Слай, Ди Каприо и Лорънс с номинации за ”Оскар”

Драмата "Завръщането" с Леонардо ди Каприо в главната роля води по номинации за наградите "Оскар" с 12 на брой

Обратно в новината

Коментари - Слай, Ди Каприо и Лорънс с номинации за ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'ПризА за документален филм ще си оспорват "Ейми", "Земя на дрога",....' или: 'ПризЪТ за документален филм ще БЪДЕ оспорваН ОТ "Ейми", "Земя на дрога",....' Това са двата начина за правопис. При това е грешно "документален" да бъде с главно 'Д'.

ролята на Харди в Завръщането е в пъти по - силна.

Мостът на шпионите ми хареса. Лудия Макс е гавра с оригинала. Другите още не съм ги гледал. но съм силно скептичен. Може би Марсианеца, но за това утре след като го гледам.

Трябваше да номинират Спилби, човека се напъва за още оскари, преди да се гътне.

Мостът на шпионите е добър филм. От другите съм гледал Марсианецът и Лудият Макс. Последният най не става..

Започнаха да правят филми по истински случаи и това ги обвърза много политически. Не ми харесва играта на повечето актьори, много се превземат и изглеждат изкуствено. Но това е бизнес за много пари.

Едни и същи! Ди Каприо 100 пъти се пъне - белким вземе най-накрая, та да се кротне. И новите любимци, дето навсякъде ги врат - Еди Редмейн и Дженифър Лоурънс. Крисчън Бейл, Фасбендър, Бланшет - и те така. А сега тая Алисия Викандер и нея отвсякъде я пробутват. А пък за Сталоун да не говорим - само той липсва там. Това не е плюене, а обективност - може и да са добри актьори, но не са само те. Много по-добри от тях тъй и Оскар не са получили, най-много, като умрат, да им дадат една награда за цялостно творчество посмъртно. Холивуд се е чалнал съвсем!

какво значи да се кротне? да получи оскар и да се оттегли ли?

честно казано все ми е тая

Залагам по 100 лева на следното: В категорията Актьор в главна роля - Леонардо Ди Каприо "Оскар" за Актриса в главна роля ще получи Дженифър Лорънс Актьор в поддържаща роля - Силвестър Сталоун При жените за поддържаща роля - Дженифър Джейсън Ли. За Режисура - Алехандро Иняриту ("Завръщането"). В категорията за Оригинална музика - Енио Мориконе за "Омразната осморка"

Сигурно ще е така - ще дадат на Слай един оскар да си има , макар че ролята на Харди в Завръщането е в пъти по - силна. За сметка на Харди най - накрая ще дадат на Ди Каприо , но филмовата 2015 като цяло беше доста слаба . Нито един филм , който гледах , няма да запомня с нещо необичайно като режисура , сценарии , или актьорска игра.

"Младост" беше силен в много отношения, но Академията такива филми не гледа, не са касови.

Ако не бяха миналата година дали оскара на Редмейн за ролята на Стивън Хокинг , 100 процента щеше да вземе тая година за ролята си на травестит и да има хаштагове #даситравеститесупер #свободазатраверсите и т.н . Обаче се съмнявам 2 поредни години да му дадат оскар , така че Ди Каприо най - накрая ще си вземе наградата , макар че за мен това е далеч от най - силните му филми .

Всъщност оскара на Редмейн миналата година беше абсолютно незаслужен. Просто Майкъл Кийтън беше класи над всички, но трябваше да отдадат заслуженоето на Хокинг.

Деп направи силна роля в "Черна служба", но го няма. Сидеров и Борисов по традиция са недооценени, а при жените ми липсва Кунева и Павлова.

лудят макс ..кои харесва този измушен филм....завращането това е филма на годината...лео разцепи ролята...и оскатар отива при негооооооо

Завръщането е може би най силния филм на Леонардо.

++++++++++++++++++

Ако че си дрът, ела ги изпонабии тие наште тъпанари, че вече още със ставането си с г..а нагоре и се почват един друг, та чак и нас, а ние доле плащаме сичкио им масраф и екстри, бате.

Аре бе, тая малката кой я е чувал, въобще я няма никаква, нито визия, нито харизма, нито игра. Второкласна ама отвсякъде. Тея и дадоха вече един оскар, че сега пак номинирана. А Харисън Форд, който е на някоко поколения любимия герой все още няма оскар!

Помниш ли сцената, когато отвлякоха мадамата на Инди в Кайро, и той тръгна да преследва камиона! И когато Чаршафосания излезе и започна да върти меча, как Инди изкара патлака и..., просто го гръмна!!! Велика сцена! Бих я сложил в топ 10 за всички времена! Наистина е време да дадат на Хари един "Оскар".

да не би да се присъжда оскар според колко са те чували? малка, но играе перфектно, вдигна си летвата и си защити нивото.

Сталоне играе само роли на убийци! Трябва да го махнат от списъка!

харесвам ди каприо, защото защитава животните. колкото до ролите дж. лорънс е фаворит.

"Оскар"-ите заприличаха на "Нобел"-ите, пълен та...ак и въздух под налягане! Раздават си разни дрънкулки и целият свят вика: Ах... Кво ме интересува някакъв трапер мен?! Това е лично мнение! Който иска да ги гледа

нобел няма нищо общо с оскарите аз лично почти не обръщам внимание на оскарите и почти никога не съм съгласен но нито съм експерт нито завися от тях за бърдмен бях съгласен например но още не мога да им простя за боен клуб! :)) + това например дадоха оскар на спилбърг за шиндлер а не за индиана джоунс който е 100 пъти по-добре напрвен филм!!

С малко думи си обгърнал цяла индустрия! Как да ти отговоря?! :)

Chefo77

За да сравняваш "Шиндлер" с "Индиана Джоунс" трябва да ти е отстранен половината мозък...

"Ленин" ми е много смешен актьор :)

между другото браян кранстън направи много добра роля като сценариста-комунист може би бих гласувал за него

Накрая ще дадат "Оскар"-а на ДиКаприо и то не защото кой знае каква роля направи тук (имал е и по-добре), а защото просто конкуренцията издиша тази година.

Сакън. Дано не си прав.

Да, бе - Брайт Кранстън "издишал". Просто филмът за Тръмбо не включва зрелища и екшън, но това не го прави по-слаб по никакъв начин.

Давай Лео хахахахаххаа

Ну Лео, погоди хахахаах!!!

Радинчето защо го няма? А оная другата, даже и забравих името... Пак младо и шаврантиесто...

сети се, Луизчето. Двете как така ги няма в списъка? Пфу!!!!

Мостът на шпионите семпъл и непретенциозен но много добре направен Крисчън Бейл за поддържаща - задължително ди каприо да пропуска филмът му е сниман супер добре но не е нищо особено като цяло а той самият е супер недостоверен в ролята на трапер

Я тъпака бил кинокритик...

а ти си трол както винаги :))) вчера един беше нарекъл айнщайн - тъпак на кого му пука :)))

Наистина е сниман супер, ама 3ти пореден Оскар на Емануел Любецки няма да дадат за операторско майсторство.

Да, но ролята на Ди Каприо е добра тренировка за да изиграе Ленин с който може да вземе Оскар.

По-големи американски тъпни от "Завръщането" и "Междузвездни войни 7"не бях гледал. Имах чувството, че е в "Завръщането" е направен бенефис на ди Каприо.

Не стига, че си торент търтей и дърпаш безплатно, но и мрънкаш! Я бегай ти да направиш по-добър филм.

Явно нивото съвсем е паднало. Не разбирам как така Мат Деймън (не че не го харесвам) е номиниран за оная повърня "Марсианецът"?

филмът е зле но той игра добре

Моля, свери си пясъчния часовник, ако обичаш!

Традицията повелява - Лео без Оскар...

Обикновено като вземат Златен глобус преди Оскарите, взимат и Оскар, така че този път може и да вземе тази награда.

Не е винаги валидна тази формула.