Холандка изплете двойник на сина си, за да го гушка

Холандката Мариеке Ворслуис си изплела от прежда точно копие в естествен ръст на сина си, защото той пораснал и не й давал вече да го гушка.

Обратно в новината

Коментари - Холандка изплете двойник на сина си, за да го гушка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да си роди друго бебе, да посещава някакви курсове, да научи нещо ново, в краен случай да гушка мъжа си ... толкова работи би могла да прави... ТАЗИ наистина не е наред.

направо зловещо!

Откачалка!

в Холандия спешни да се самосезира!!!

Пълно е с извратеняци в Холандия.

Съвсем нормално е поведението на момчето. То вероятно вече си има момиче,с което да се гушка. Вярно е, че майките изпитват любов към децата си, но тази любов не трябва да се превръща в обсебваща. От това страдат децата и даже изпитват срам от прекалената загриженост и любов на родителите си. Това не им позволява да бъдат самостоятелни и ако не спре може да доведе до изкривяване на светогледа у децата. Нормално е,когато са малки да искат да се държите с тях като големи, а след години точно обратното- както тази майка. Може би си няма партньор, но това с изплетената кукла ми навява тъга.

И аз първо се втрещих, но после прочетох, че е текстилен дизайнер, т.е. тя професионално се занимава с такива неща и ми изглежда по-обяснимо и логично.

При къпане- единия в банята, другия- в пералнята! Луда работа!

Като видях куклата и се уплаших да не би синът и да е олигофрен. После видя истинското дете... слава Богу, нормално си е момчето...

Да се лекува....

Брррр...зловещо....