Селин Дион загуби и брат си

Селин Дион е изправена пред още една семейна трагедия след смъртта на съпруга й.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион загуби и брат си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

13 брята и сестри.Канадците никога няма да ги хване демографската криза

Добре са икономически и затова се размножават на воля, едно да умре - има още 12...А в България как е, неуважаеми политици?! Българката ражда едно или две деца, като при навършване на пълнолетие или по-рано детето й бива убито я от някой урод-примат,дето не знае азбуката и се сношава с овце, я от човекоподобно зад волана, я от някое говедо пред дискотека, което смята, че чалгата е класическа музика?!

Не подвеждайте хората. Отдавна нещата са различни и 14 деца в едно семейство са изключение. 1.61 деца се падат на 1 жена В Канада. За сравнение в България цифрата е 1.5. С една дума, същата работа.

Че това е ежедневие тука при нас-хората мрат като мухи и никой не обръща внимание на този факт.

Ако Селин Дион наистина е обичала съпруга ги Рене Анжелил би трябало никога повече да не се омъжва. Вдовици и вдовци никога не бива да се омъжват или женят повторно.

Куку

Мъ разбира се, че не трябва. Правилното е да се постъпва като древните ни предци - траките. Щом мъжо се спомине, поставят телото в каменна могила, а заедно с него влиза и живата му жена, па ги зазиждат заедно, за да не се разделят и в смъртта.

С какво е толкова известна тази жена, че се пише и коментира за нея? От рак умират милиони хора, Светла им памет и лека им пръст.

Ти биг брадър не гледаш ли? (УЖАСССС)

Милата, много сили пожелавам в този труден момент!

съчиствия и състрадание, мир на праха им, вярно е,че една беда не идва сама, но такъв е живота, дано да има сили по-скоро да се успокои,защото и децата й също преживяват тези тъжни дни...

важно е позитивното мислене в момента...на трагедията нека си мисли/м за безброините хитове с които радва светът , нека си мисли/м за холивудското шоу в лас вегас....изобщо живот мечта...а това кои как се съвзема след трусове ... геят джордже маикал има прословута фраза....друго е човек да изпадне в депреся и да се качи на хилекоптера си....защо се хабите за богатите...това ми е мисълта...и с тях и без тях хората ще си намеря забавленя ...само на простате и бездушните им трябват представленя от холивудски ранг.....

Това ракът е коварна болест. Никой не е застахован,да пази Господ!

Откъде знаете, че Селин е добър човек? И защо трябва да сме съпричастни на личните и драми и мъки? Тя като си живее в нейния богат свят, като си харчи парите и се забавлява, да не би да се грижи за мен? На мен Селин не ми харесва, всичко й е изкуствено, физиономията й, забременяването й, а й гласът й не ми харесва. Произходът й няма да го коментирам.

mrsmith

Съпричастни сме, защото не сме бездушни и защото никой не е застрахован от тия ужаси. А Селин има от години фондация, чрез която системно работи с благотворителни и медицински фондации по различни проблеми: болни деца, деца в неравностойно положение, и т.н.

"Откъде знаете, че Селин е добър човек?" Едва ли някой в този форум знае. "И защо трябва да сме съпричастни на личните и драми и мъки?" Нещо ми се струва, че се чувствате длъжна? Да ви светна: никой не ви кара да сте съпричастна или да четете тази новина. "Тя като си живее в нейния богат свят, като си харчи парите и се забавлява, да не би да се грижи за мен?" Селин Дион далеч не е длъжна да се грижи за когото и да е, още по-малко за хора като вас. Въпреки това го прави, но някак ми е леко на душата, че хора като вас не получават нейните грижи. "На мен Селин не ми харесва, всичко й е изкуствено, физиономията й, забременяването й, а й гласът й не ми харесва." Имате право да не ви харесва, жалкото е, че нещата, които сте изброили са твърде субективни. "Произходът й няма да го коментирам." Подобна реплика вече е коментар. И то доста селски коментар на дребна душа. Аз например дори не знам какъв и е произхода, тъй като не мисля, че има отношение към личността и работата и.

Защото Селин е талант и е доказала себе си,'умна' Елено моме! Селин има душа и сърце !

малката, изложи се много! Да знаеш, че това, което си писала, показва доста ниско ниво на човешки качества. Имам пред вид не човещина, а именно човешки качества. Най-добронамерено ти казвам, че позицията ти издава много пошло отношение към заобикалящия те свят. Човек не бива да може да си позволи да мисли като теб. Не да се прави, че не мисли, не да не споделя такива мисли. Просто ако мислиш така, следва да си личностно деформиран човек. Дано успяваш да си полезна за себе си и за другите по някой начин, но независимо от това имай сигнала на хората от ДИР. Казват ти го ясно. Психопатична е позицията ти.

Защото сме християни преди всичко. И независимо дали е трагедията на Селин Дион или на Тошко от Враца - религията ни учи да бъдем добри и състрадателни... Нещо много чуждо вам.

То веднъж като се почне, и спиране няма. Точно на нея ли? Не го е заслужила с нищо, никого не е обиждала, просто един творец. А в това време милиони човешки отрепки крадат, убиват и дебелеят, и .. нищо. Не разбирам промисъла на тази гротеска.

Откъде знаеш, че е толкова невинна? Кой знае колко трупове са останали по пътя към нейната слава ... Не я мисли толкоз, ще си хване някой дядка-богаташ, който да спонсорира .... "творчеството" й.

Ама, че елементарно мислене.....Ти май само с клишета мислиш...А ако е собствено мнение-направо те съжалявам....

Тя е достатъчно богата, да си спонсорира творчеството. Българските певачки да му мислят.

Извинявай, би ли развил още малко тезата си? В главата ми нахлуват редица въпроси след този покъртителен коментар. Хората умират, защото имат лоши роднини ли? Които са заслужили смъртта им? Или пък роднините на добрите хора не трябва да умират никога? Или пък когато роднините на добрите хора умират, са длъжни да спазват някакъв ред и също известен период между смъртите си, а тзи на лишите хора е редно да умират едновременно, за да могат лошите да си го получат? Ти знаеш ли защо изобщо умират хората? Или според теб, може би умират само някои хора? Кой те научи, че хората умират, за да те "накажат"?

Селина пее хубаво.

Не е загубила брат си. Как не ви е срам да обявявате жив човек за умрял!Има случаи на излекували се "безнадеждно болни".

всъщност човекът наистина е починал, малко след като публично обявиха, че е тежко болен по-рано тази седмица.

Тя имала 13 братя и сестри!!!! Повече от футболен отбор!! Сигурно е потомка на цигани-катунари имигрирали в Квебек...

Църквата ги е задължавала, затова сега мразят църквата, нямат деца и не се женят. Новото поколение започва да се завръща към семейните ценности, но бавно. Имам колежка дето са 16, казва кюрето непрекъснато идваше да пита няма ли друго дете на път и т.н. Натиска е бил не малък към жените.

Как ги губи само, явно е голяма загубана ... или загубенячка :))

Нещастници...знаете ли какво значи да загубиш роднина, болен от рак?!! Такива като вас са безполезни за обществото..

Не, явно не знае какво е. Вероятно е някой(я) тийнейджър(ка) с жълто около устата. Нищо, ще порасне, ще поумнее... и... дано не му(и) се случва да го изпита на собствен гръб... Че има да се тръшка и да плаче... Макар че никой не си знае съдбата...

Не виждам никаква разлика между загубата на роднина от рак или от нещо друго. За всеки нормален човек, загубата на роднина трябва да е еднакво тежка независимо от причината. Част от живите обаче, обичат да си мислят, че тяхната загуба е по-голяма, само защото човекът им е умрял от нещо конкретно като рак, катастрофа, убийство и т.н.

13 братя и сестри ... един си е заминал, не е кой знае кво. Тя сигурно и имената не им помни на всичките.

Като гледам и от теб голяма полза няма.

От теб пък съвсем ...

Личи ти, че си селянин, дори без да се подписваш...

Милата Селин. Бог да прости мъжа й и брат й, и да и й дава сили да се държи на себе си.

RIP and TRIP

Светът е тотално замърсен...въздуха, водата, храната. Този бум на рак няма друго логично обяснение

GSM, ГМО и т.н.

RIP

Много й се събра на Селин Дион. Дано намери сили да понесе загубите, да се съсредоточи в бъдещето, да се радва на децата си, да пее, да твори. Нека болката да бъде движеща сила и ново начало!

Дрън-дрън

Много си прост!