Шон Пен се страхува за живота си

Актьорът Шон Пен заяви, че се страхува за живота си след интервюто му с Ел Чапо - Хоакин Гусман.

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен се страхува за живота си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече няколко пъти го пиша тук:ДРОГАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА.Това е гласа на разума.Причините за такова решение са много.НООО,МНОГО ХОРА ШЕ ИЗСЪХНАТ АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ.И за това са против.А легализирането на дрогата до голяма степен зависи от тях.Изобщо не става дума за нарко трафикантите.Тех никой не ги брои за хора...А ако дрогата се легализира не се съмнявайте че нейната употреба ше намалее драстично.И не щото "забранения плод...".

Трябва да се легализира леката дрога, както и клубната. Сиреч марихуаната и шарените бонбонки, от които не ти се яде и не ти се спи, а ти е весело и хубаво на душата! Защото към тези неща няма физическо пристрастяване! Към ЛСД също няма, но в България не се намира! Но относно хероинът - не сте прав! Не трябва да бъде легален, защото реално убива хора!!!

Момче,знаеш ли кога най лесно се "закача" човек към дрогата.Ми когато е с най малко акъл.Дали дилъра на дрога ше виси пред даскало като сопол на студа ако нямаше такава норма на печалбата. Ако дрогата се легализира тази обективна предпоставка отпада.И ако обясниш на детето си,и ако проявяваш поне "малко любопитство" как то живее и се развива-работата е опечена. Разбра ли момче.Освен това не е лошо УПОТРЕБАТА на нарко да се инкриминира.Може по малко по-особен начин да се инкриминира. Ако си кротък нарко-жив и здрав.Но при всеки проблем създаден от такъв,зависимоста му от дрога да се счита за УТЕЖНЯВАЩО обстоятелство. МНого утежняващо...Това е.Освен това ако предложеното от мен се окаже не ефикасно,винаги можеш да минеш към стария режим и да забраниш.Но аз не мисла че ше се наложи.Както и не мисла че заинтересованите по случая ше допуснат разрешаване на дрогата.И то под най-"хуманни" съображения.А истинските им съображения не са за пред хора.

Този Пен ми падна в очите още когато биеше жена си Мадона. Дреме ми на пенсила, ще му направя рокада.

На тоя свят отвреме навреме се раждат и хора, като Шон Пен, които имат и по-благородни цели в живота. И за сведение на някои от пишещите, той е от Холивудските звезди, които славата и парите не са покварили.

Всичкото добре, но защо се оплаква, че го е страх? Преди да направи интервюто не се ли е досещал, че може да станат всякакви неща после.

Вземат му интервю. Той отговаря на въпорси и споделя разни неща. Сред тях е и фактът, че властите са го поставили на топа на устата по вероятно неуместен начин. И ти оставаш с впечатлението, че е отишъл да се оплаква, понеже в нашата статия заглавието е такова, както и акцентът в изложението? Мисля, че е време българинът да започне да може да чете статии и да разбира кое защо пише в тях! Като деца сте.

Кой го е карал да се забърква? Нали е милионер, защо не си наеме охрана?

и аз се страхувам за живота му, доста години прееди въпросното интервю, като знам къв пустиняк е :):)

А го интервюираше, за мангизи и слава, не те беше шубе, а маймунке долна.... :)

Ганьовците тук - т.е. "големите" мъже - всеки ден бият мутри за развлечение, както и наркобарони. А от време на време и интервюират такива за развлечение и ги предават, а после изобщо не им пука! В същото време, като ви вдигнат за пореден път някой данък или такса, за да си пълнат гушите "нашите", само мрънкате по форумите под мустак и не смеете да отидете и да набиете канчетата на баш мутрата и останалата политическа сган - ето на това му се вика смелост, ашколсун, юнаци!

големо си педалче! НЕ Е ВЪПРОСА У НАБИВАНЕТО. А ЧЕ СЛЕД ТОВА ША ТЕ ПРЕДАДАТ И ЕБЪТ ТВОЙТЕ ХОРА...ТЕЗ НА КОИТО СИ ПОВЕРВАЛ, ЧЕ СТРУВАТ НЕЩО. и те така. Тва се отработи МНООООООГО пъти от 1990-та насам. БЕЗДЕЙСТВИЕТО И БЕЗРАЗЛИЧИЕТО Е ИЗРАЗ НА БЛАГОРОДСТВО И РАЗУМ У БЪЛГАРИНЪ! БРАВОС, ОДОБРЯВАМ!

Животът на Пен Шон струва точно колкото на онзи комар който залепихте за кожата си в края на лятото... и колкото на всички нас, българи, цигани, евреи, араби, англосаксонци, кучета и котки.... и други твари, пък той нека си мисли друго

Как може да има такива комплексари като теб не знам. Звездата не е казал, че животът му е по-ценен от на някой друг. Става дума, че той е в опасност, а такива мижитурки - мишки като тебе не са. Защото ти не би помогнал за разкриване на престъпник, тъй като си мислиш, че твоят живот е по-важен от на потенциалните потърпевши.. Оправяйте се ей! Че да не ви оправя аз мамка ви комплексари как извъртате нещата!

на 10000 един има гащи да се среща снаркобарони ей тъй ..

пич и истински ирландец.Да го духат скапаните месиканци!

да бе, има няма червърт ирландец.

Не прочетох изобщо коментар във връзка с уродливостта на властите, които са разгласили факти по този начин. Просто ме е срам колко прости хора има по света, включително си личи от коментарите тук. За да изкарат името на Пен като връзка за ареста на мафиота, значи е бръкнал на някого отзад с разследването си за американските власти и наркотиците. Очевидно е. Как така иначе ще обявят, че известна личност като него е помогнал да открият този наркодилър?! Те не са вчерашни, за да правят грешки. Това не е грешка, а заплаха. Предупреждение, че пипа нечии интереси в САЩ. Те това е случаят. Шон Пен им е настъпил мазол, което явно не се разминава току така. А що се отнася до страха,... всеки нормален човек би имал боязъм за живота си, когато го изложат на такава опасност, която може да дойде неизвестно кога и неизвестно от кого. Такъв рефлекс имат почти всички хора и се нарича рефлекс за самосъхранение, естествен при това. Мисля, че таки вастатии са повод, по който може да се направи точен психологически портрет на българина: завистлив, подигравателен към жертвата, нагъл, пошъл и самият той много страхлив - последното си личи от поведението му в обществото изобщо, понеже го газят политици, турци, цигани, комунисти, банкери, американци и руснаци, но само от време на време студентите му решават проблемите. Пръдльо и мокра за подаяние подкупна вулва е днешният българин, погледнато средно статистически. Изключенията са недостатъчним за да измият лепкавия срам от лицето на нацията ни.

Днешния българин? Не само. От началото сме си така.

Насрал се е от страх и е готов да обвини всички за всичко. Ами ако не го бяха хванали оня боклук, дали щеше да се засрами пред близките и децата на хилядите убити и осакатени. Намирисва и оставя лош вкус. Сега да се завре в някоя дупка и да си трае.

Абе не знам друго, ама самия Шон бая бяло е изхарчил :)

Еба си големия мъж...

ела ела при мен в пещерата ТораБора ще си бъбрим двамката

Ами да отиде и поиска руско гражданство,както някои негови колеги вече го направиха по една,или друга причина.Там,ще е на сигурно място.

Що коегата гуеда като при...ано мушкато? Я да си пине па и че му мине! И да не го мисли - убавото му моме че го опраиме некакси да не му е тъжно.

където не му е работата, нормално събира негативи. Или по-скоро го употребиха като мюре, за да пипнат когото трябва с по-малко масраф. Сега, като е изтрезнял, сигурно си дава сметка каква глупост е направил. Това вече не е Холивуд.

И двамата си патят от суета. Ел Чапо половин Мексико прокопа да избяга сега разбираш ли заради едно интервю с Шон Пен го заловиха, а пък Шон да се направи на много интересен сега цял живот ще се страхува, щото мексиканската мафия не забравя.

Защо трябва да се притеснява щом е изпълнил едно добро дело? Предал е един престъпник! Демократична Америка ще го защити!

"демократичната" америка е много по-престъпна и от мексиканския наркобарон!

абе ще го защити ако му сложат охрана и му ограничат личната свобода с тази охрана, което не е много готино.

Има основания да се притеснява.

Мафиозите освен че са жестоки,са и адски злопаметни.

да направи това интервю ? Ел Чапо щом е могъл да си поръча инженери от Германия за тунела , може да поръча и електротехници специалисти за Шон - изгорелият бушон .

Шон е беден???Свършил е работа човека, която властите не могат.Сега да го ПАЗЯТ!!!

в цялата тази работа , поне аз така си мисля . Е толкова нямаше кой друг , така ли . Цялата сигурност на USA се крепи на Пен ?? . Другият път да пратят Маша и Мечока ( може и само Мечока ) , повече работа ще свършат . А за Пен от любимият ми ДИР разбрах че и Чарлийз Терон му е наритала лакомият ............

Не разбирам цялата логика. Интервю после се притеснявал. За къф ти е било да се вреш там. Това със сигурност трябва да е трейлара на новия филм на Шон Пен. Супер интрига, от кога е в кината?

Извратен си. В статията пише ясно за какво е било интервюто. И си е струвало. Властта е извратила всичко в случая. Тъпаци.

Хак му е ! Като забогатеят и станат известни изтрещяват. За какъв му беше изобщо този ход с интервюто? Ще преживеем с един лигльо по-малко.

да се спасява при путин , няма да е първия и последния !

тук държавата и мафията са едно и също.

Просто властите са го използвали , като не им е пукало, че с това ще застрашат живота му. Сега трябва да се притеснява цял живот.

Е той пък тоя Ел Чапо трябва да е много прост, ако не допусне такъв вариант. Сам си е виновен, че се е съгласил на интервюто.

страхливец

Тъпанар! Ти как щеше да се чувстваш на негово място, ако имаш и деца?! Видял ли си какви изродщини извършва мексиканската наркомафия! За трепане са боклуците от държавните интституции и агенции, които са го натопили по този гаден начин! Шон е пич!

Ей умник, Шон Пен дали не знае какво прави мексиканската мафия? И е тръгнал да се среща с главния касапин. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. А който е прост като теб би трябвало да не пише мнения по форуми.