Изключение: Принцеса Шарлийн в бяло при папата

Принцесата на Монако Шарлийн посети Ватикана в бял тоалет и стана една от седемте жени, на които им е било позволено да се срещнат с папа Франциск в този цвят.

Обратно в новината

Коментари - Изключение: Принцеса Шарлийн в бяло при папата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

а крал бокаса булгаристански има запазено Жълто!

Много тъжна тази принцеса.

Леле, как само я гледа папата!

като поп Еня Бръсналката на Чудомир ама нейсе.

ех ако великите сили преди 70 -тина години не се бяха усетили да спрат на време мустакатия грузинец щеше да стане само на принцове,принцеси и приказки в детските книжки за тях.обаче парата , парата спира и възпира издига и смъква и обкичва в бели премени отредените от бог да я въртят.

Мустакатият грузинец и евреин според петокнижието. Каква е връзката с папата обаче? Папата изглежда политически по-овластен от всички други.

Цялата в бяло и гримирана като квартална проститутка. 5 тона грим и яркочервено червило. Ефекта на бялото се губи.

не ги е срам, как може , при Папата в бяло. Пълен абсурд!

едни пирати станали князе и княгини....това е монако една пиратка фамиля....

Всички пълним джоба на всички църкви, а религиите ни избиват във войни. Всичко е суета и пари!

а пък ако поттърсиш малко инфо, ще видиш и какви пари пере Ватикана през разни Карибски държави... Това си е престъпна групировка, прикриваща се зад религията.

Ако тълпата беше запозната с религията, която уж изповядва, нямаше да позволява на разни вещи демагози да се възползват по особено брутален начин от невежеството и ниските й страсти с политическа, а не религиозна цел за собствена изгода. "Не убивай!" е фундамент във всяка монотеистична религия, така че на всеки индивид, който има повече един бит памет, би следвало да му светне една лампичка, че нещо не е наред.

Тази жена наистина ли е на 37? Има много много повяхнал вид за тази възраст. Иначе-феноменално важна новина!

Тия от Ватикана няма ли вече да разтурят седянката?

Поредната мацка взета за разплод. Ама си мълчи. Принцеса Даяна поне си го казваше...Ама й видяха сметката.

не може вече да е в бяло! Ритуалите не са това, което бяха. Скоро може и бурка да си сложи. АОпропо, колко бежанци приеха в Монако, или само наште "бежанци", които постоянно залагат в казиното и ни харчат милиардите?

... "А какъв цвят е било бельото на поклонничката?"

млого ми са кхмкхм от тъя

Супер готина мадама е принцеса Шарлийн, красива жена от всякъде.

Принца е една идея по-красив от жаба

намери и виж снимка на принца като млад. той погрозня малко преди да се ожени.

дебелият никога не е бил красив, дори и като дете - сестра му каролин беше красива като млада - това, че не е дори симпатичен, си е бял кахър - по-интересното е колко деца е направил нa жени от всякакви раси и защо шарлийн се омъжи за него - и в монако има нещо гнило

Катерицата си е готина, няма спор! Тя е бивша състезателка по плуване, ясно се вижда колко много и са развити раменете, а принцът до нея винаги е с подплънки. На 12-та снимка ясно се вижда състоянието на нещата в брака им!

Цирк.

Самата невинност!Дева Мария!

Голем праз ако иска с хиджаб да отиде ич ми не е...

... там е въпросът... защо жените на аудиенция при папата трябва да крият снагата си... за да не го въвеждат... в изкушение... съвсем като при... орките...

Еее, голяма новина, разбирам три папи да я бяха галИли...

На първата снимка папата как лукаво гледа.

Степени на гадна физиономия: гадна, по гадна, най гадна, папа Франциск.

Не стана ясно обаче по какво толкова важно събитие е била там. Събитието не е тя самата, нито облеклото й.

На този въпрос само най-умните ще могат да си отговорят. Помощ - на мъжете всичко е позволено.

Така е. Не всяка жена може да се появи в бяло при папата.

Както и при християнски свещеник не всяка жена може да се появи в бяло.

намери и виж снимка на принца като млад. той погрозня малко преди да се ожени.

Папата не е платил за фирмена марка и не може да налага в какъв цвят да са дрегите на посетителите. Другото е, че няма за какво да си губи човек времето с това куку!!

С тази статия искат да кажат с две думи, че папата прави компромис веднъж с етикета, втори път приема жена с достатъчно компрометиран живот, не е важно в случая как е облечена красавицата.

"...испанската кралица София, ..., испанската кралица Летисия..." Колко кралици има Испания? Автора тук май не са е изразил правилно.

Що ли трябва да се обяснява очевАдното?!? София е съпругата на предишния крал - Хуан Карлос IV, а Летиция - на новия - Фелипе VI.

Здравейте, София е кралица до 2014 г., когато испанският крал Хуан Карлос абдикира в полза на сина си Фелипе. След това съпругата му Летисия става кралица. Хубав ден.

...папата май едвам се удържа да ѝ посегне?

Таз па разпуретина в бяло :D

Под палтото е гола. Ще изкара папата от релси.

Ами ....малко ми пука в общи линии. По принцип всичките им ватикански номера са, в най-добрият случай, леко обидни за жените. Но по-често- повече от леко. И изобщо ...стане ли церемониалът прекалено сложен, затъмнява съдържанието, работите олекват и отиват към отмиране.

но като се явят пред Него какво ще правят, че "по-лесно камила ще мине през иглено ухо, нежели богат човек да влезе в рая...", ама не онази камила...

Тази принцеса не беше ли онази избегалата булка дето баш на сватбата реши да дигне гълъбите щото Албертчо бая дърт и грозен?А че после пъдарите му ходеха да я гонят и да я връщат...

Да не го бъркаш с Митьо Пищова?

Ne , ne byrka

Да бъде в бяло хем било " специална традиция". хем , според дир, било озключение

Таа има ли фейсбук да си я добавим у приятели ?

Всъщност по-интересно би било да узнаем какво символизира белия цвят при тези "специални" визити. Иначе нищо друго интересно не виждам в тази новина.

Секта!

След като с интерес и тръпнещо очакване изчетох тази важна новина, заявявам, че ще си го преместя в другия крачол.

С тия крачоли...жалки сте!

Тогава може ли да си разплетем чорапите поне - новината си струва...

Явявайки се при папата в бял тоалет декларира вярност към папската корона.

'Шарлийн получи привилегията ЗАЕДНО с испанската' - Какво означава тук думата 'заедно"? Че всички са били накуп по едно и също време при папата ли? Разбира се , че не. Но какво ги интересува нискоинтелигентните и неграмотни списвачи на дира

Важно е да има цензура, всичко друго е без значение

Явно някои хора не знаят какво е вярност?

Хубава жена

баси важната новина! неква неизвестна коза на гости у ватиканския наместник на рогатия!

Много гадно е да си никой, нали?

предполагам, че наистина ти е гадно!

неапол е част от република, но има принцеса... а исторически това са владетелите, които са помагали на ватикана да си заздрави позициите и да си впие още по-надълбоко ноктите във властта и имането. нищо случайно.

Какъв Неапол? Ти, динозавър от други времена, съвсем си изперкал.

Принцеса Марина Неаполитанска е родена през 1935-та и е съпруга на принц Виктор-Емануел Неаполски, син на последния италиански крал - Умберто II. Принцесата е "Неаполитанска", според законите на примогенитурата на кралство Италия от онова време (подобно на принцеса Катрин, в Англия, която е "херцогия на Кембридж", по същите причини). Италия става република през 1946-та. Неапол никога не е бил град-държава, със собствено управление държавен строй.

"Принцесата на Монако Шарлийн посети Ватикана в бял тоалет" Каква Марина Неаполитанска сте сънували бре сънчовци :)

не само, че е бил автономeн град, а дори ако не се лъжа и една от най-сстаро установените такива автономии. после е и център на кралството на двете сицилии като благородническата жилка на Неапол се разпръсква във всеки двор на Европа от Средновековието. Когато се основава обединеното кралство Италия в неговите благороднчески титли просто се вливат титлите на отделните градове.

и катрин не е по същите причини херцогиня - просто британската корона си раздава титли ей така на всякакви плебеси - тя не е родене аристократ.