата българска женска красота! Идол и мечта за много мъже! Моля, като публикувате такива красавици, раздавайте и торбички за повръщане!

родиха ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ! Ние си мислехме, че се приобщавама към Гьоте,Балзак,Дикенс.....а то какво ни чакало!!!!!!!! Да си бяхме останали при Достоевски, Толстой, Гогол.... Е, сега вече има САМО Н И К О Л Е Т И!!!

Някои от местните шаврантии са се уредили с добър менажер в Дубай! По Нова година и разните тамошни байрами, са все в Дубай! Има нещо! Явно, там мизите по ттези празници са високи.

"Не съм се срещала с извънземни, защото не съм пожелала" Абе направо си се докарала като Пришелеца на първата снимка. На тази номерът е пошлост, кич и нахалство, който за съжаление на родна почва минава за сега успешно. Я вижте как само успява да е в центъра на вниманието, за което е готова да застане и гола на магистралата. Ами да спрем да се занимаваме с нея и да и оставим магистралата.

Ами тя си е извънземна, що да се среща с други такива. Виж какъв "интелект" показва. НА земята такъв няма

Едно й признавам-Има си самочувствие.Чак е плашещ този нарцисизъм.Че и поучава,дава напътствия.Лее-лееееее!!!

Умишлена провокация от страна на кур-ата, а вие се връзвате:) Колкото повече я плюете, толкова повече ще я дават:):) Похвалете я, дайте я за пример и вече няма да е интересна:)

идеален пример за несполучлив тунинг!

така и так сиплащаш за рекламите , поне си пусни и тарифите . може да ти спесим ходене чак до Дубай

Горкичката, колко шаблонни глупости е изрекла! Под определен праг на глупост, не можеш да оцениш, колко си глупав!

И какво шаблонно има в арогантно самохвалене, превъзнасяне и парадиране? Такива рядко се срещат.

Куа си е ква. Това дали някой ще и пикае или сере на гонято лице няма значение, стига да и плаща. Да не мислиш, че си направила парите само вакуум?! Това всяка уличница го може!

Пай се, надувам сеее!! Ще ми се пръснат от гордост израстъците. Аз съм Избраната, доктора ми каза (на него му казал Бог!)

Да, ама вие не знаете аз къде бях на Нова Година.:)

И по-добре!

малииии какви джукички тъкмо за моя бяха като я хванех за шарената опашка и я опнех на "неуморния" ще иска пак в дубай на разходка

Внимавай с мазолите по шъпите...

Абе ДИР Вие луди ли сте бе ? Кой го интересува изобщо ? Коя е въпросната и защо трябва да ни занимавате с нея ? Новини ли Ви липсват или кеша Ви свърши ? Аре малко по-сериозно, а?

Бахти, циците й са огромни

ама не са нейни

Ако наистина ги е казала тези неща, значи здравата й хлопа дьската

Жената : не съм стъпила на Марс, защото не съм пожелала! А кога щъ пожелае да отиде и там? Що не пише колко килограма СИЛИКОН носи от Джуки та до долу? Но такива е имало винаги!

са еднопосочни!!!

Добре уведомихте ме къде се тагнал тоз миндил, но искам да ме информирате и какви данъци ще платила тая след като може да си позволи слънчеви бани на майната си.

кви данъци бе братче, изкарва пари момичето там, необлагаеми.

абе и там да си остане тоя боклук, никой няма да забележи!

Кака Николетка в Катар на нова година е папкала камилско мляко и сега ще се върне с нови сили на родния ефир.

а може и да не е било само млеко

Не мога да разбера защо я плюете? Че е куха лейка, то е ясно отвсякъде. Но не е луд, който яде баницата, а ТОЗИ, който му я дава... Плюйте продуценти, репортери, журналисти и т.н., които и дават поле за изява.

а 2 милиона булгари в булгария гладуваха....караха на по 1 боб, без вужможност да отделят 20 лв. за празниците!! какво е това чудовищно неравенство!?! не трябва да има такава голяма пропаст междъ бедни и богати! куде са равенството, справедливосста и честността?? моля не и гледаите това просташко, юлто, клюкарско и интриганско предаване папарази, за да не и правите трафик. вие с пруст в уста а тя на дубаите. тогава по това време гледаите на конкурентната, примерно на нова тв. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цензура,тази да не ти е направила вакумче?! Нямаше нецензурни неща в коментара ми,освен ку.ове!Неща,с които са пълни коментарите под мен.Нещо ти напомни за проституция ли?!

Спрете с тази пачавретина, това е най гнилото силиконово гюбре, след мара отварачката!!

тая я предлагат маседонците от тоя сайт link Който не вярва, да потърси Ник*а вътре. Да се обзаложим ли, че е била на работа и си е отваряла краката?!

m a c e d o n n a. com без интервали

Толкова важно ли е къде е изкарала празниците поредната празноглава к..ва ?

бай

Николето в Дубаи си остани и са ни връщаи . Да тъ побарат рязаните карабини да фанат от венерическите хубости да запалиш постановката

Изключителна новина! Само, че аз предпочитам още по важните новини, а именно с кого тази фльорца се е ръгала за последно...

ли те се четат

Това на БТВ-то топ журналистката. Какво ли предаване може да излезе от тази командировка. Ще трябва да го гледаме с облекло за противобиологична защита да не лепнем нещо през телевизора.

Както беше казал някой:"Толкова години еволюция и накрая Николета Лозанова". Изглежда затова България е по-близо до каменната ера. Защото примати като тази на снимката ни връщат столетия назад. Има и други де, не е само тя ,ама тази журналистите ни я сервират като основно меню. Имам чувството че по умствени възможности са доста близо до нея.

Нали знаете по каква причина разни манекенки, плеймейтки и старлети отиват в Дубай от цяла Източна Европа? Високоплатена проституция!

Йебанье-е-е-е-е-е !!!! С подфърганье-е-е-е-е !!!!

Тая сигурно през 2016-та ще се научи да тласка с в..вата толкова силно, че да я използва за ракета до Марс!!! И тогава ще поиска......!!!

Откога я чакаме тази новина, изпопритеснихме се. :)

Личи си, че е циганка не само, защото е черна, ами и заради стиснатостта и егоизма. Защо да дарява или помага на някой като може да хвърли 70 бона за нощувка цигането къде е виждало такова нещо..

Абе ти си срам за ЖЕНИТЕ бе. Кифла ограничена. Ти си траверс бе изроде!

Събрала поръчки и отишла да ги опраска! Ако дирове пишеха по толкова за всяка поръчана ку.ва къде щеше да му излезне края...но явно са на процент за реклама при някой! Преди седмица писаха че,се чифтосва с Джино тираджията....

Няма лоша реклама ! Силиконовото едноклетъчно сигурно се кефи и на тези коментари ... Платеното съобщение заслужава само едно - пълен игнор ! Да ни й обръщаме внимание , приятели ! Бъдете здрави :)

Дали такива като тая в нЕкакъв момент на просветление(?!?) дали се замислят и си казват "баси к'ва к...а съм"? Дали са мислят, че останалите хора не виждат и не знаят, че проституират? Плащайки си за хвалебствени статии няма да ви помогне псевдо-випове. Таз на снимката нека намери поне един положителен коментар за себе си. Ениуей. На кой му пука са тия баш.

Дааааа и мен сън ме не 'фаща ако не знам къде са я прекарали на нова година , както и другите подобни набедени , ПСЕВДОвипове...

Заглавието на книгата-,,Мемоарите на една ку.волета",илюстрирана с богат снимков материал.Раздел дупета, раздел бюстове, раздел изплезени езици...